Dodaj do ulubionych

Tytuł który posnosi ciśnienie z rana :)

13.05.13, 08:53
warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,13888878,Mafia_z_Tarchomina_urzadza_polowania_na_koty__pulapki_.html#TRLokWarsTxt
Obserwuj wątek
    • lysy-jack Re: Tytuł który posnosi ciśnienie z rana :) 13.05.13, 09:43
      Nie znosisz kotów, czy szukasz taniej sensacji? Prawdopodobnie nie raczyłaś przeczytać artykułu.

Zacytuję maleńki fragment
      Cytat: Dorosłe osobniki sterylizujemy i wypuszczamy tam, skąd je wzięliśmy. Dla kociąt szukamy domów adopcyjnych - wyjaśnia Paulina.

Skąd więc to ciśnienie?
      • echtom Re: Tytuł który posnosi ciśnienie z rana :) 13.05.13, 09:45
        Nie widzisz ikonki w tytule wątku? smile
      • lisek.chytrusek Re: Tytuł który posnosi ciśnienie z rana :) 13.05.13, 09:54
        > Nie znosisz kotów, czy szukasz taniej sensacji? Prawdopodobnie nie raczyłaś prz
        > eczytać artykułu.

Nienawidzę kotów i nie umiem czytać. Brawo, Watsonie.
        • lysy-jack Re: Tytuł który posnosi ciśnienie z rana :) 13.05.13, 10:02
          lisek.chytrusek napisała:

Cytat
          Nienawidzę kotów i nie umiem czytać. Brawo, Watsonie.

Już przeprosiłem.
          Mam dzisiaj gorszy dzień. Zawodzi mnie postrzeganie rzeczywistości.
          • lisek.chytrusek Re: Tytuł który posnosi ciśnienie z rana :) 13.05.13, 10:08
            OK smile Się nie gniewam.
    • echtom Re: Tytuł który posnosi ciśnienie z rana :) 13.05.13, 09:44
      Tytuł rzeczywiście niefortunny smile Myślałam, że chodzi o mafię wyłapującą koty na skórki.
    • lysy-jack Edit 13.05.13, 09:47
      Lisku, może po prostu Cię nie zrozumiałem, bo ta mafia to lekarstwo na moje wysokie ciśnienie. smile

Jeśli tak, to https://forum.autokacik.pl/images/graemlins/526.gif
    • olinka20 Re: Tytuł który posnosi ciśnienie z rana :) 13.05.13, 09:49
      Ale idea szczytna smile
      Najbardziej zafacynowała mnie ta klatka spadajaca.
    • elzbieta.24 Re: Tytuł który posnosi ciśnienie z rana :) 13.05.13, 10:05
      Tytuł gwarantuje czytelników nie ma to jak zrobić sensację.
      • lisek.chytrusek Re: Tytuł który posnosi ciśnienie z rana :) 13.05.13, 10:09
        No właśnie. Dlatego myślę, że jest jak najbardziej fortunny. Z punktu widzenia portalu, oczywiście.
        • klaryma Re: Tytuł który posnosi ciśnienie z rana :) 13.05.13, 10:16
          m.zd. niefortunny. Kiedy go rano zobaczyłam w internetowej Wyborczej, nawet nie otwierałam artykułu, bo nie chciałam czytać o kolejnych kocich nieszczęściach. Dopiero, gdy zobaczyłam ikonkę w tytule wątku, odważyłam się przeczytac ten artykuł i odetchnęłam z ulgą smile
          • wladziac Re: Tytuł który posnosi ciśnienie z rana :) 13.05.13, 10:24
            no i podniosło się ciśnienie,tytuł zaskakujacy ale dobrze się kończy
            • echtom Re: Tytuł który posnosi ciśnienie z rana :) 13.05.13, 10:29
              Tytuł zamiast porannej kawy? smile
              • barba50 Re: Tytuł który posnosi ciśnienie z rana :) 13.05.13, 13:26
                He, he ja raczej wiedziałam co przeczytam suspicious Mafię Tarchomińską znam od dawna. Niektóre osoby nawet osobiście. Robią wspaniałą robotę https://forum.kocie-hospicjum.pl/images/smilies/032.gif
                • wiesia.and.company Re: Tytuł który posnosi ciśnienie z rana :) 13.05.13, 16:09
                  Oj, i ja się bałam zajrzeć do artykułu (to ten tytuł właśnie) ale potem bardzo mi się podobało. Faktem jest, że tytuł od razu przyciągnął moją uwagę i pewnie o to chodziło. Uważam, że to wspaniali ludzie, a treść artykułu jest w tonie entuzjastycznym, wręcz zachęcającym czytelnika do przyłączenia się i działania.
                  • andy3458 Re: Tytuł który posnosi ciśnienie z rana :) 13.05.13, 17:41
                    Całkiem pożyteczna ta mafia. Zresztą nazwa nie istotna - ważne że robią kawał dobrej roboty. Chwała im za to. A tytuł artykułu? No cóż - jakoś musi przyciągnąć uwagę czytelnika.
                    • pi.asia Re: Tytuł który posnosi ciśnienie z rana :) 13.05.13, 18:35
                      Żeby nie ikonka, tobym nawet nie otworzyła wątku. Uważam, że fortunniej by było w tytule artykułu Tarchomińską Mafię wziąć w cudzysłów. Bo naprawdę ciarki po plecach chodzą.
                      • barba50 Re: Tytuł który posnosi ciśnienie z rana :) 22.05.13, 22:54
                        O Kociej Mafii Tarchomińskiej w dzisiejszych Wydarzeniach Polsatu

https://wstaw.org/m/2013/04/23/nowyblog.png
                        https://images34.fotosik.pl/380/fb2f565e757765b9.gif Staram się pisać poprawnie po polsku
                        • elzbieta.24 Re: Tytuł który posnosi ciśnienie z rana :) 23.05.13, 12:51
                          Mam ogromną nadzieję że uda im się wyłapać koty.Wspaniali ludzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka