Dodaj do ulubionych

Sterylka przybłedy

20.10.11, 20:28
Jutro zawoze na sterylke tą przybłędę, ktora nas odwiedza ( o ile sie nie domysli i nie spierdzieli), kilka dni ją mogę potrzymac w wiatrołapie, ale chciałabym poszukac jej domu ( najlpiej z ogródkiem).
Jak to zrobic, starzy wyjadacze?
Mieszkam w woj. ślaskim, na terenie woj mogłabym ja dowiesc.
Jest bardzo kochana i przylepna, a dodatkowo od jutra juz bedzie wysterylizowana.
Na razie nie mam fotek, jutro poprosze chłopa to ją przyfoci.
Obserwuj wątek
    • 0ffka Re: Sterylka przybłedy 20.10.11, 22:14
      Daj info ma forach kocich, np:
      forum.miau.pl/adopcje/
      • wladziac Re: Sterylka przybłedy 20.10.11, 22:23
        ogłaszaj gdzie tylko możesz i popytaj znajomych może mają swoich znajomych zainteresowanych adopcją kotki,ogłoszenia miejscowe w gabinetach weterynaryjnych czy zaprzyjaźnionym sklepie i koniecznie spisz umowę adopcyjną forum.gazeta.pl/forum/w,10264,101393111,101393111,Strony_na_ktorych_mozna_zamiescic_ogloszenia.html
        • olinka20 Re: Sterylka przybłedy 20.10.11, 22:29
          Dzieki, jutro ją pofocimy jak sie nie zwinie i poszukam bo to serio fajna przylepa jest.
    • olinka20 Re: Sterylka przybłedy 21.10.11, 16:58
      PRzywiozłam ją, siedzi w transporterze, wymosciłam polarem, na to podkład niemowlęcy.
      Powiesiła sie juz na zaluzjach, kotre połamałasmile wiec mamy pierwszy raz w zyciu podniesione zaluzje gankowe smile
      Nasikała juz 2 razy, przygotowałam jej zwirek, ze 2 dni ja potrzymam w cieple.
      Teraz czekam az dojdzie do siebie i fotniemy ja jakos atrakcyjnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka