20.03.16, 22:05
ciekawa jestem jak zachowuje się przy włączonej drukarce

BiŚ jak tylko usłyszy dźwięk przesuwających się kaset tonera siada (centralnie) przed, pochyla głowę i czeka, czeka, czeka aż kartki zacznie wciągać smile
Obserwuj wątek
    • lisek.chytrusek Re: Zosia 20.03.16, 22:16
      Zosia grzecznie się wyleguje, nie wadzi nikomu. Moje artystki kiedyś zabiły drukarkę - wepchnęły jej zwinięte pańciowi ciastko między wałki. Proszę mnie nie pytać, jak to zrobiły. Po prostu zrobiły.
      • ewa_anna2 Re: Zosia 20.03.16, 23:18
        Dlatego ja przykrywam drukarkę. Zrobiłam ochronę z tekturowego pudełka.
        Także ze względu na pawiki.
        • barba50 Re: Zosia 20.03.16, 23:44
          https://wstaw.org/m/2016/03/20/ewazosia.jpg
        • barba50 Re: Zosia 20.03.16, 23:46
          ewa_anna2 napisała:

Dlatego ja przykrywam drukarkę. Zrobiłam ochronę z tekturowego pudełka.

Ha, ha - a ja mam w ten sposób zabezpieczony router. Ma wielkie powodzenie, ale póki co działa wink
    • kkjp Re: Zosia 21.03.16, 06:02
      U mnie załatwiają ładowarki do telefonów. Takie cieniutkie, fajne do gryzienia kabelki, kto by im nie dał rady?
      • pi.asia Re: Zosia 21.03.16, 08:55
        Router czyli podgrzewane krzesełko:

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/fi/gb/v6x4/oTfuydJVuAloIyam0B.jpg

A Zosi na drukarce chwilowo nie widzę, bo coś się znowu zrobiło z forum sad Jeszcze pięć minut temu była.
        • zaba_300 Re: Zosia 21.03.16, 12:30
          No właśnie, ja w ogóle nie widzą Zosi sad
          • pi.asia Re: Zosia 21.03.16, 13:36
            ja w ogóle nie widzą Zosi

W Google Chrome jest jakiś błąd. W Mozilli wszystkie zdjęcia widać.
            • barba50 Re: Zosia 21.03.16, 14:57
              W FF też nie widać, bo zepsuł się w tej chwili wstaw.org. Nie ma również banera Funduszu, też był powieszony na tym serwerze. Spokojnie, pewnie wróci.
              • barba50 Re: Zosia 21.03.16, 15:00
                Teraz powiesiłam Zosię (ale to brzmi...) na zmniejszaczu i chyba jest wink
                • wiesia.and.company Re: Zosia 21.03.16, 18:42
                  Hahahaha, Zosia przyjęła pozycję strategiczną, aczkolwiek luzacką. smile Ciepło tu, wygodnie, może sobie czekać na to, co się wychyli z norki, posłuchać kojącego szumu... i może bliżej do ręki Pańci, więc zobaczy, pogłaszcze. Same plusy smile
                • dzedlajga Re: Zosia 21.03.16, 22:51
                  Brzmi fajnie. Ja pawie codziennie SIĘ wieszam. Na placu zabaw na drabinkach, czasem więcej niż raz dziennie, coby trochę umęczony kręgosłup porozciągać, dobrze mu to robi, tylko ręce słabe i zaraz spadam. I mówię wtedy do Benka: chodź, pani się powiesi big_grin
    • panna_beata Re: Zosia 21.03.16, 09:15
      Zosia jest śliczna. I taka bardzo dziewczęca i słodka (znaczy, tak wygląda big_grin ) kiss
    • aankaa Re: Zosia 21.03.16, 18:51
      nie wiem czy tylko mnie ale przypomina Kicię.Yodę
      • aankaa Re: Zosia 21.03.16, 18:51
        łomatko !!! "mi"
        • esimona Re: Zosia 21.03.16, 19:22
          Aż zacytuję klasyka - szkoda, że państwo tego nie widzą. Zdjęcia ciekawe, koty przepiękne. Mam nadzieję, że usterkę szybko zlikwidują i piękne kicie pokażą się wszystkim.

Ja tymczasem będę szukać na klawiaturze dwukropka bo mam w lapku niemiecką klawiaturę z ukrytymi pod nią polskimi znakami i powoli porządkuję swoje umiejętności.
          • aankaa Re: Zosia 21.03.16, 19:55
            poszukaj dwukropka nad średnikiem
      • dzedlajga Re: Zosia 21.03.16, 22:49
        Nie tylko Tobie. Ja w pierwszej chwili pomyślałam, że to Kicia.Yoda we własnej postaci tylko jakaś taka delikatniejsza jakby. Ale równie dostojna.
      • mysiulek08 Re: Zosia 22.03.16, 15:55
        nie wiem czy tylko mnie ale przypomina Kicię.Yodę

bo, one sa bardzo do siebie podobne, tylko Zosia ma takie okragle, papusnie pycho smile a kufa Kici.Yody jest troche 'kwadratowa', taka pumowata smile

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/xe/yb/ncoj/SItVAmGiJ1btqXhvhX.jpg
      • ewa_anna2 Re: Zosia 23.03.16, 08:23
        To Yoda przypomina Zosię big_grin
        Zosia jest starsza, w maju skończy 12 lat. I jest cudem ocalona. Trafiła do nas, gdy myła małym, białym, kocim noworodkiem.
        • wiesia.and.company Re: Zosia 23.03.16, 19:53
          O kurczę! Kicia.Yoda to taki Kot Patron Kociego Zakątka. Nie ma dwóch zdań: Królowa. Ogromnie mnie rozśmieszyło "papuśne pycho Zosine" wink Ale tak, tak! smile
    • olinka20 Re: Zosia 21.03.16, 19:38
      Zosia sie wygrzewa smile
      Slicznotka z niej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka