Dodaj do ulubionych

Szukam, nietypowo

14.10.11, 16:59
Kochani, czy spotkaliście się z jakąś stroną, gdzie jest pokazany kształt suchej karmy? Mam wrażenie, że gdzieś widziałam, a teraz szukam i nie mogę znaleźć. W wakacje kupowałam na wagę suchą karmę Bozita, która była w kształcie trójkąta, pusta w środku i nie wiem jak ją teraz dopasować do torebki. Kupiłam już dwie i każda jest drobniutka, a tamta była spora i w takim charakterystycznym kształcie i na bank Bozita. Mój kot tęskni za nią chyba, bo od czasu jak się skończyła jakoś tak mniej je, owszem, skubie TOTW, skubie Orijen, ale tamtą jadł i nie wymiotował nią, a tymi niestety mu się zdarzy, bo łyka paskuda a tamtą gryzł bo była duża.
Obserwuj wątek
    • wadera3 Spójrz tu 14.10.11, 17:54
      animal.sggw.pl/jednostki/kzzigp/studenci/Smak.htm
      • wadera3 i tu 14.10.11, 17:54
        artykuly.animalia.pl/artykuly.php?id=1115
        • wadera3 I może tu:) 14.10.11, 17:58
          artykuly.animalia.pl/artykuly.php?id=220
        • wladziac Re: i tu 14.10.11, 18:00
          jest pięć rodzajów karmy bozita jest w kształcie krokiecików bozita.com.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=88
          • schiraz Re: i tu 14.10.11, 18:17
            Dziękuję Wam serdecznie, wprawdzie nie znalazłam tej karmy, ale za same dobre chęci dziękujęsmile Coś mi się kojarzy, że tamta Bozita była w zbiorczym opakowaniu takim w czarno-białe łaty, więc może zmienili opakowania i wygląd żarełka od sierpnia. W sumie nie ma gwałtu, nie wierzę, że taki łakomczuch jak mój kot długo się będzie "gniewał" na inną karmę. Ja jak do tek pory kupiłam dwa rodzaje z tych co Wladzia zalinkowała, ale to nie to, to są drobniutkie, malutkie, okrągłe chrupeczki, a tamto to były trójkąty o boku centymetr i puste w środku. Ale i tak dziękuję!
            • wladziac Re: i tu 14.10.11, 18:25
              jak przeczytasz to na zalinkowanej stronie wyraźnie pisze że karma jest w kształcie krokiecików czyli trójkątny kształt a nie malutkie okrągłe
              • schiraz Re: i tu 14.10.11, 18:53
                Przysięgam Ci na wszystko, że jest malutkie okrągłe smile Mam dwie z tych torebek przed oczami i nawet zdjęcie mogę zrobić, że jest malutkie okrągłe.
              • wladziac Re: i tu 14.10.11, 18:55
                najłatwiej by Ci było stwierdzić która to karma gdybyś zdobyła darmowe próbki takie bywają w sklepach zoolog,tylko nie wiem czy bozita praktykuje coś takiego
                • noname2002 Re: i tu 15.10.11, 09:53
                  W niektórych zoologicznych sklepach mają otwarte duże worki z karmą, może tam się uda znaleźć ten kształt chrupek?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka