Dodaj do ulubionych

Jestem przerażona :(

19.05.11, 00:22
Muszę się wyżalić a nie mam gdzie sad Jeżeli nie można to proszę wtedy o usunięcie wątku. Od kilku miesięcy trzymam fason. Zaczęło się od przeprowadzki do Rumii.Spieprzyło mi się wszystko.Tam zaczęły się wszystkie moje problemy.Finanse siadły tak ,że od tej pory żyje na krawędzi biedy.Zwierzaki jedzą najgorszą karmę ja też nie lepiej.Chwytam się każdej możliwości aby dorobić i nie jest najlepiej.Sprzedałam już wszystko co mogłam sprzedać aby mieć na kaucję za mieszkanie a dzisiaj po południu mam zapłacić za mieszkanie i ciągle mi brakuje 400 .Jestem na krawędzi załamania.Nie śpię po nocach z nerwów a dzisiaj to już w ogóle nie będę spać bo mogę stracić mieszkanie.Mam dość wszystkiego.Dlaczego ja!!!Co ja zrobiłam nie tak ?Siedzę i myślę, chwytam się każdej możliwości.Tylko cieszę się ,że zwierzaki zdrowe ,służy im dłuższy pobyt na świeżym powietrzu.Tygrys przestał kichać w końcu.Wiewiór zrobił się bardziej gadatliwy a psiaki szaleją na podwórku.UFFF wygadałam się i jakby trochę lżej. wstyd mi pisać o tym ale musiałam komuś powiedzieć a nie miałam komu.Mam deprechę tak głęboką jak Rów Atlantycki.
Obserwuj wątek
    • gacusia1 Re: Jestem przerażona :( 19.05.11, 01:05
      Ale co sie stalo,ze sie tak pokichalo? Stracilas prace? A probowalas w jakims MOPS czy cos (nie bardzo wiem jak to sie nazywa)?
      Niestety z racji moich osobistych problemow,finansowo tez kiepsko stoje sad wiec pomoc Ci nie moge...poza tym strasznie daleko mieszkam.
      • robaczekzwierzaczek Re: Jestem przerażona :( 19.05.11, 01:28
        Przekombinowałam,chciałam sobie polepszyć hahaha a zepsułam.Zaczęło się od przeprowadzki.Ten pierwszy dom to był dla mnie pechowy sad Zaczęło się od awarii(rozwalił się kaloryfer )w ten sam dzień w którym się wprowadziłam( były mocne mrozy),sprzedaż zaczęła zle iść.Wymyśliłam sobie zmianę branży, falstart -trzeba było poczekać sad Tygrys cały czas chorował (był na antybiotykach) i ja też ciężko chorowałam.Koszty okazały się jak dla mnie zbyt wysokie.No to zmiana mieszkania.Sprzedałam meble i agd aby mieć na przeprowadzkę(za śmieszne pieniądze bo szybko) Potem moje antyki bo trzeba zapłacić kaucję (też za śmieszne pieniądze bo babka nawet się nie targowała).Staram się jak mogę daję ogłoszenia ,jak na razie marny odzew.Na bieżąco starcza,jest biednie ale ja i moja gromadka nie mamy pustych brzuchów.Tutaj mało płacę ale wygrzebuję się z potężnego dołka a to nie jest szybka sprawa.Rany julek tylko nie Mops bo właściciel się dowie i mam pozamiatane już całkowicie sad
        • mysiulek08 Re: Jestem przerażona :( 19.05.11, 02:37
          Robaczku, bo w ogole sie zrobilo do .... widze to po moich interesach w ojczyznie, Tak kiepsko to dawno nie bylo ( tzn jest zle od czasu kryzysu, ale z mocna tendencja spadkowa w ostatnich miesiacach.)

Na zlotowkowym koncie teraz puchy ale jak cos sie poprawi do Ci cos podesle. Ale nie bedzie to jutro niestety.
          • robaczekzwierzaczek Re: Jestem przerażona :( 19.05.11, 08:16
            Mysiulku tak zle to to nie było nigdy.A z tą tendencją spadkową to masz rację.Jestem zła na siebie.Może gdybym nie zmieniała mieszkania,może gdybym nie zmieniała branży ,może....Staram się trzymać fason ale wczoraj puściły mi nerwy,musiałam się wyżalić.
            • marzena_gabi Re: Jestem przerażona :( 19.05.11, 12:35
              o matko......
              tak mi Ciebie szkoda, ale sama ledwo kręcę koniec z końcem, od 3 lat na wychowawczym bez prawa pomocy ze strony państwa, bo 20 zł przekroczyłam dochód.... żyję w wynajętym, więc wesoło nie jest, z rachunkami bieżącymi już zalegam sad
              mocno tulę..... żałuję tylko że nie mogę pomóc tak fizycznie, mogę tylko kciuczyć aby wszystko wyszło na prostą......
              • robaczekzwierzaczek Re: Jestem przerażona :( 19.05.11, 14:22
                Dziękuję za kciukasy też się przydają kiss No jak trochę po panikuję to zaczyna być trochę lepiej.A kciukasy też pewnie pomogły. smile Uff brakuje mi do 17-tej jeszcze tylko 150.Nie jest tak tragicznie.Tfu Tfu Tfu coby nie zapeszyć.smile Tak zle nie było u mnie od wielu lat ,normalnie tragedia.Dobrze ,że zawsze interesowałam się survivalem -to pomaga przetrwać. A Tobie życzę aby też wszystko poszło jak najlepiej i żebyś szybciutko wyszła na plus,duży plus.Trzymam kciuki. big_grin
                • basset2 robaczku... 19.05.11, 15:21
                  wyczołgasz sie z tego doła smile
                  do góry kita smile
                  • robaczekzwierzaczek Re: robaczku... 19.05.11, 15:26
                    Mam nadzieję,że to nastąpi jak najszybciej bo inaczej skończę w Tworkach z powodu stresu smile
                    • robaczekzwierzaczek ufff udało się :) 19.05.11, 17:34
                      Mam nadzieję ,że do następnego miesiąca nastąpi poprawa bo nerwy mnie zjedzą żywcem bez popitki. smile
                      • mysiulek08 Re: ufff udało się :) 19.05.11, 17:40
                        Robaczku, skrobnij mi na gazetowego maila co robisz teraz.
                        • 0ffka Re: ufff udało się :) 19.05.11, 17:49
                          Chyba od jakiego czasu kryzys wkracza z opóźnieniem do Polski...
                          • pi.asia Re: ufff udało się :) 19.05.11, 18:10
                            robaczku-zwierzaczku
                            zawsze jak zatrzaskują się drzwi, to otwiera się jakieś okno
                            może biedaku w panice tego nie widzisz, a może otwiera się powoli
                            ale otworzy Ci się na pewno i zobaczysz wyjście z tego doła
                            jeszcze zaświeci słonko na Twoim podwórku
                            i będzie dobrze
                            jesteś tego warta - za charakter i koty
                            cała kocia społeczność też Ci wysyła mruczaną energię
                            trzymam kciuki i całym sercem Cię wspieram

będzie dobrze, obiecuję Ci to

wiem że teraz ryczysz ze wzruszenia wink
                            pi.
                            • mama.rozy Re: ufff udało się :) 19.05.11, 19:17
                              robaczku,ja za wiele nie pomogę,ale przytulę chętnie
                              chyba takie czasy nastały,że jak ktoś nie ma,to nie ma jeszcze bardziejsad
                              szukałaś pracy przez portale internetowe?
                              i zawsze pisz,to dużo daje
                              to ściskam jeszcze raz
                • wladziac Re: Jestem przerażona :( 19.05.11, 19:43
                  tak dobrze się wszystko zapowiadało a tu taka przykrość,mam nadzieję że mimo wszystko wybrniesz z tej trudnej sytuacji czego serdecznie życzę,trzymaj się i pisz jak sobie radzisz to bardzo pomaga,życzę też zdrowia dla Ciebie i zwierzyńca
                  • robaczekzwierzaczek Dziękuję wszystkim za słowa otuchy. :* 19.05.11, 20:46
                    wczoraj to było klasyczne załamanie nerwowe.Dobrze,że mogłam tutaj przyjść i się wyżalić to bardzo pomogło.A wasze wsparcie duchowe pomogło odzyskać mi równowagę.Macie fluidy które zadziałały na moją duszę. big_grin Dziękuję. Mam nadzieję,że powoli mi się poprawi bo u mnie tak jest-najpierw naprawdę zle a potem zaczyna iść super,tak cyklicznie brr. Przypadek sprawił ,że trafiłam na to forum ale ludzie z niego sprawili,że się nie chce odejść.smile A na poprawę nastoju kilka zdjęć moich futrzaków.big_grin

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/ff/vb/sjgi/kiJoxDimuImMJzXjRX.jpg
                    https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/ff/vb/sjgi/ougCAk9KfXMUfk9jEX.jpg
                    https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/ff/vb/sjgi/yt8WTjCf1twr2nF2nX.jpg
                    https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/ff/vb/sjgi/y60pTazRZuJVcw6j0X.jpg
                    https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/ff/vb/sjgi/UTABvEbRQ3S8w1sJAX.jpg
                    https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/ff/vb/sjgi/n3gNVriLbc2pWOAwUX.jpg
                    https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/ff/vb/sjgi/HYVzdacwYZVboWDBFX.jpg

Tu u sąsiadki z trzeciej strony (ma też pięknego kotka ale nie poczekał na fotkę)Babeczka jest bardzo miła jednak a Tygrys może tam przyłazić kiedy chce smile

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/ff/vb/sjgi/GpPrVFWRlo1uE5aJ3X.jpg

Tutaj u sąsiada z drugiej strony obserwuje koteczkę która przychodzi w odwiedziny

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/ff/vb/sjgi/MT3U9XLON2tqREArdX.jpg
                    https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/ff/vb/sjgi/xlFAmgQQqPfaRcbgFX.jpg

Tutaj to już Tygrys dąży do spotkania nos w nos smilePrzerwałam aby futro nie latało smile

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/ff/vb/sjgi/CnrA1jstzQE7NzmK7X.jpg
    • flasterka robaczku 19.05.11, 21:00
      jak dalej działasz w necie {sklep internetowy czy coś wink}, napisz mi na gazetowego. Zajmuję się pozycjonowaniem, pomogę, oczywiście za free smile
      • robaczekzwierzaczek Re: robaczku 19.05.11, 21:07
        Nooo sklep jest ale... w sklepie tylko kilka sztuk towaru bo reszta kasy poszła na koszty.teraz będę stawać na rzęsach aby załatwić towar do sklepu to potem Twoja pomoc byłaby bezcenna big_grin
        Wysyłam linka na gazetowego,sama zobaczysz sad
        • marzena_gabi Re: robaczku 19.05.11, 22:12
          piękne rudości zawsze o takim marzyłam a moja szarzyzna ale kochana smile
          • salimis Re: robaczku 20.05.11, 05:21
            Nie umiem nikogo pocieszać ale wiem że po burzy przychodzi słońce.Tak więc życzę abyś jak najszybciej poczuła pierwsze promienie smile
        • 0ffka Re: robaczku 20.05.11, 19:07
          heh... a ja namawiam kumpla do sklepu netowego.
          Nie wiem co się dzieje, ale sama odczuwam, że jest trudniej niż kiedyś z finansami... Myślę że to opóźniony kryzys w naszym kraju, albo moja nieroztropność w wydawaniu pieniędzy?
          W każdym razie Koteria Robaczka ma raj na ziemi na tych fotach smile
          • robaczekzwierzaczek Re: robaczku 20.05.11, 19:19
            Sklep by pewnie dobrze szedł przy odpowiedniej reklamie ale w tym sklepie musi być towarsmile Nooo ja się teraz uczę bardzo oszczędnie żyć smile Oj ma moja menażeria raj na ziemi ale ile ja mam nerwów jak mi Tygrys zginie z widoku.Zresztą Tygrys załapie się do książki którą pisze moja ciocia smile Znaczy się jego fotka będzie w książce i inne zdjęcia które zrobię dla cioci big_grin Dzisiaj się dowiedziałam ,że mam robić za fotografa i grafika hyhyhy Jaaaaa? Ciocia ma wybitnie zbyt dobre mniemanie o moich możliwościach a ja będę musiała się ostro na główkować jak sobie z tym poradzić hyhyhy Załapię się na -autorem zdjęć i grafiki jest -.....i tutaj JA. O rany ale "mnię " ciocia dowartościowała a jaki stres zafudowała przy okazji.devil
            • pi.asia Re: robaczku 21.05.11, 18:12
              no i to pewnie jest to okno, które się nagle otworzyło
              pozdrowionka
              Tygrys jest śliczny!
              • robaczekzwierzaczek Re: robaczku 21.05.11, 18:56
                Tak szczerze? to okno to bym zatrzasnęła i to szybciutko smile Jak jeszcze zdjęcia mi wychodzą ale z grafiką to gorzej oj gorzej.Nooo narysować geparda czy gibbona albo susła czy sarnę to pestka co nie ? Zwierzęta które dam radę sfotografować to jeszcze ujdzie ale nie pojadę do Afryki zrobić zdjęcie słonia big_grin Najwyżej większość czasu spędzę w ZOO polując na dobre ujęcie i szwędając się próbując zrobić zdjęcie sroki smile
                • wadera3 Re: robaczku 21.05.11, 19:15
                  No, sroków mogę Ci natrzaskać do bólu, na mojej działce sroki rywalizują spryciule o żarełko z kotami, i nieomal mi na głowie siadają.
                  • robaczekzwierzaczek Re: robaczku 21.05.11, 19:40
                    Ciocia pisze poradnik książkę dla logopedów i osób pomagających dzieciom z wadami wymowy i zdjęcia będą jako domino obrazkowe dla ok 4 latków. Zawsze robiłam cioci pomoce naukowe bo ciocia jest osobą niewidomą.Wydała książkę mówioną o nauce brailla oraz napisała kilka artykułów.Zdjęcia będą dołączone do książki aby można je samodzielnie wyciąć i zrobić domino.smileJeżeli udałoby ci się zrobić dobre zdjęcie sroki(aby małe dziecko rozpoznało co to jest smile )to poproszę wraz z danymi kto wykonał aby ciocia mogła umieścić stosowny podpis pod zdjęciem big_grin
                    • mysiulek08 Re: robaczku 21.05.11, 20:19
                      Robaczku, pamietaj ze jest kilka serwisow z fotami, darmowe i platne (ale kwoty naprawde niewielkie) gdzie znajdziesz pewnie co potrzebujesz w jakosc do druku.
                      • robaczekzwierzaczek Re: robaczku 21.05.11, 21:19
                        Tak już patrzałam ale chciałabym jak najwięcej moich zdjęć.Kwoty niewielkie jak się chce tylko do własnego użytku a do powielania w druku to już całkiem inna sprawa -jedno zdjęcie około 100zł lub więcej.Dużo zwierzaków znajdę w ZOO a resztę narysuję hyhyhy jak mi wyjdzie to inna sprawa big_grin Ciotka dużo za to nie dostanie bo to niszowe i nakład niewielki .Obiecałam sama zrobić i dlatego dostałam to "zlecenie'. Ewentualnie jak nie dam rady zrobić sama to mam szukać po necie big_grin Wjechała mi na ambicję suspicious
                        • dorcia1234 Re: robaczku 21.05.11, 21:34
                          jak jakiegoś nie znajdziesz albo nie narysujesz to krzycz.
                          Będziemy szukać w domowych archiwach i może coś ci spasuje.
                          • robaczekzwierzaczek Re: robaczku 21.05.11, 22:09
                            Dzięki smile Jak nie dam rady to przyjdę w panice na forum suspicious
                            • thelma.3333 Re: robaczku 21.05.11, 22:30
                              hej, znam kogos kto swietnie rysuje i maluje, ze tak powiem dwie kreski i od razu widac, co to; jesli chcesz spytam,czyby charytatywnie nie narysowal tych zwierzakow, czy cokolwiek by to mialo byc; pozdr
                            • lylith Re: robaczku 22.05.11, 14:44
                              rysowaniem i ilustracjami do książek dla dzieci to się zajmowałam i zajmuję można powiedzieć, zawodowowink Zdjęć też mam trochę, chociaż ostatnio głównie kotów wink Gdybyś miała z czymś problem to chętnie pomogę, ale jestem pewna że dasz sobie świetnie radęsmile Powodzenia Ci życzę! Zobaczyć swoje nazwisko w stopce redakcyjnej to bardzo miłe uczucie smile
                              • robaczekzwierzaczek Re: robaczku 22.05.11, 17:22
                                Jak miłe to się przekonam jak zobaczę wink
                      • wadera3 Re: robaczku 21.05.11, 22:34
                        Zajrzyj na tę stronę, można naprawdę sporo zarobić, jeśli potrafisz robić profesjonalne zdjęcia.

jezykpolski.istockphoto.com/
                        • robaczekzwierzaczek Re: robaczku 21.05.11, 23:55
                          Muszę poszukać moich zdjęć z Dominikany i ze Szwajcarii : Pstrykałam jak szalona ,pejzaże,domy i takie tam smile W końcu chcieli w Dominikanie kupić moje zdjęcia na pocztówki smilewięc nie mogą być takie złe.Ale miałam lepszy aparat a nie tą cyfrówę.
                    • wadera3 Re: robaczku 21.05.11, 22:30
                      Srokę/ki masz jak w banku, a jakieś inne zapotrzebowanie?
                      • robaczekzwierzaczek Re: robaczku 21.05.11, 23:40
                        Pliszka,bóbr,baran,perliczka smile w Zoo chyba ich nie ma ,no i skowronek smile
                        • wadera3 Re: robaczku 21.05.11, 23:46
                          Skowronków pełno na polach, gorzej, że szybkie jak diabli, ale będę myśleć.
                          • robaczekzwierzaczek Re: robaczku 21.05.11, 23:57
                            Dzięki wadera.Ja nie rozpoznam skowronka nawet jak się o niego potknę big_grin
                            • wadera3 Re: robaczku 22.05.11, 09:25
                              Kobieto skowronków nad polami jest pełno, ale na pewno się nie potkniesz, one są za szybkiewink
                              • robaczekzwierzaczek Re: robaczku 22.05.11, 09:35
                                Jak ktoś ma w pobliżu pola to wie jak wygląda to małe szybkie a ja nie mam winkPrzy moim pechu i o skowronka się potknę suspicious
                                • dorcia1234 Re: robaczku 22.05.11, 12:30
                                  bobra powinnam mieć, w kilku odsłonach. Na pewno mam zdjęcia naszych polskich bobrów mieszkających w Holandii - taka emigracja smile no i z Mazur. Ale to dopiero jak mój komp wróci z naprawy bo chwilowo bawię się pożyczony staruszkiem, który tempo pracy ma masakrycznie wolne
                                  • robaczekzwierzaczek Re: robaczku 22.05.11, 12:52
                                    Czyli tak jak pisałam waderze też poproszę z danymi kto wykonał zdjęcie smileCiocia każde zdjęcie musi mieć podpisane, kto je wykonał big_grin aby umieścić pod zdjęciem-taki wymóg praw autorskich.suspicious Bardzo dziękuję, bo bobra w Trójmieście raczej trudno znalezć smile
                                    • robaczekzwierzaczek w rewanżu za zdjęcia 22.05.11, 12:56
                                      Mogę wyhaftować krzyżykowo podobizny futrzaków ale potrzebowałam bym do tego dobrych ich zdjęć big_grin i czy mają być w naturalnych kolorach czy w stylu Warhola. suspicious ?
                                    • mysiulek08 Re: robaczku 22.05.11, 15:41
                                      Mam zdjecie lamy, chcesz? smile i stada przepiorek smile
                                      • robaczekzwierzaczek Re: robaczku 22.05.11, 16:30
                                        Niestety nie ma lamy ani przepiórki na liście. sad A może masz papugę ?smile
                                  • macarthur Re: robaczku 22.05.11, 12:59
                                    nie było mnie tu jakiś czas,współczuję Ci bardzo z powodu w sytuacji jakiej się znalazłaś
                                    będę myślał jak ci pomóc bo finansowo to raczej będzie ciężko sam mam już kolejnego tymczasa któremu szukam domu Krecika ( o nim jeszcze napiszę )
                                    a teraz jeszcze mi doszedł "piątkowy cudak" ( ma już swój wątek )
                                    a miesiąc temu udało mi się wyadoptować osiedlowego rudzielca ( też prawdopodobnie wyrzuconego z domu )
                                    chociaż mnie nie było jakiś czas na forum koty o mnie nie zapomniały
                                    smile
                                    • robaczekzwierzaczek Re: robaczku 22.05.11, 13:07
                                      Witaj z powrotem smile To była panika i załamanie nerwowe smile Po każdym takim poprawia się bo zaczynam inaczej myśleć.Więc mam nadzieję ,że teraz tak też się stanie big_grin Koty nigdy nie zapominają i zawsze trafiają tam gdzie dostaną pomoc a czarnulek/ka kudłata jest cudo.Najważniejsze aby mój sklep ruszył to reszta sama się ułoży.wink Mam nadzieję ,że u ciebie wszystko ok?
                                      • macarthur Re: robaczku 22.05.11, 14:11
                                        a dzięki jakoś sobie radzę smile
                                        wiesz problemy są i będą trzeba tylko wypracować metodę sobieznimiradzenia
                                        ale doświadczenia z kotami wiele uczą
                                        smile
            • 0ffka Re: robaczku 22.05.11, 18:52
              Cudownie smile Gratulacje!!!
          • mysiulek08 Re: robaczku 21.05.11, 20:18
            Offka, a bo zalezy czym sie kumpel zajmuje, moja branza czyli kosmetyki niszowe w czasach zaciskania pasa nie ma sie najlepiej.

Kociastych jak widac problemy nie interesuja
            • 0ffka Re: robaczku 22.05.11, 18:55
              Heh... jakiś czas temu kumpel odkrył e-sklep z super mydłami, etc... Kosmetyki był sprowadzane z Afryki, Indii. Parę rzeczy tam sobie kupił. Właśnie jakieś ekologiczne dla alergików.
              • dorcia1234 Re: robaczku 26.05.11, 13:51
                wysłałam ci maila, ale nie z gazetowej tylko z wp smile
                • mary4 Re: robaczku 31.05.11, 13:00
                  pochorowałam sie i nie troche nie wchodziłam na forum,
                  3maj sie
                  myslami jestem z Tobą
                  pozdrawiam
                  • robaczekzwierzaczek Polepszyło się :) 31.05.11, 13:46
                    A nie mówiłam smile (jak ja nie cierpię tak mówić ale tak jest).Jak się popieprzy to się polepszy smileMam więcej zleceń i powoli wszystko zaczyna wchodzić na normalne tory.Uff myślałam ,że to dłużej potrwa ale odpukać- puk puk puk -w niemalowane idzie dość szybko.Mam nadzieję ,że ten trend się utrzyma big_grin Tygrysek już nie znika z podwórka na długo i zwiedza tylko okolicę najbliższą aby się szybko ewakuować do ogródka w razie czegoś nieznanego dla niego. To trochę przekomiczny widok jak grubas z wiszącym brzuszkiem włącza przyśpieszenie smile Będę musiała przypilnować Tygryska aby nagrać jego ucieczkę i szybki powrót futrzanego tchórza smile
                    • wladziac Re: Polepszyło się :) 31.05.11, 22:59
                      trzymam kciuki żeby już było tylko dobrze i czekam na filmik,powodzenia
                      • macarthur Re: Polepszyło się :) 01.06.11, 11:48
                        super wieści no zawsze jeszcze masz aktywa trwałe w postaci Tygrysa sam miałbym na niego chrapkę sam też jestem "majętny"
                        smile
                        • robaczekzwierzaczek Re: Polepszyło się :) 01.06.11, 16:51
                          Niestety ale Tygrys jest przypisany do mnie smile Jesteśmy jak puzzle -pasujemy tylko do siebie. big_grin Zresztą cała moja gromadka i ja pasujemy tylko do siebie .smilesmilesmile Już byli chętni do" przytulenia "Tygrynia ale nic z tego smile Dlatego zawsze mam kłopoty ze znalezieniem nowego mieszkania smile nigdy bym nie oddała ,żadnego z moich futrzaków big_grin To tak jak oddać cząstkę siebie a ja jestem egoistka i wszystkie cząstki chcę mieć razem .smile
                • 0ffka Dorcia pisałaś do mnie??? 31.05.11, 13:18
                  dorcia1234 napisała:

> wysłałam ci maila, ale nie z gazetowej tylko z wp smile

to pisałaś do mnie?
                  Nic nie doszło do mnie sad
                  Pewnie napisałaś na Offka@gazeta.pl a nie na 0ffka@gazeta.pl
                  Proszę Cię napisz jeszcze raz smile Podaję Ci moje adresy:
                  0ffka@gazeta.pl (0ffka pisane przez "zero" a nie przez duże "o")
                  albo
                  xeniax@wp.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka