Dodaj do ulubionych

Kocie Sprawy

30.06.05, 16:58
Takie fajne pismo było. Z pogaduszkami, wierszykami, przez czytelników w
zasadzie robione. I nie ma. Zamknęli. I komu to przeszkadzało?

Może byśmy jaką petycję do wydawcy albo cóś?
Obserwuj wątek
    • marta.kunc Re: Kocie Sprawy 30.06.05, 18:54
      jest juz nowe pismo smile
      KOT dwumiesiecznik pierwszy nr juz byl teraz lipiec/sierpien
      wspoltworza go ludzie od kocich spraw.
      polecam i pozdrawiamsmile
      • weekenda Re: Kocie Sprawy 01.07.05, 08:59
        No właśnie...

Kupiłam "KOTA"a i troszkę się rozczarowałam... W "Kocich..." było tak trochę
        bardziej po swojsku... głównie o dachowcach, porady, felietony, wywiady,
        galerie, wierszyki, opowiadania itd itp. A w tym pierwszym "Kot"cie jakoś za
        dużo mi pachnie mamoną: tzn. związki kocie, hodowcy, wystawy, rasy - tu akurat
        się skupili na norweskim leśnym. Nie co by mi to jakoś bardzo przeszkadzało! Z
        przyjemnością przeczytałam o tej rasie i resztę też, ale bardziej podobała mi
        się formuła "Kocich...". Nieeee wiem. Poczekam. Nie ma nic w zamian więc będzie
        KOT. Może jak ktos przeczyta nasze uwagi i sugestie (jeśli będą) to troszkę
        zmienią formułę pisma? Kocham kocie futrzaki. Kropka. Ale mam kłopot z
        wystawami i tymi wszystkimi hodowcami i ich związkami. Jakoś tak nie bardzo
        mnie się to podoba. Ale to ja mam kłopot więc może się czepiam???????

pozdrawiam Wszystkich!
        • smillaaraq KOT 01.07.05, 11:12
          Weekendo, nie chće Cię martwić, ale obawiam się, że KOt taki właśnie
          pozostanie uncertain
          Ludzie związani z KOcimi Sprawami nie mają większego wpływu na zawartość i
          profil pisma (Maryla Weiss, naczelna KS została po prostu zaproszona do grona
          autorów).
          A twórcami pisma sa ludzie związani ze środowiskiem hodowców (w którym ostatnio
          nieźle się poniekąd zakotłowało), więc nie należy chyba specjalnie liczyć na
          to, że KOt podryfuje w kierunku Kocich Spraw sad

smil
          • wiesia.and.company Re: KOT 01.07.05, 11:52
            Też ubolewam, że nie ma KS. Też obczytywałam co miesiąc.
            Kupuję Mojego Psa (nie Przyjaciel Pies, tylko Mój Pies). I tam są niezłe porady
            nt. psów (rzecz jasna) oraz także o kotach. Jest niezły, zwłaszcza gdy na
            okładce i potem w treści kot + znany publicznie człowiek i opowieść o ulubieńcu.
            KOTa nie chcę na razie kupować.
            Pozdrawiam
          • weekenda Re: KOT 04.07.05, 16:08
            toś mnie zmartwił... nie wiem co tam u hodowców się pokitrasiło i nie
            interesuje mnie to...

mnie szkoda fajnego, przyjaznego i oku i duszy pisma... takiego dla Miłośników
            Kocich..

pozdrawiam serdecznie!
    • aniabe13 Re: Kocie Sprawy 03.07.05, 22:12
      Kupiłam "Kota" i jestem trochę zawiedziona, za bardzo technicznie za mało z
      sercem. Więcej nie kupię.
      • keridwen Re: Kocie Sprawy 04.07.05, 22:00
        ja z kolei nie przepadalam za kocimi sprawami. malo w nich bylo spraw typowo
        kocio zwiazkowych. zbyt duzo wierszydel, rzeczy raczej srednio mnie interesujacych.
        kot natomiast bardzomi odpowiada jako hodowcy i zamierzam go kupowac.
        • yoma Re: Kocie Sprawy 06.07.05, 17:34
          No właśnie. Nie mam nic przeciwko, żeby hodowcy mieli Kota, a mnie amatorce
          brakuje Kocich Spraw. To nie to...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka