Dodaj do ulubionych

Świat poszedł do przodu ale my nie mamy VIDEO

20.01.12, 18:25
Świat poszedł do przodu ale admini GW chyba ten fakt przeoczyli może powiniśmy napisać jakąś petycję żeby udostępnili nam możliwość wklejania filmów video - praktycznie wszystkie portale poza GW taką możliwość już mają
sad

Obserwuj wątek
    • marrant Re: Świat poszedł do przodu ale my nie mamy VIDEO 21.01.12, 09:11
      W sensie takiego?
    • marrant Re: Świat poszedł do przodu ale my nie mamy VIDEO 21.01.12, 09:13
      PS: przepraszam, że się wtrącam, ale wolałam się upewnić, że wszyscy już wiedząsmile
        • wladziac Re: Mamy??? 21.01.12, 11:01
          jeju Basiu aż się popłakałam,Gucio nie tylko wyjątkowy jest ale wspaniały i kochany,dla mnie takim kotem jest mój Misiaczek
        • arim28 Barba 21.01.12, 16:41
          Tez "ciemnosc widze" sad
          Przez muzyke film jest niedostepny za granica (moja smile)
          • barba50 Re: Barba 21.01.12, 16:59
            No to specjalnie dla zagranicy Gucio bezdźwięczny (ale też ładny suspicious )

Muraszko, Arim - teraz nie-ciemność???
            • arim28 Re: Barba 21.01.12, 23:05
              Dzieki. Teraz obejrzalam.

Poszukalam i dokladnie sprawdzilam - zagranica ale za granica
              wink
              obcyjezykpolski.interia.pl/?md=archive&id=91
              Przy okazji oazalo sie , ze niektore internetowe slowniki podaja bledna forme sad
              • arim28 Re: Barba 21.01.12, 23:06
                Sorry, brak polskich znakow
                <> Poszukalam i dokladnie sprawdzilam - zagranica ale za granicą
                • pi.asia Re: Barba 21.01.12, 23:31
                  <> Poszukalam i dokladnie sprawdzilam - zagranica ale za gran
                  > icą

Bo to jest cholernie zagmatwane:

Rosja to już zagranica
                  Jestem w Austrii, czyli za granicą
                  Z tą zagranicą toście już pogłupieli doszczętnie!

I wytłumaczcie to komuś z zagranicy albo komuś zza granicy (zza wschodniej na przykład) wink
      • wadera3 Re: Świat poszedł do przodu ale my nie mamy VIDEO 21.01.12, 09:43
        Takiego, takiego, ale faktycznie nieswojo się czuję wiedząc, że nagle ktoś tu nam wyskakuje jak przysłowiowy kot z workawink
        Choć video, ok (skąd wiedzieliście?)
      • barba50 Re: Świat poszedł do przodu ale my nie mamy VIDEO 21.01.12, 09:44
        marrant napisała PS: przepraszam, że się wtrącam, ale wolałam się upewnić, że wszyscy już wiedzą smile

Teraz wiemy i dziękujemy smile
        • muraszka1 Re: Świat poszedł do przodu ale my nie mamy VIDEO 21.01.12, 12:19
          Widzę ciemność ...
          • macarthur Re: Świat poszedł do przodu ale my nie mamy VIDEO 21.01.12, 12:35
            to jakiś jasnowidz jestem czy coś bo jak widzę mój wpis zbiegł się z włączeniem tego czegoś
            smile

wideło na gazecie
            • pi.asia Re: Świat poszedł do przodu ale my nie mamy VIDEO 21.01.12, 16:12
              Koty, koty Ci telepatycznie przekazały, że pora napisać o tym wyraźnie i dużymi literami, żeby wszyscy się dowiedzieli wink
              Masz tych kotów wokół siebie sporo, więc mają wpływ na Ciebie wink Wytresowały Cię znakomicie wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka