Dodaj do ulubionych

Dandys już po...

28.03.12, 16:59
Byłam dziś z moim elegancikiem na zabiegu. smile Zasnął szybko a teraz już w domku dochodzi do siebie. big_grin To był najwyższy czas bo śpiewał coraz częściej .Dziękuję Ani i Agnieszce z Bezbronnych Zwierzaków to dzięki nim miał zabieg. Ufff dobrze ,że już po wszystkim.Muszę malucha pilnować bo budzi się i chce wskakiwać na kaloryfer.A Wiewiór chodzi obok Dyńka i obserwuje ,z kolei Tygrys od razu podszedł ,obwąchał i zasyczał jak rasowy wąż. big_grin
Obserwuj wątek
    • manekineko Re: Dandys już po... 28.03.12, 17:08
      O i dobrze, że już posmile. Wszystko będzie dobrzesmile. A syczą, bo ma inny nieprzyjemny zapach.
      • olinka20 Re: Dandys już po... 28.03.12, 18:31
        To kolejny bezjajecny na forumwink
        • wladziac Re: Dandys już po... 28.03.12, 18:46
          biedny Dandys na święta został bez jajek...
        • robaczekzwierzaczek Dyniek pod opieką Wiewióra :) 28.03.12, 18:47
          https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/ff/vb/sjgi/uGaBlnSP7m91BKm1OX.jpg
          • macarthur Re: Dyniek pod opieką Wiewióra :) 28.03.12, 18:51
            władzia pięknie to spuentowała Dandys na Wielkanoc został bez jajek - ale na forum będzie miał teraz wielu towarzyszy niedoli
            smile
            • andy3458 Re: Dyniek pod opieką Wiewióra :) 28.03.12, 19:13
              a ta wetka to pazerna jakaś - zamiast sobie kupić jajka w sklepie na święta, to biednym kociaczkom zabiera big_grin
              • pi.asia Re: Dyniek pod opieką Wiewióra :) 28.03.12, 19:39
                a bo jajka teraz drogie... a te to były super, bo chów ekologiczny, wolnowybiegowy... wink
              • olinka20 Re: Dyniek pod opieką Wiewióra :) 28.03.12, 19:43
                Andy, dyrektywy unijne sie zmienily i jajka podrozały.
                Kazdy orze jak moze big_grin
                • robaczekzwierzaczek Przepraszam bardzo ale... 28.03.12, 19:47
                  czy Wy sobie jaja z mojego maluszka robicie? To strrrraaaszneeeee -jak tak możecie. Wstydu normalnie nie macie sad On taki biedny ,pozbawiony męskości a Wy śmichy chichy robita? No nieeee ja protestuję ,stanowczo wink
                  • andy3458 Re: Przepraszam bardzo ale... 28.03.12, 20:03
                    Toż my w ten sposób pozytywne fluidy wysyłamy, co by Dandysek jak najszybciej stanął na nogi. wiadomo że śmiech leczy. A wogóle to głaski dla bidulka. smile
                    • wladziac Re: Przepraszam bardzo ale... 29.03.12, 09:16
                      jak tam Dandysek się czuje?
                      • robaczekzwierzaczek Dandys dzisiaj 29.03.12, 11:21
                        wrócił do formy . Zachowuje się tak jakby nic się nie stało. nawet nadal mnie lubiwink Za to Wiewór zrobił się przytulaśny do przesady.Teraz jak to piszę to siedzi mi prawie na klawiaturze ,w trakcie pisania wącha moje ręce i klawisze.To chyba w ramach solidarności z Dandysem. wink
                        • wladziac Re: Dandys dzisiaj 29.03.12, 12:14
                          ale fajnie że się Dandys nie gniewa na Ciebie,głaski dla wszystkich Twoich zwierzątek
    • princy-mincy Re: Dandys już po... 29.03.12, 09:40
      szybkiej rekonwalescencji dla malucha
    • mary4 Re: Dandys już po... 30.03.12, 11:49
      fajnie że dzieczyny pomagają Ci na ile moga przy tym ich kocurku,
      zdrówka życzę!
      • wiesia.and.company Re: Dandys już po... 31.03.12, 00:43
        Rzeczywiście, pożegnanie orzeszków Dandysa odbyło się na wesoło, że przypomnę wpis pi.asi: ... a te to były super, bo chów ekologiczny, wolnowybiegowy... Głaski dla obu pięknych kotów smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka