Dodaj do ulubionych

Kociarz roku 2011

02.02.12, 12:30
Redakcja "Czterech Łap" jak co roku przeprowadza głosowanie na kociarza roku.
Nominowani są w tym roku
1. Zofia Czerwińska - aktorka
2. Maciej Czajka - lekarz wet.
3. prof. Anna Nehring - wiceprezes Fundacji Zwierzęta Krakowa

Oczywiście jak zawsze namawiam do głosowania zgodnie z własnym sumieniem.

Mnie bardzo bliska jest kandydatura dra Maćka Czajki. Kandydaturę tę serdecznie popieram wszystkimi swoimi łapami i dwudziestoma czterema moich kotów. To On łatał żuchwę Zawady, usuwał oko i sterylizował Gałeczkę, usuwał zęby mojemu fivkowemu Guciowi. Wspaniały człowiek, o wielkim sercu dla zwierząt.

Link do głosowania

Wystarczy wybrać jedną z trzech kandydatur, wpisać swój adres email i zagłosować.

Głosujcie! To nic nie kosztuje suspicious

(wejść można również klikając w banerek)
Obserwuj wątek
    • wladziac Re: Kociarz roku 2011 02.02.12, 12:42
      no to zagłosowałam
    • andy3458 Re: Kociarz roku 2011 02.02.12, 12:52
      Czytałem o nim wcześniej , gdzieś poza "Zakątkiem". Świetny wet i dobry człowiek. Oczywiście dostał mój głos.
    • elzbieta.24 Re: Kociarz roku 2011 02.02.12, 13:41
      Nie znam Pana Doktora bo zakociłam się już po wyprowadzce z Warszawy ale to co robi daje mu mój głos.Zagłosowałam.
      • esimona Re: Kociarz roku 2011 02.02.12, 14:31
        Oddałam głos na dr Macieja Czajkę - dobrego lekarza i wspaniałego człowieka. W ubiegłym roku dwukrotnie wyleczył moją Milkę i odtąd leczę kotkę tylko u niego. Warto na niego głosować i warto powierzyć mu nasze koty.
    • arim28 Barba 02.02.12, 14:31
      Mozesz napisac o co dokladnie chodzi.
      Ufam Tobie i Twojemu wyborowi i zaglosuje na p. Czajke.
      Mam pytanie czy zwyciezca otrzyma tytul czy tez nagrode pieniezna?
      • barba50 Re: Barba 02.02.12, 15:00
        arim28 napisała:Mozesz napisac o co dokladnie chodzi.
        Ufam Tobie i Twojemu wyborowi i zaglosuje na p. Czajke.
        Mam pytanie czy zwyciezca otrzyma tytul czy tez nagrode pieniezna?

Jasne, że mogę wink Osoba która wygra otrzymuje TYTUŁ Kociarza Roku. Nie ma mowy o żadnej nagrodzie pieniężnej. To jest tytuł honorowy, zaszczyt.
        Opis konkursu na stronie "Czterech Łap"

https://img854.imageshack.us/img854/7241/kociarz.jpg

Laureaci to:
        Krzysztof Cwynar (2005), Franciszek Klimek (2006), Prezydent RP Lech Kaczyński (Kociarz Roku 2007), forum miau.pl (2007, kategoria: media),Urząd M.St. warszawy (2007, kategoria: instytucja), Viva! Akcja dla zwierząt (2008, kategoria: instytucja) Anna Mrozek (Kociarz Roku 2008), Maryla Weiss (Kociarz Roku 2009) i Krystyna Pomarańska (Kociarz Roku 2010)
        • arim28 Re: Barba 02.02.12, 21:34
          Dzieki.
          Myslalam, ze chodzi o jakas nagrode pieniezna, ktora ma wspomoc dzialalnosc danej osoby.
          Wtedy rozpatrywalabym pod innym katem.
          Dr Macius ma moj glos! wink
          • macarthur Re: Barba 03.02.12, 16:44
            Basiu a czy to nie jest ten sam lekarz który tak pięknie Kleopatrę zoperował ?

• sadosia75 Re: Kociarz roku 2011 02.02.12, 14:36
      Zagłosowałam na Dr Macieja. Uratował jednego z moich tymczasowiczów i przez długi okres czasu utrzymywał kontakt z jego nową właścicielką. do dziś zresztą doskonale pamięta Bobika. Za każdym razem jak tylko są u Dr na wizycie to nie muszą o niczym przypominać z historii choroby. Pan Dr pamięta chyba każdego swojego pacjenta i ich spanikowanych właścicieli smile
      • pi.asia Re: Kociarz roku 2011 02.02.12, 18:14
        Zagłosowałam. Wasza rekomendacja jest dla mnie rozkazem wink a poza tym temu człowiekowi naprawdę dobrze z oczu patrzy. I jaki przystojny! wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka