Dodaj do ulubionych

Głosowanie w Krakvecie

22.07.11, 11:14
Kociarze w tym roku mam zamiar głosować ale nie bardzo wiem na kogo uncertain
Wiem, że jeden głos to całe nic ale czasem jeden głos to głos do zwycięstwa. No i zastanawiam się na kogo zagłosować ( przyznam, że byłam na ich stronie. czytałam trochę o kandydatach ale zniechęciłam się bijatyką w wątku więc pomocy szukam u kociarzy big_grin ) bo sprawa słuszna więc trzeba smile
To jak? poradzicie? podsuniecie jakieś propozycje? czy wolna amerykanka i głosuj babo na kogo chcesz?
Obserwuj wątek
    • barba50 Re: Głosowanie w Krakvecie 22.07.11, 11:56
      Nie no myślę, że po wyjaśnieniu sprawy z ankietą na dogo (forumowiczka Molii dostała bana na 2 lata za założenie 124 kont i oszukańcze głosowanie na schronisko w Kruszewie), a co za tym idzie wygranej Pippi nadal obowiązuje solidarna umowa między miau i dogo i ja zagłosuję właśnie na Pippi.
      Choć cały czas podkreślam, że ci którzy nie są na miau mają oczywiście wolny wybór - ich nie powinny ograniczać żadne umowy.
      • kr_ka_11 Re: Głosowanie w Krakvecie 22.07.11, 12:11
        co to za glosowanie? na stronie krakvet nic nie widzę a też bym chciała wziąć udział.
        • sadosia75 Re: Głosowanie w Krakvecie 22.07.11, 12:25
          Tu masz stronę o głosowaniu. logować się trzeba i cośtam jeszcze. nie doczytałam dokładnie bo najpierw pomyślałam, że wybiorę na kogo głosować.
          No ale chyba już wybrałam smile jeszcze się zastanawiam smile
          • kr_ka_11 Re: Głosowanie w Krakvecie 22.07.11, 12:54
            zalogowałam się i szczekłam smile
    • miriam_73 Re: Głosowanie w Krakvecie 22.07.11, 15:06
      Pipi juz dostała mój głoś. Trzymam kciuki.
      • marysia191 Re: Głosowanie w Krakvecie 23.07.11, 18:13
        Poszło na Pipi smile
        • kromisia Re: Głosowanie w Krakvecie 24.07.11, 22:37
          lece glosowac
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka