Dodaj do ulubionych

Co prawda nie koty, ale chciałam sie pochwalic

14.01.13, 22:01
Fajne kołki kołeckie? Wczorajsze szalenstwo sniezne:
https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/lh/kh/txcs/qVCEm0v142capPee3B.jpg
https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/lh/kh/txcs/qWDb1rUtkaaNOdafAB.jpg
https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/lh/kh/txcs/zjeGpSyscVwKvUPkZB.jpg
https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/lh/kh/txcs/vqfYzRI69FrMmMbnDB.jpg
Obserwuj wątek
    • animus_anima Re: Co prawda nie koty, ale chciałam sie pochwali 14.01.13, 22:05
      cudowności!!!!!!!!!!
      jakie szczęśliwe!!!!!!!!!
      • barba50 Re: Co prawda nie koty, ale chciałam sie pochwali 14.01.13, 22:06
        Pieskie (czy raczej psie big_grin ) białe szaleństwo suspicious
      • olinka20 Re: Co prawda nie koty, ale chciałam sie pochwali 14.01.13, 22:07
        A jaka ja byłam szczesliwa jak musiałam je potem pod prysznicem "odkulkowac" wink
    • aankaa Re: Co prawda nie koty, ale chciałam sie pochwali 14.01.13, 22:08
      3 zdjęcie wymiata !!
      • aankaa Re: Co prawda nie koty, ale chciałam sie pochwali 14.01.13, 22:09
        a i 1 - uśmiechnięte - na twarz zakątka go / ją !!!
        • olinka20 Re: Co prawda nie koty, ale chciałam sie pochwali 14.01.13, 22:21
          To chłopczyk, oba chłopczyki smile
          • wladziac Re: Co prawda nie koty, ale chciałam sie pochwali 15.01.13, 07:28
            świetne zdjęcia radosnych chłopczyków,gdybym to ja mogła polubić śnieg też bym tak biegała a tymczasem unikam wszelkiego kontaktu brrrr
      • lampka_nocna5 Re: Co prawda nie koty, ale chciałam sie pochwali 14.01.13, 22:20
        przyłączam się. Nie ma jak lecący pies z powiewającymi uszami
        • lampka_nocna5 Re: Co prawda nie koty, ale chciałam sie pochwali 14.01.13, 22:21
          no, może poza śpiącym kotem z zagiętymi przednimi łapkami, a tylnymi rozwalonymi
    • uleczka_k Re: Co prawda nie koty, ale chciałam sie pochwali 14.01.13, 22:43
      Łapy, łapy, cztery łapy, a na łapach pies kudłaty.
      Kto dogoni psa? Kto dogoni psa?

Strasznie przyjemnie się ogląda takie szczęśliwe zwierzaki.big_grinbig_grinbig_grin

PS. Jak patrzę na te szczęśliwe psiuny, to mi tylko jedna myśl kołacze w głowie. Co też myślą nasze koty kiedy oglądają te zdjęcia? Wyobrażacie sobie ich obrzydzenie, zdumienie i bóg-wie-co-jeszcze?
      • niutaki Re: Co prawda nie koty, ale chciałam sie pochwali 14.01.13, 23:03
        ale usmiechnietesmile od ucha do uchasmile piekne zdjecia, a na widok takich szczesliwych zwierzakow robi sie cieplo na sercukiss
        • yvi1 Re: Co prawda nie koty, ale chciałam sie pochwali 15.01.13, 00:09
          Hau,hau!
          Moj zazdrosci twoim mordeczkom,bo u nas sniegu niet,a on tez tak uwielbia!
          Cudowne futra dwa,super zdjecia!
          • pi.asia Re: Co prawda nie koty, ale chciałam sie pochwali 15.01.13, 06:44
            Mnie też trzecie zdjęcie rzuciło na kolana - pies fruwający smile

Dawno temu, jak nie miałam ani jednego kota, za to dwa psy - Szeryfa (już za TM) i Kłopota, w pewien zimowy wieczór napisałam sms-a treści:

Lecą sobie z nieba
            bielutkie gwiazdeczki
            po śniegu biegają
            puszyste łapeczki.

Ganiają pieseczki
            nieludzko szczęśliwe
            jak do domu wrócą
            będą ledwo żywe.

Przypomniał mi się, jak zobaczyłam Supła i Morelka. Dokładnie tak to wyglądało!
            • fajnykotek Re: Co prawda nie koty, ale chciałam sie pochwali 15.01.13, 08:09
              Przefajnie psiury! smile
              a Ty masz DWA? Bo pamietam, że na Twojej kanapie leżał Kłopot, Pin i Puk???
              • karple Re: Co prawda nie koty, ale chciałam sie pochwali 15.01.13, 08:24
                Śliczne psie mordeczki- a jakie przy tym szczęśliwe!!! I już proszę nie narzekaj, że musisz potem pod prysznicem psa odkulkować tylko następnym razem biegaj i szalej razem z nimi to wrócisz taka padnięta że na narzekanie siły nie będzie big_grin
              • mitta Re: Co prawda nie koty, ale chciałam sie pochwali 15.01.13, 08:26
                A ja po pierwszej fotce myślałam, że to jakiś koala i z Australii wróciłaś big_grin Ale dwie koale na śniegu - no cud jakiś.
                • zew-is Re: Co prawda nie koty, ale chciałam sie pochwali 15.01.13, 09:09
                  ale fajnie uśmiechnięte psie mordki. pierwsze zdjęcie od razu wprowadza w dobry nastrój smile
              • olinka20 Fajnykotek 15.01.13, 09:33
                Kłopota ma Piasia, ja mam tego srebrnego metalika Supła.
                Bezowy jest psem mojego tescia, ktory jednakowoz bardzo czesto u nas bywa i sie lubimy ( do czasu wink )
                Dobrze kojarzysz zdjecie:
                https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/lh/kh/txcs/L4xBZBZumbEyE9a7oB.jpg
                • fajnykotek Re: Fajnykotek 15.01.13, 10:05
                  ooo to ja najmocniej Supła przepraszam kiss że mi się z Piasiowym Kłopotem pomylił sad. Ale na swoje usprawiedliwienie napiszę, że mam bardzo dobrą pamięć wzrokową i dokładnie to właśnie zdjęcie Twoich zwierzaczków zapamiętałam smile.
                  • olinka20 Re: Fajnykotek 15.01.13, 10:48
                    Nie do konca sie pomysliłas, bo Piasia miała kiedys psa, ktory miał na imie supeł i był bardzo podobny do mojego- pisała o tym kilka razy i miało ci sie pełne prawo pokickac wink
                • gosiownik Re: Fajnykotek 15.01.13, 13:22
                  Pies psem, ale to rude wyciagniete na 2 metry w zgieciu kanapy jest swietne!
    • lashqueen Re: Co prawda nie koty, ale chciałam sie pochwali 15.01.13, 09:35
      Jakie szczęśliwe mordki! Aż miło się ogląda.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka