yoma 30.06.05, 16:58 Takie fajne pismo było. Z pogaduszkami, wierszykami, przez czytelników w zasadzie robione. I nie ma. Zamknęli. I komu to przeszkadzało? Może byśmy jaką petycję do wydawcy albo cóś? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta.kunc Re: Kocie Sprawy 30.06.05, 18:54 jest juz nowe pismo KOT dwumiesiecznik pierwszy nr juz byl teraz lipiec/sierpien wspoltworza go ludzie od kocich spraw. polecam i pozdrawiam Odpowiedz Link
weekenda Re: Kocie Sprawy 01.07.05, 08:59 No właśnie... Kupiłam "KOTA"a i troszkę się rozczarowałam... W "Kocich..." było tak trochę bardziej po swojsku... głównie o dachowcach, porady, felietony, wywiady, galerie, wierszyki, opowiadania itd itp. A w tym pierwszym "Kot"cie jakoś za dużo mi pachnie mamoną: tzn. związki kocie, hodowcy, wystawy, rasy - tu akurat się skupili na norweskim leśnym. Nie co by mi to jakoś bardzo przeszkadzało! Z przyjemnością przeczytałam o tej rasie i resztę też, ale bardziej podobała mi się formuła "Kocich...". Nieeee wiem. Poczekam. Nie ma nic w zamian więc będzie KOT. Może jak ktos przeczyta nasze uwagi i sugestie (jeśli będą) to troszkę zmienią formułę pisma? Kocham kocie futrzaki. Kropka. Ale mam kłopot z wystawami i tymi wszystkimi hodowcami i ich związkami. Jakoś tak nie bardzo mnie się to podoba. Ale to ja mam kłopot więc może się czepiam??????? pozdrawiam Wszystkich! Odpowiedz Link
smillaaraq KOT 01.07.05, 11:12 Weekendo, nie chće Cię martwić, ale obawiam się, że KOt taki właśnie pozostanie Ludzie związani z KOcimi Sprawami nie mają większego wpływu na zawartość i profil pisma (Maryla Weiss, naczelna KS została po prostu zaproszona do grona autorów). A twórcami pisma sa ludzie związani ze środowiskiem hodowców (w którym ostatnio nieźle się poniekąd zakotłowało), więc nie należy chyba specjalnie liczyć na to, że KOt podryfuje w kierunku Kocich Spraw smil Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: KOT 01.07.05, 11:52 Też ubolewam, że nie ma KS. Też obczytywałam co miesiąc. Kupuję Mojego Psa (nie Przyjaciel Pies, tylko Mój Pies). I tam są niezłe porady nt. psów (rzecz jasna) oraz także o kotach. Jest niezły, zwłaszcza gdy na okładce i potem w treści kot + znany publicznie człowiek i opowieść o ulubieńcu. KOTa nie chcę na razie kupować. Pozdrawiam Odpowiedz Link
weekenda Re: KOT 04.07.05, 16:08 toś mnie zmartwił... nie wiem co tam u hodowców się pokitrasiło i nie interesuje mnie to... mnie szkoda fajnego, przyjaznego i oku i duszy pisma... takiego dla Miłośników Kocich.. pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link
aniabe13 Re: Kocie Sprawy 03.07.05, 22:12 Kupiłam "Kota" i jestem trochę zawiedziona, za bardzo technicznie za mało z sercem. Więcej nie kupię. Odpowiedz Link
keridwen Re: Kocie Sprawy 04.07.05, 22:00 ja z kolei nie przepadalam za kocimi sprawami. malo w nich bylo spraw typowo kocio zwiazkowych. zbyt duzo wierszydel, rzeczy raczej srednio mnie interesujacych. kot natomiast bardzomi odpowiada jako hodowcy i zamierzam go kupowac. Odpowiedz Link
yoma Re: Kocie Sprawy 06.07.05, 17:34 No właśnie. Nie mam nic przeciwko, żeby hodowcy mieli Kota, a mnie amatorce brakuje Kocich Spraw. To nie to... Odpowiedz Link