Dodaj do ulubionych

Sęp /ina ;)

24.10.13, 21:50
Kiedy tylko córka zabiera się za jedzenie lodów czy jogurtu, sępina nie wiedzieć skąd, w mgnieniu oka jest przy niej i sępi.
Patrzy błagalnie by się z nią podzieliła. To już wręcz rytuał że córka musi się z Pusią dzielić.
https://img43.imageshack.us/img43/3184/315x.jpg

https://img844.imageshack.us/img844/3373/c0vn.jpg
Obserwuj wątek
    • olinka20 Re: Sęp /ina ;) 24.10.13, 22:21
      Mina kota na pierwszym zdjeciu mnie zabiła- no co cyka, no co cyka?? Jak ja tylko asystuje przy jedzeniu coby dziecko sie nie udławiło tongue_out
      • salimis Re: Sęp /ina ;) 25.10.13, 15:25
        olinka20 napisała:
        CytatMina kota na pierwszym zdjeciu mnie zabiła- no co cyka, no co cyka?? Jak ja tylko asystuje przy jedzeniu coby dziecko sie nie udławiło tongue_out

No właśnie, też odniosłam wrażenie że patrzy z politowaniem na fotografa wink
    • elle-joan Re: Sęp /ina ;) 24.10.13, 23:04
      Już sępina dobrze wie, jaką zrobić minkę, żeby coś wysępić. Zresztą to bardzo ładnie dzielić się z innymi, więc niech dziewczyny jedzą razem te lody i jogurty. smile
      • niutaki Re: Sęp /ina ;) 24.10.13, 23:14
        moja corka tak je wspolnie z Ryskiem, a to deserki jakies, jogurty czy lody, czasem kabanosawink
        • elle-joan Re: Sęp /ina ;) 24.10.13, 23:28
          Nasza kotka nie przepada za ludzkim jedzeniem, ale kiedyś też się przykolegowała do sałatki jarzynowej i też u najmłodszego z rodziny, czyli córki. Pewnie od młodych łatwiej wysępić wink. Córka zjadła warzywka, a koteczka wylizała majonez.
    • yenna_m Re: Sęp /ina ;) 25.10.13, 00:27
      o matko, jaki patologiczny, znęcany, głodzony kotek big_grin wink
      co za mina! big_grin big_grin big_grin
      • esimona Re: Sęp /ina ;) 25.10.13, 13:18
        My też musimy się dzielić z kotką lodami - nie ma innej opcji i już.
      • ajaksiowa Re: Sęp /ina ;) 25.10.13, 14:59
        Te błagalne oczy na pierwszym zdjęciu!big_grin big_grin
        • saga55-5 Re: Sęp /ina ;) 26.10.13, 22:20
          No tak, albo błagalne, albo jak dziewczyny piszą, patrzy z politowaniem na ludzika z aparatem smile

• elle-joan Re: Sęp /ina ;) 26.10.13, 22:57
            A może to jest mina tej kozuchy kłamczuchy z bajki. "Ale ja nic nie jadłam. Boczki mam zapadnięte".... wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka