elzbieta.24
09.08.12, 14:27
Szukając informacji o klinice która leczy moje koty,weszłam na forum "Miau".Buchnęło falą nienawiści,że chamy,mordują koty,odmawiają sterylizacji aborcyjnej i no główny że hirurg to gej.Napisałam grzecznie że moje dwa koty mają bardzo dobrą opiekę i że jestem zadowolona.Dzisiaj weszłam ponownie i powalił mnie odzew na mój wpis.Odsądzono mnie od czci i wiary- najłagodniejszy to że jestem podstawiona przez klinikę Inne -kłamię,nie mam kotów.Generalnie zagryżć bo napisała że jest zadowolona.Zabolało, tym bardziej że w kwietniu właśnie przez to forum pomogłam kupując interferon dla schroniska w Radomsku w zapasie co najmniej na rok.Wypisują totalne brednie a ja codziennie jestem w przychodni i w ich szpitaliku,miziam bezdomne koty które leczą ,widzę jak do nich podchodzą.Jeden z bezdomniaków nie chciał jeść dosłownie niczego przyniosłam swoje saszetki felixa.Kociak zjadł i natychmiast zostały przez nich zamówione a do czasu dostawy pożyczyli odemnie.Wyrejstrowałam się z miau.Chorzy ludzie.
Szczytem szczęścia dla kota jest uwaga,rozmowa,pieszczoty i miłość ze strony człowieka; a dla ludzi nic nie może być pochlebniejszego niż przywiązanie istoty tak dalece niezależnej.
<*><*><*><*>
Koty nie są odpowiednim towarzystwem dla alergików ale dotyczy to również truskawek i pierwiosnków.
<*><*>,*><*>