Dodaj do ulubionych

witam gorąco wszystkich :)

31.03.05, 21:16
właśnie otrzymała informacje że mogę udzielać się już na forum koty smile,
dlatego witam gorąco wszystkich bywalców, mam nadzieje ze bedzie nam tu
wszystkim miło, a nasze koteczki bedą dostarczały cały czas radości, zarówno
właścicielom jak i czytelnikom, mam nadzieje że będę aktywna pod względem
postów, choć często czytam, mało piszę smile

pozdrawiam gorąco wszystkie "kocie mamy" i oczywiście "kocich tatusiów"
Obserwuj wątek
    • deadeasy Re: witam gorąco wszystkich :) 31.03.05, 21:36
      witam!
      szybko prosze donosic jaka masz "trzodke"
      smile
      • kalwa1 Re: witam gorąco wszystkich :) 31.03.05, 22:58
        mam jednego, ślicznego koteczka, nikitkę, zwykły dachowiec ale jedyny w swoim
        rodzaju smile
    • aniabe13 Re: witam gorąco wszystkich :) 01.04.05, 07:32
      Witaj wśród pozytywnie "zakoconych". Mruknięcia od dachóweczki Miśki.
    • kotolub Re: witam gorąco wszystkich :) 01.04.05, 18:36
      Witamy cieplutko.
      My też niedawno na forum. Super zakręcone towarzystwo się tutaj zebrało.
      Za mało szczegółów o kocie...!!!
      Bajka i Ja
      • trishika Re: witam gorąco wszystkich :) 01.04.05, 18:45
        Ja też od niedawna na forum ale jeszcze nie przedstawiłam swego pupila -
        Franciszek ma 3 lata, jest dużym prążkowanym kocurem. Lubiącym krzyczeć o każdej
        porze dnia i nocy wink
        Pozdrowienia
        Franek i Trish
      • kalwa1 Re: witam gorąco wszystkich :) 01.04.05, 23:24
        a więc moja nikitka urodziła się we wrześniu 2001, przyniesiona przez mojego
        jeszcze wtedy chłopaka za obgryzanie paznokci smile, jest cała czarna, z białymi
        skarpetkami, małym białym do połowy brzuszkiem i krawatem, na którym brakuje
        małej części, część ta odnalazła się przy nosku nikitki z lewej strony, ja od
        zawsze miałam koty w domu i po wyprowadzce nie umiałam się jakoś odnaleźć, tym
        bardziej że zaginął mój poprzedni kot, o którym można by pisać i pisać
        (zboczyłam trochę z tematu smile)ogólnie kot pozytwnie zakręcony, chociaż nie
        toleruje obcych, zmienia się wtedy z milutkiego kotecka we wredniucha, prycha,
        chyczy, warczy i wogóle jest na nie, nie ma z nią żadnych problemów, z
        wyjątkiem strasznie głośnego mruczenia przy zasypianiu i odpychaniu mojego
        lubego, a że śpi przytulona do mnie, czasmi jest to uciążliwe smile jednak da się
        to jakoś przeżyć smile, miała mały wypadek, mianowicie wypadła z okna (3 i pół
        piętra), na sygnale pognaliśmy do warszawy żeby kota ratować, okazało się że
        wszystko jest oki z wyjątkiem łapki, którą włożono w gips, z tym gipsem to było
        zamieszania, bo żaden wet w moim mieście nie chciał się tego podjąć, bo że kot
        to zaraz zdejmie i wogóle się nie opłaca (pani w warszawie założyła miękki
        opatrunek i kazała założyć gips dnia następnego), po ciężkich przejściach
        znaleźliśmy weta, zresztą super kolesia, który podjął się unieruchomić tylną
        łapkę, oczywiście gips był podpisany przez wszystkich domowników jak i gości z
        dedykacją dla łamagi, nasz mały wypadek zainspirował nas do zmiany mieszkania,
        obecnie nikitka mieszka na pierwszym piętrze i ma balkon, na który od czasu do
        czasu wychodzi, jak ma ochotę, a z ciekawszych rzeczy przechodziła też "stresa"
        który objawiał się wypadaniem futra u różnych miejscach, wet kazał zwracać na
        nią większą uwagę (haha i tak jest traktowana jak królowa), w tym momencie
        wszystko jest oki, ja obecnie nie pracuje i kot jest szczęśliwy że ma swoją
        paniusię cały dzień dla siebiesmile niestety nie zamieszczę zdjęcia, bo jestem
        lewa i nie umiem tego robić, myślę że z czasem nabiorę wprawy smile opisałam też
        kilka dziwnych zachowań mojego kotka w innym wątku, nie jest tego dużo bo na
        wstępie nie chciałam żeby mnie ktoś pogonił, że niby się panoszę tongue_out jak ktoś
        będzie zainteresowany to oczywiście nie powstrzymam się i zajmę trochę czasu
        uprzejmym kocim mamą i kocim tatkąsmile a tak na marginesie mój luby miał kiedyś
        alergię na kocie futro, a teraz chyba o tym zapomniał bo wszystki jest oki (ale
        się rozpisałam)

buziaki dla wszystkich
    • tunka_i_ja Re: witam gorąco wszystkich :) 01.04.05, 19:44
      Witamy serdecznie!
      Dobrze trafiłas bo tu miło , przytulnie, dobrótko i fachowo.
      Dzielimy sie wszystkim co wiemy, umiemy, potrafimy i lubimy.
      Tunka i ja.
      pozdrawiamy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka