mrumru81 08.08.11, 10:11 Filo też tak potrafi - napisała Kusama, bo przesłałam jej : www.youtube.com/watch?v=GQI68kb9e7U&feature=related Chciałam przy okazji podziękować Kusamie za piękne zdjęcia, które robi moim zwierzętom. Od lat. Ostatnio fotografowała Fonsia... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kr_ka_11 Re: Filo też tak potrafi 08.08.11, 10:22 filmik odtworze w domu ale to zdjęcie... Filo jest przepięknym kotem. No cudo normalnie Odpowiedz Link
kr_ka_11 Re: Filo też tak potrafi 11.08.11, 09:36 Dafi też aportuje często aż zadyszkę złapie zabawa przednia Odpowiedz Link
sadosia75 Re: Filo też tak potrafi 11.08.11, 13:44 Moje nie potrafią. tzn biegną jak coś im rzucę ale nie przynoszą Ale zauważyłam coś głupiego Czy Wy też tak idiotycznie mnaimciacie do swoich kotów jak tez facet z filmiku? bo ja mówię do swoich zwierząt identycznie. Takim głupawym tonem Odpowiedz Link
miriam_73 Re: Filo też tak potrafi 11.08.11, 14:07 Nie, nie mna...cośtam (nie umiem powtórzyć , mówię normalnie jak do dzieci Moja Melka tak aportuje, przy czym, jesli przyniesie i położy piłeczkę za daleko (np. gdy nie chce mi się schylać, albo sięgać za daleko na łóżku), to, jak jej powiem, że ma podac bliżej, to karnie bierze w ząbki i przynosi bliżej, tam gdzie pokażę palcem. No i siada i czeka, łupiąc chwostem na lewo i prawo, na kolejny rzut. Dalej to już jak w kreskówkach - buksuje na panelach i leci z dużym łubudu przed siebie. Odpowiedz Link
mrumru81 Re: Filo też tak potrafi 11.08.11, 14:20 Filo przynosi do stóp, do ręki nie poda. I tak jest dumny z siebie... Pozostałe nie potrafią. Odpowiedz Link