zaba_300 29.09.20, 22:13 Na starość Maksio nabrał ochoty na wycieczki po klatce schodowej. A najbardziej chce jeździć windą Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babcia47 Re: Kot, który jeździ windą 29.09.20, 22:14 Oj A ja dalej widzę tylko ikonę.. buuuu Odpowiedz Link
babcia47 Re: Kot, który jeździ windą 29.09.20, 23:21 Napisałam do Ciebie nowy wątek..I zepsułem. Zdałam pytanie na moim wątku o remoncie mordki Lusia. Jeżeli możesz to odpisz😘 Odpowiedz Link
basia_2804 Re: Kot, który jeździ windą 29.09.20, 23:46 a przycisk do windy sam naciśnie ? Mnie też się zdjęcie nie wyswietla, musze skopiować ikonkę i wkleić w osobną zakładkę i wtedy widzę ... Odpowiedz Link
aankaa Re: Kot, który jeździ windą 04.10.20, 01:14 jak wchodzę do domu (kojarzą dźwięk domofonu ?) widzę takie słupy Mieszko nie rwie się do drzwi ale Biśkiniewicz chętnie zapuszcza żurawia Odpowiedz Link
babcia47 Re: Kot, który jeździ windą 06.10.20, 01:28 Nie wiem jak to zrobiłam akw sciągnęłam sobie zdjęcie. Od razu mi się akojarzyło jak u maluchów w przedszkolu chciałam dać nogę, ubrałam się ale nie umiałam jeszcze zawiązać butków i nikt mi nie chciał pomóc. W końcu pani mnie zabrała do sali i powiedziała, ze nie muszę pić tego mleka z korzuchem. Kociasty pewnie by wypił ale i tak nikt mu windy nie chce ściągnąć. Ciekawe gdzie się wybierał? Odpowiedz Link