barba50 05.04.12, 22:05 W związku z rezygnacją macarthura w skład Kapituły weszli: elzbieta.24 kontik_71 pi.asia salimis yoma Gratulacje! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pi.asia Re: Skład Kapituły 06.04.12, 05:27 Dziękując za gratulacje równocześnie gratuluję pozostałym członkom Kapituły, jak również wszystkim Kandydatom zgłoszonym przez Zakątek I dziękuję osobom, które głosowały na mnie - za sympatię i zaufanie. Odpowiedz Link
maryshaa Re: Skład Kapituły 06.04.12, 10:33 Powodzenia! Ja śledziłam całą sprawę, ale nie włączałam się... natomiast jeśli chodzi i wsparcie finansowe to możecie na mnie liczyć, jak będę mogła to będę pomagać. Odpowiedz Link
salimis Re: Skład Kapituły 06.04.12, 11:34 Kurka,czuję się jakbyśmy mieli za chwilę w kosmos polecieć Oczywiście wszystkim wielkie podziękowania za wzięcie udziału w głosowaniu ,moderatorkom za pracę i poświęcony czas. Odpowiedz Link
yoma Re: Skład Kapituły 07.04.12, 17:10 Zaszczyconam. Postaram się nie zawieść zaufania, którym mnie obdarzono w imieniu służby Pozdrawiam Koleżeństwo Kapitularstwo i Wesołych Świąt Odpowiedz Link