Dodaj do ulubionych

treliński nastolatek:)

06.12.13, 16:45
niepostrzeżenie przedzierzgnęło mi się kocię z dzieciątka w podlotka....bynajmniej nie zmądrzało, jedynie zmężniałosmile zrobiło się bezczelne (wrrr wędruje po stole apropo jak oduczyć go tego?) zrobiło się sprytne...już wie co z kim wolnowink ale te 3 miesiące z kotem skłaniają mnie do dziwnej refleksji- zawsze mówili, ze pies jest przyjacielem człowieka a kot to taki indywidualista. Rzeczywiście trelek żył na początku trochę "z boku" ale teraz to on jest cały czas obecny w tym co robię ( a już w sprzątaniu zwłaszczasmile jak nas nie ma to mam wrażenie że śpi zawsze na przedpokoju...żeby nie przegapić przyjścia - mamy nienormowany czas. Jak jestem w domu to łazi bawi się skacze itp jak jest sam ewidentnie śpi. Nocuje z nami - to już standard, kąpie się z synem (nei ma wyjściawink młody bierze go ze sobą do łązienki....
https://lh5.googleusercontent.com/-IURMiuelPE4/UppfvD8OlDI/AAAAAAAAWNY/a9M3hIU1Gjc/w644-h483-no/P1010549.JPG
Obserwuj wątek
    • kotapsota Re: treliński nastolatek:) 06.12.13, 18:38
      Brawo Trelek! Tak trzymaj!
      • karple Re: treliński nastolatek:) 06.12.13, 18:43
        piękny czarnuszek!!! szaleję za czarnuszkami big_grin
    • olinka20 Re: treliński nastolatek:) 06.12.13, 20:04
      Tez nie rozumiem tego, ze koty to indywidualisci i mają człowieków gdzies.
      Moje chodzą za nami krok za krokiem, sa zainteresowane wszystkim co robimy, nakolankowe sa wybitnie, zwłaszcza Pin, ktora z kolan trzeba zganiac.
      Strasznie jestem ciekawa jak wyglada kapiel synka z kotem, Trelek siedzi na wannie??
      • jottka Re: treliński nastolatek:) 06.12.13, 22:12
        no bo koty to są indywidualiści, ale szalenie ciekawscysmile piękny nastolatek, ale - powiedziałabym - cenniejsze dobra rodowe to ja bym trzymała w zamknięciu w obawie przed pomysłami trelka na zużytkowanie...
        • salimis Re: treliński nastolatek:) 07.12.13, 20:38
          Pies przychodzi do kuchni w nadziei ze coś mu skapnie a kot z ciekawości.
          I tak zarówno Szymek jak i Prysia uwielbiają towarzyszyć mi przy przygotowywaniu posiłków bo to takie ekscytujące wink
      • agazuchwa Re: treliński nastolatek:) 07.12.13, 21:49
        smile bierze go po prostu do łazienki...i nie wiem szczerze mówiącsmile ale mamy brodzik....
        tiny.pl/dl2v

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka