blanka08 26.01.11, 16:00 Szukam drapaka dla kotów. Możecie mi polecić jakiś fajny? Może ktoś ma do sprzedania używany? pozdrawiam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gacusia1 Ja polecam taki :) 26.01.11, 19:51 Wlasnej roboty,troche juz sfatygowany ale niezawodny Odpowiedz Link
kromisia Re: Drapak dla kota 28.01.11, 10:36 a my ponad m-c temu kupilismy taki i taki szal w trampkach odchodzi, ze nie moge sie nadziwic www.garnek.pl/kromis/12969830/z-serii-mistrz-drapaka Odpowiedz Link
jej_torebka Re: Drapak dla kota 28.01.11, 13:16 podejrzewam, że Dotka byłaby takim zachwycona, bo lubi się wspinać, a ten jej już nie jest dla niej żadnym wyzwaniem Odpowiedz Link
lampka_nocna5 Re: Drapak dla kota 31.01.11, 15:56 o rany, zakochałam się w tej sprężynowej myszy Pamiętasz, jak się ten drapak nazywa? Muszę mieć (znaczy, koty muszą mieć) tę myszę!! Odpowiedz Link
jej_torebka Re: Drapak dla kota 03.02.11, 17:37 hmm.. ten jest firmy trixie, ale jak się nazywa konkretnie to Ci nie powiem. kupiłam go w Kakadu, w Arkadii, w Warszawie. Odpowiedz Link
anina-1 Re: Drapak dla kota 28.01.11, 16:09 Polecam taki zwykły i niedrogi do mocowanie do ściany gwózdkami (ja chyba 20 zł za niego zapłąciłam). Dokładnie mam taki allegro.pl/drapak-drapaki-zabawka-dla-kota-i1428482269.html U mnie się świetnie sprawdził, koty go tak uwielbiają ze już dziura w nim wydrapana jest. Żaden kot nie lubi jak im się rusza czy przewraca coś podczas drapania. Takie się nie sprawdziły. Bo najgorzej jak się przestraszy i można wtedy drapak wyrzucic i zaczyna się dobieranie do mebli. Odpowiedz Link
a1ma Re: Drapak dla kota 01.02.11, 15:55 Zuzka ma taki: I go uwielbia! Wspina się "na niedźwiedzia" na samą górę, często na nim śpi, korzysta ze wszystkich poziomów Odpowiedz Link
marysia191 Re: Drapak dla kota 01.02.11, 21:52 Moja kota ma taki drapak, jaki pokazywała anina-1. Już drugi, bo z poprzedniego frędzle zostały. Drapak leży na dywanie i jest codziennie używany Kocia nie lubi drapaka w pionie. Odpowiedz Link
asica74 Re: Drapak dla kota 02.02.11, 00:26 czy to juz choroba/obsesja? Widzac ten drapak pomyslalam: przepiekny ten drapak, no cudo! Odpowiedz Link
jej_torebka Re: Drapak dla kota 03.02.11, 17:40 tak. są dość brzydkie, chyba, że ktoś lubi kiedy jego mieszkanie wygląda jak kocie przedszkole ja kiedy kupiłam drapak stwierdziłam, że mi to brzydactwo w ogóle nie pasuje do wystroju. jednak kiedy kot łaskawie zaczął się nim bawić bardzo go polubiłam, nawet stwierdziłam, że kolorystycznie zgrywa się z dywanem Odpowiedz Link
estelka1 Re: Drapak dla kota 03.02.11, 18:43 Najlepszy drapak dla moich kocianek to grrrrrrrrrrr kanapa i fotel. Tu i ówdzie wyczochrane do samego drewna. Ale jeszcze sporo miejsca na drapanie jeszcze zostało. Tak, że mogę oddać Odpowiedz Link
anina-1 Re: Drapak dla kota 03.02.11, 22:27 Moja znajoma zrobią tak, że wymieniła komplet na nowy a zostawiła pufe wydrapaną dla kota i się sprawdziło. Nowych nie ruszał a pufa była kota i ją drapał ile wlazło. Skoro lubi tą kanape to przy wymianie może by tak zrobić drapak z kanapy jakoś. Odpowiedz Link
estelka1 Re: Drapak dla kota 04.02.11, 10:49 Ciężko będzie, bo i kanapa i fotel to strasznie duże klamoty Na razie planuję po prostu wyrzucić fotel i zobaczyć, jak sierście będą zachowywały się wobec samej kanapy. W sumie to głównie Duża ma udział w zabijaniu kanapy. Mania znacznie mniej się w to zaangażowała. A i Duża coraz mniej Wydoroślała w końcu dziewczynka i przestało ją to aż tak bawić. Odpowiedz Link
annb Re: Drapak dla kota 04.02.11, 10:45 Moja Gabcia dostała nowy drapak i jest jej goni z drapaka inne koty Odpowiedz Link
ona-50 Re: Drapak dla kota 04.02.11, 11:10 Ależ jaka ona piękna! A mina jaka pochmurna...tylko się bać Odpowiedz Link
annb Re: Drapak dla kota 04.02.11, 11:54 nareszcie jest szczesliwa.To jest kot który nie przemieszcza się po podłodze.Stól, krzesła, łózko, fotel, biurko-teraz drapak-i jest szczesliwa Odpowiedz Link