kotapsota 21.09.14, 19:11 Znajomi szukali domków dla maluchów. Dwa tygodnie temu powiedziałam, że wezmę jednego. Wczoraj poszłam po niego i wróciłam z dwoma. Szkoda mi się zrobiło-nie chciałam rozdzielać braciszków. No i teraz mam na stanie 4 kotulce Oto one:Mietek i Gucio Kontenerek otworzony. Jeden rudas już zdążył wylecieć na salony, drugi jeszcze złapany w obiektywie. Misio chciał zobaczyć, co to przyszło nowego Rudaski od razu znalazły kuwetę Felicja nie bardzo im się spodobała, zaczęły się istne arie operowe, całe szczęście nie było rozlewu krwi ani bijatyki Po spokojnej nocy kotki opanowały kwiaty potem opanowały mój stół do pracy Coś ciekawego znalazłem u braciszka... Wreszcie jeden wlazł mi na plecy jak pisałam na laptopie i zaraz zasnął W chwili obecnej mam wszystko pozwalane ze stołu jednego i drugiego, istny tajfun przeszedł przez salony. Koty-rezydencja już miały tego dosyć i wyniosły się na podwórko. Trzymajcie kciuki, by jakoś się dogadały a ja żebym nie zwariowała Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lisek.chytrusek Re: Dokociłam się 21.09.14, 19:15 Trzymam, trzymam. Ale masz teraz ładnie w domu Dwa rude, dwa bure, cudownie. Odpowiedz Link
aankaa Re: Dokociłam się 21.09.14, 19:16 śliczności chłopaki ! zauważyłam ciekawy drapak Odpowiedz Link
salimis Re: Dokociłam się 21.09.14, 19:28 Do rezydentki arie ? Do rezydentki ? Toż się w głowie nie mieści. To ci małe kurduple, Ledwo przylazły a już chcą rządzić Gratuluję dokocenia Odpowiedz Link
wladziac Re: Dokociłam się 21.09.14, 19:36 ale kochana jesteś że nie rozdzieliłas braciszków,tak cudownie się tulą do siebie,ale z draceną uważaj żeby nie jadły bo się podtrują,kciuki przeogromne są tylko ze takie maluszki muuuuszą porozrabiać Odpowiedz Link
verdana Re: Dokociłam się 21.09.14, 19:41 Zawsze mi żal, jak są dwa, zaprzyjaźnione i jednego sie bierze, a drugi zostaje. Ciesze się, ze wzięłaś oba. Odpowiedz Link
kotapsota Re: Dokociłam się 21.09.14, 20:12 Też się cieszę, bo hasają sobie razem i są wesołe. A jakby był jeden , to czułby się smutno i źle bez mamy, bez braciszków i siostrzyczki.Rezydencja na razie przyjęła do wiadomości, mam nadzieję, że nie obrażą się na mnie za mocno moje ukochane tygryski. Misio chodzi z taką miną "ale wymyśliła!"Dobrze, że nie ma łapoczynów, na razie tylko warczenie jeden maluch uskutecznia, jak tylko duży tygrys się pojawia na horyzoncie (głównie Fela)... Odpowiedz Link
salimis Re: Dokociłam się 21.09.14, 20:22 No cóż Fela jest słusznych rozmiarów a to zapewne budzi respekt, poza tym jedyna baba w kocińcu Odpowiedz Link
kotapsota Ciekawe, co zostanie z tej szafy.... 21.09.14, 20:30 Coś fajnego jest przyklejone do szafy.Hmmm... Obejrzyjmy razem... A niech się bawi sam. Idę poszukać czegoś lepszego. Nie, to nie!...Sam się pobawię Odpowiedz Link
aankaa Re: Ciekawe, co zostanie z tej szafy.... 21.09.14, 20:45 szafa, może, ocaleje ale to antykurzowe "futerko" - raczej nie wróżę mu długiego życia Odpowiedz Link
esimona Re: Dokociłam się 21.09.14, 21:42 Jakie śliczne !!!!! Wspaniale, że wzięłaś oba; nie mogę się na nie napatrzeć. RUDE JEST PIĘKNE !!! Odpowiedz Link
niutaki Re: Dokociłam się 21.09.14, 22:02 ale tam ladnie u Ciebie i buro i rudo i troche nastrosznych ogonkow - pieknie Odpowiedz Link
klaryma Re: Dokociłam się 21.09.14, 22:02 sa przepiekne, trzymam kciuki za szczesliwe dokocenie. Poniewaz maja siebie do zabawy i przytulania, to zapewne nie beda meczyc nieco bardziej statecznych rezydentow Odpowiedz Link
kotapsota Re: Dokociłam się 21.09.14, 22:18 tak było godzinę temu... Na gg już napisałem..... Teraz mogę położyć się obok braciszka... Duża przygotowała jakieś szmaty dla nas, a nam tu dobrze---w tych rupieciach na biurku.... Odpowiedz Link
spendoria Re: Dokociłam się 21.09.14, 22:20 Ale cuuuudne rudzielce Sama słodycz i wdzięk! Gratulacje. Odpowiedz Link
jottka Re: Dokociłam się 21.09.14, 22:42 wpuściłaś do domu dwa rude demony przepiękne, ale ja bym pochowała srebra po przodkach i co cenniejsze papiery z tego biurka Odpowiedz Link
verdana Re: Dokociłam się 22.09.14, 10:09 Ja bym pochowała wszystko. Od wczoraj nie mam już drukarki Odpowiedz Link
ajaksiowa Re: Dokociłam się 22.09.14, 10:40 Dołączam do zachwytów i tak sobie myślę że teraz będziesz szukała imion dla Rudalonów?Może coś nawiązujące do Naszego wczoraj złotego medalu?? Odpowiedz Link
olinka20 Re: Dokociłam się 22.09.14, 11:24 Hehe Mati i Mika Sliczniusie są, suoer ze wziełas 2 Odpowiedz Link
pi.asia Re: Dokociłam się 22.09.14, 20:22 Hehe Mati i Mika Wlazły Ci do domu Zdjęcie przy dracenie, to gdzie jeden trąca łapką liście, a drugi wygląda przez okno - przepiękne! Odpowiedz Link
jan.kran Re: Dokociłam się 22.09.14, 11:25 Oglądam w kólko i serdecznei Ci zawiszczam Aleś cuda trafiła ))) Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: Dokociłam się 22.09.14, 20:26 Rany, ale one pikne jeden sie na niezlego futrzaka zapowiada, a drugi istny bengal Tylko czemu one tak szybko rosna???? Odpowiedz Link