macarthur 20.01.12, 18:25 Świat poszedł do przodu ale admini GW chyba ten fakt przeoczyli może powiniśmy napisać jakąś petycję żeby udostępnili nam możliwość wklejania filmów video - praktycznie wszystkie portale poza GW taką możliwość już mają Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marrant Re: Świat poszedł do przodu ale my nie mamy VIDEO 21.01.12, 09:11 W sensie takiego? Simon's Cat 'TV Dinner' Odpowiedz Link
marrant Re: Świat poszedł do przodu ale my nie mamy VIDEO 21.01.12, 09:13 PS: przepraszam, że się wtrącam, ale wolałam się upewnić, że wszyscy już wiedzą Odpowiedz Link
wladziac Re: Mamy??? 21.01.12, 11:01 jeju Basiu aż się popłakałam,Gucio nie tylko wyjątkowy jest ale wspaniały i kochany,dla mnie takim kotem jest mój Misiaczek Odpowiedz Link
arim28 Barba 21.01.12, 16:41 Tez "ciemnosc widze" Przez muzyke film jest niedostepny za granica (moja ) Odpowiedz Link
barba50 Re: Barba 21.01.12, 16:59 No to specjalnie dla zagranicy Gucio bezdźwięczny (ale też ładny ) kot gucio.wmv Muraszko, Arim - teraz nie-ciemność??? Odpowiedz Link
arim28 Re: Barba 21.01.12, 23:05 Dzieki. Teraz obejrzalam. Poszukalam i dokladnie sprawdzilam - zagranica ale za granica obcyjezykpolski.interia.pl/?md=archive&id=91 Przy okazji oazalo sie , ze niektore internetowe slowniki podaja bledna forme Odpowiedz Link
arim28 Re: Barba 21.01.12, 23:06 Sorry, brak polskich znakow <> Poszukalam i dokladnie sprawdzilam - zagranica ale za granicą Odpowiedz Link
pi.asia Re: Barba 21.01.12, 23:31 <> Poszukalam i dokladnie sprawdzilam - zagranica ale za gran > icą Bo to jest cholernie zagmatwane: Rosja to już zagranica Jestem w Austrii, czyli za granicą Z tą zagranicą toście już pogłupieli doszczętnie! I wytłumaczcie to komuś z zagranicy albo komuś zza granicy (zza wschodniej na przykład) Odpowiedz Link
macarthur Videło nr.1 - szkolenie kotów 22.01.12, 02:23 Pozytywne szkolenie kotów, ulubione lekcje Lili Bell i Mimi Doll Odpowiedz Link
wadera3 Re: Świat poszedł do przodu ale my nie mamy VIDEO 21.01.12, 09:43 Takiego, takiego, ale faktycznie nieswojo się czuję wiedząc, że nagle ktoś tu nam wyskakuje jak przysłowiowy kot z worka Choć video, ok (skąd wiedzieliście?) Odpowiedz Link
barba50 Re: Świat poszedł do przodu ale my nie mamy VIDEO 21.01.12, 09:44 marrant napisała PS: przepraszam, że się wtrącam, ale wolałam się upewnić, że wszyscy już wiedzą Teraz wiemy i dziękujemy Odpowiedz Link
muraszka1 Re: Świat poszedł do przodu ale my nie mamy VIDEO 21.01.12, 12:19 Widzę ciemność ... Odpowiedz Link
macarthur Re: Świat poszedł do przodu ale my nie mamy VIDEO 21.01.12, 12:35 to jakiś jasnowidz jestem czy coś bo jak widzę mój wpis zbiegł się z włączeniem tego czegoś wideło na gazecie Odpowiedz Link
pi.asia Re: Świat poszedł do przodu ale my nie mamy VIDEO 21.01.12, 16:12 Koty, koty Ci telepatycznie przekazały, że pora napisać o tym wyraźnie i dużymi literami, żeby wszyscy się dowiedzieli Masz tych kotów wokół siebie sporo, więc mają wpływ na Ciebie Wytresowały Cię znakomicie Odpowiedz Link