mysiulek08 Re: Oferta pracy ;) 15.05.17, 20:50 Bardzo odpowiedzialny opiekun zadbal o wszystkie potrzeby czlonka rodziny, ktorym trzeba sie opiekowac ps my szukamy opieki nad kotami na okolo trzy-cztery tygodnie, trzeba tylko z nimi byc na nowym miejscu Odpowiedz Link
lisek.chytrusek Re: Oferta pracy ;) 15.05.17, 21:17 Mam wysokie kwalifikacje i doświadczenie, ale zadbanych rąk to nie mam. Właśnie z powodu bogatego doświadczenia w zawodzie 😏 Odpowiedz Link
jottka Re: Oferta pracy ;) 15.05.17, 21:37 w wymogach brakuje ważnego elementu, czyli miziania... jak można pominąć! nie podoba mi się poza tym książeczka sanepidu sprawdza choroby ludzkie, a powinien być raczej punkt żądający książeczki szczepień naszych kotów, bo raczej mało prawdopodobne, że kandydat idealny takowych nie posiada. hm, no nie wiem, nie wiem, trochę lekkomyślni ci przyszli pracodawcy... Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: Oferta pracy ;) 15.05.17, 22:19 podroz gratis, tylko gotowac i prac to samemu by trza (produkty dostarczane na miejsce ) a potem jakas wycieczka po regionie albo moczenie czterech liter w termach jako premia Odpowiedz Link
arim28 Re: Oferta pracy ;) 17.05.17, 14:10 Mysiulku bardzo chetnie, tylko hiszpanskiego nie znam ;-( Odpowiedz Link
arim28 Re: Oferta pracy ;) 17.05.17, 18:31 To w jakim jezyku porozumiewaja sie Wasze koty? Odpowiedz Link
mysiulek08 Re: Oferta pracy ;) 18.05.17, 01:12 No jak to w jakim, polskim w domu mowimy po polsku Odpowiedz Link
arim28 Re: Oferta pracy ;) 18.05.17, 13:08 Dyplom za szerzenie polskosci w Chile przyznaje ! Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Oferta pracy ;) 16.05.17, 20:15 Ogłoszenie bomba! Zadbane ręce to przecież też objaw wysokiej kultury osobistej, Lisku, kwalifikujesz się! Jeśli chodzi o cięcia czy jakieś zarysowania - to przecież jest to efekt porozumiewania się niewerbalnego. Koty między sobą się też tak komunikują, że muszą czasem dobitnie powiedzieć drugiemu, że przekroczył granice. Tyle, że one mają futro, rąsie ludzkie mają futerko jakieś takie szczątkowe. Ale po rękach człowieka widać, że ma dobry kontakt z kotami Odpowiedz Link