Dodaj do ulubionych

Nadzieja :)

27.03.18, 22:22
Dziewczyny... Po śmierci Ziutka przestałam zaglądać na Zakątek. Może to głupie, ale jakos wtedy docierało do mnie, że "ja już nie mam kota"... I czułam się dziwnie i źle.
Ale. Wygląda na to, że będziemy się przeprowadzać, i właściciele nie mają nic przeciwko temu, żebyśmy mieli kota big_grin tyle że w Anglii łatwiej jest adoptować dziecko niż dostać kota, pomyślałam więc, żeby wziąć jakiegoś z Polski. I mam pytanie: czy znacie jakieś fundację/osoby, które organizują adopcje za granicę? W razie gdyby doszło do tego, to oczywiście pokryję koszty paszportu i transportu, tylko ktoś organizacyjnie musiałaby tu załatwić. My do Polski raczej się nie wybieramy w najbliższym czasie...
Jak się nie uda, to weźmiemy Anglika oczywiście.
Trzymajcie kciuki smile
Obserwuj wątek
    • ewa9717 Re: Nadzieja :) 28.03.18, 00:29
      Zajrzyj czasem do Gosianki - blog i na fb Za moimi Drzwiami. Prowadzi fantastyczny dom tymczasowy, wyprowadziła na ludzi setki zwierzaków, jej podopieczni są i za granicami, jakoś wpólnymi siłami zawsze udaje się zorganizowć transport.
      Zwierzęta, którym pomogła, znajdziesz w Pokoju przemian na blogu, a na fb teraz o dwóch kotkach wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka