Dodaj do ulubionych

SPIS POWSZECHNY, czyli kto jest kto :)

• olijka1 coventry anglia 14.09.06, 00:34
      od 2 dni szczesliwa posiadaczka 5-miesiecznego urwisa. na razie kociak
      wszystkiego sie boi, siedzi za kanapa i wychodzi na siusiu i jesc. za to
      wieczorem wylazi z kryjowki i drze pyska az do rana... mam nadzieje, ze mu
      przejdziesmile
    • asia_grzes Re: SPIS POWSZECHNY, czyli kto jest kto :) 18.09.06, 10:31
      Hubert Igor-dwa koty cudnej urody z Siemianowic Sląskich.pozdrawiamy.asia i
      grzes
    • sherman-doberman Re: SPIS POWSZECHNY, czyli kto jest kto :) 18.09.06, 23:18
      Francja, mała wioska w okolicach Genewy.
      Kot, były gentelman, święty birman seal point. Rangoon, 5.5roku
      pies, jak wyżej, prawie 4 lata
      śp.kot leśny norweski. Snorri. rówieśnik Rangoona.
      Dawniej:czarny kot o złotych oczach Midnight, zapewne dachowiec,
      Oskar III, też święty
      Mimi, trójkolorowa kotka.
      Kot na punkcie kota od dzieciństwa.
    • osesek76 Ania i moja kotka rasy "cornish rex" z Derby, UK 19.09.06, 00:15
      Obsession, bo takie dostała imię w hodowli, nazywana jest przeze mnie, mego męża
      i synka w skrocie Obsi smile Ma dwa różne oczka: zielone i niebieskie i jest cała
      biała smile
      Pozdrawiamy z Anglii (szczęśliwie do nas dojechała po prawie 7-mio miesięcznej
      kwarantannie w PL)
      Ania
    • zouza26 Re: SPIS POWSZECHNY, czyli kto jest kto :) 19.09.06, 08:34
      witam, wreszcie sie doczekalam i moge sie pochwalic moimi potworami
      img157.imageshack.us/img157/6329/pict00726qa.jpg <
    • nessie-jp W-wa: Saga i Kropka 21.09.06, 23:34
      Moje futerkowe panienki:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=631&w=49034864
    • mrumru81 MRUMRU81 z Warszawy 27.09.06, 22:23
      Mieszkam na warszawskiej Starówce,
      mam dwa koty-burasy: MRUMRU i Filozofa.
      On jest mądrzejszy, ona spytniejsza.
      On jak na filozofa przystało ma pochodzenie intaligenckie,
      pochodzi ze Spółdzielni Profesorskiej na warszawskiej Starówce.

Dokładnie ze śmietnika.

Mrumru też pochodzi ze śmietnika, ale nie byle jakiego,
      bo średniowiecznego, naprawdę XIV wiek.
      Została zamurowana przy okazji remontu, bez zgody konserwatora (może powstrzymam się od
      szczegółów) przez miesiąc była pod podłogą w/w śmietnika.
      Usłyszałam jęki wyrzucając śmiecie, długo szukałam i wreszcie wyrwałam
      kratkę z podłogi śmietnika ? tam był szkiet, ale żywy i to jest Mrumru.

Karmię koty, na ile mnie stać...
      pozdrawiam
      Mrumru81
    • trzydziestoletnia Szczecin 28.09.06, 12:10
      Nasz caly dorobek to czarna, polroczna kocia sztuk 1. Najpierw (2 dni) nazywala sie Frania, a potem Koffi. Ma pare ksywek - Momo, Darmozjad, Wietnamskie Zarcie i wiele innych smile Nie mamy dzieci, ale mamy kota ;>
    • andzia84 Re: SPIS POWSZECHNY, czyli kto jest kto :) 05.10.06, 17:14
      Witam
      mam na imię Ania, a mój kocur to Rudolf, jest rudy :0 i niedawno skończył rok. -
      -
      Ania
      • andzia84 Re: SPIS POWSZECHNY, czyli kto jest kto :) 05.10.06, 17:15
        Dodam jeszcze że mieszkamy w Warszawie
    • aalata Re: SPIS POWSZECHNY, czyli kto jest kto :) 05.10.06, 23:54
      witajcie,
      jestem tu nowa, ale bardzo mi sie podoba to forum, wiec chyba bede sie udzielac.
      mam dwie sztuki kociego, mruczacego futerka:
      - Sokrates - rudo-biala polperska pieknosc (choc na pierwszy rzut oka tego nie
      widac, trzeba sie przyjrzec z bliska), lat 3. slodziak, pieszczoch, moje dziecko wink
      - Milka - szaro-niebieskie 700 gram dziewieciotygodniowego kociaka (jej mama to
      tez pers, tata przechodni - ale perskosc narazie sie nie ujawnila). jestem na
      etapie odkrywania jej charakterku (i mysle, ze ona sama go troche odkrywa)
      Przyznam, ze jestem stosunkowo poczatkujaca kociara. Przez cale zycie mialam
      psy, a gdy sie wyprowadzilam tu gdzie mieszkam aktualnie (3 lata temu), na psy
      niestety nie mialam warunkow i tym sposobem "odkrylam" koty, czego nei zaluje w
      ogole.
      Pozdrawiam wszystkich wlascicieli mruczacych(a mruczacym przesylam glaski)
      Aga
    • agnulka Warszawa 08.10.06, 21:13
      witam wszystkich. Mam na imie Agnieszka i jestem szczesliwą posiadaczką dwóch
      koteczków- Rudiego i Burka. Rudi ma juz ponad rok a Burasek 9 tygodni- jest u
      nas dopiero 2 tygodnie. Kotki zdązyły sie juz poznac i chyba polubic. No i my
      mamy teraz bardzo wesoło w domu smile
      Pozdrawiam.
    • mia_stefan Re: SPIS POWSZECHNY, czyli kto jest kto :) 17.10.06, 23:44
      Witam wszystkich serdecznie,
      Moje kochane kociaki urodziły się w Warszawie i tam też mieszkały do niedawna.
      Obecnie przebywamy w Kanadzie - Montreal, jedyne polskie kociaki w okolicy smile
      Mój "pierworodny" Stefan ma 3lata jest bardzo inteligentny, otwiera sobie każde
      drzwi w domu jak nie łapą to z dyńki. Trochę z niego świr ale co tam i tak go
      kocham. Drugi kot to Mia prawie 2latek, zwana Mija-Pijak bo ma hopla na punkcie
      wody, pije z kranu, śpi w umywalce. Uwielbiam moje kociaki i wiem, że na tych
      dwóch się nie skończy smile)
      Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych kociarzy,
      Agi
    • agusiaaa666 Re: SPIS POWSZECHNY, czyli kto jest kto :) 19.10.06, 09:39
      Witamsmile Mam na Imie Agnieszka i razem z Moją mamą i Moim szczęściem które
      nazywa sie Filemon mieszkamy sobie w KwidzyniesmileJesteśmy teraz troszke mniej
      szczęśliwą rodzinką juz nie w kąpleciesadNasz Fil musi stawać na wysokości
      zadnia ponieważ straciłam tatesad((( Musi nas wspierać i pocieszać i byc z nami!
      Ale nie łatwo pocieszyć dwie kobitkiwinkale dla niego to najmniejszy
      problemsmile..No tak dwie babki i jeden mężczyzna..kicio ma z nami bardzo dobrzewink
      Zeby nie było mu smutno nieraz jest jeszcze jeden facet,ale taki dochodzacy z
      zewnątrz..to Mój chłopaksmileI razem żyjemy sobie na ślicznym osiedlusmile
      • gonia722 Re: SPIS POWSZECHNY, czyli kto jest kto :) 28.10.06, 13:19
        Karunia z forum miau.

Mam 3 swoje koty, jeden na wiecznym przechowaniu, plus dwaj bracia do
        ewentualnego oddania oraz mała kicia 5 mc do adopcjismile
        razem 7
        plus pies, który się przybłąkał 1 stycznia 2005 r.

niezła gromadka mieszka w Warszawie, Mokotów

ps. logowałam się do tego forum dawno ale dopiero teraz odnalazłam je znowu na
        gazecie

pozdrawiam wszystkich
        • agnesx6 Warszawa - Fela zwana Felicją - 2 mc 04.11.06, 19:55
          Witam,
          Jestem od miesiąca właścicielką (kocią mamą)Felki, kotka ma 2 mc i 7 dni. Jest
          cudna, psotna i ciągle by nas podgryzała smile
    • minerwamcg Warszawa - Kraków 09.11.06, 15:22
      ...bo rodem z Krakowa, a zamieszkała w Warszawie.
      Stan zakocenia:
      - Kraków: Kot Psot, rasa półpers, wielkość półtygrys, charakter półgłówek, razem
      półtora kota. Obecnie u mamy.
      - Warszawa: od listopada do kwietnia Fred i George, rasa kot dwubarwny
      białostocki, wielkość spora, charakter jak imiona. Lato spędzają na wsi u teściów.
    • jo.hanna Gandawa, Belgia wkrotce Monachium 15.11.06, 19:40
      co prawda na wiosne powinnismy byc przeprowadzeni, ale ilosci kotow nie
      planujemy zmieniac. Jestem w ogole nowa na forum, trafilam tu dzieki ksiazce o
      kotach "Mamy kota na punkcie kota" Pod wplywem lektury zamarzylo mi sie
      rozmawianie o moich futrzakach. A mam ich sztuk 3:
      Muscat=asertywna feministka, nieprawdopodobnie inteligentna;prawie wegetarianka
      (uwielbia nabial, nie lubi miesa)
      Pepper=rozumem to on nie grzeszy, ale jest madry na swoj sposob; alergik-co
      jakis czas dostaje ostrych atakow, ktore trzeba zaleczac cyclosporinem i czasami
      zastrzykami ze sterydow; uwielbia suche jedzenie, gardzi surowym miesem
      Luce (czyli po polsku Lucek)=kot syjamski; ciagle sie gdzies spieszy na
      zebrania; hobby--sznurki, zawiazki, nitki, kabelki wszelkiego rodzaju; je
      wszystko w przerwach miedzy zajeciami obowiazkowymi i zebraniami
    • dorotek83 Rzeszów 17.11.06, 13:44
      Mam na imię Dorota. Mieszkam w Rzeszowie.

Mam jednego rudego kota, wykastrowanego. Wabi się Gaara. (a miała być kotka).Ma
      17 miesięcy. Za największą atrakcję uważa polowanie na moje nogi, zwłaszcza jak
      leżę w łóżku. Szalenie aktywny z niego kot.
    • fiordilligi Re: SPIS POWSZECHNY, czyli kto jest kto :) 24.11.06, 23:34
      Witam
      Fiordilligi
      Zawiercie woj.sląskie czyli pomiędzy Czestochową a Katowicami
    • iza_79 Re: SPIS POWSZECHNY, czyli kto jest kto :) 29.11.06, 14:30
      Witajcie. Mam na imie Iza. Mieszkam z mezem, corka i dwoma kotami Bestia i Tigerem.
    • kleo_mini Warszawa 01.12.06, 18:33
      Witamsmile
      Moja kota ma na imię matylda, aka wojownicza księżniczka - imię wybrane na czuja
      okazało się zbyt trafnesmile
    • kaory Poznań:)) 07.12.06, 10:28
      Witam bardzo serdecznie wszystkich Miłośników Miałczącej Gromadkismile Mam na imię
      Karolina, studiuję i mieszkam w Poznaniu, już końcówkasmile Niestety nie mam kotka,
      bo moi współlokatorzy - sztywniaki się nie zgodzili, ale powoli planujemy z Moim
      Miniem przeprowadzić się do kawalerki i przygarnąć dwie kotki. Już wszystko
      zaplanowałamsmile A to forum bardzo mi w tym pomogłosmilesmilesmile Niedostatek kotków
      rekompensuje sobie co 2 tyg, kiedy to wracam do mojego rodzinnego domku, gdzie
      półtora roku temu przywiozłam z poznańskiego schroniska Miłkę, kotkę, która
      miała być miłym, przytulińskim koteczkiem, a okazała się zawodowym mordercąsmile
      Ale za to ceni ją mój tato, bo jest bardzo łowna. Schronisko było dla niej
      więzieniem, a my ją uwolniliśmy. Myślę, że jest na wsi bardzo szczęśliwasmile Mam
      jeszcze roczna sunię: Kuleczkęsmile To może tyle na razie. Będę się często odzywaćsmile
    • agniea szczecin-genova-paris-rennes 08.12.06, 19:25
      Jestem szczęśliwą "mamą" Mouche'a i Heidegger'asmileJestem polonistką, która
      studiuje dyplomację w Genui. Mój narzeczony jest Francuzem,mój mały kot -
      Włochem,a duży kot -zagadką. Ja oczywiście jestem Polką i serdecznie pozdrawiam
      wszystkie kociary, które żyją w towarzystwie miauczącego i rozkapryszonego
      dobytkusmile

PS Aha,a to forum jest belissimo smile)
    • lkc1 Re: SPIS POWSZECHNY, czyli kto jest kto :) 10.12.06, 15:44
      Witam ponownie! Długo mnie tu nie było, czytałam sporadycznie ale wróciłam pod
      nowym nickiem (poprzednio lkc).Z Wrocławia witam z dwiema kocinkami - Zorro -
      czrna z białą strzałką na klacie i Gertrudką - puchata buraska.
      A za dwa tygodnie stan kotów wzrośnie o 100% bowiem od mojej mamusi zabieram dwa
      kociaki 6-cio miesięczne. Też buraski pręgowane, i mam strasznego pietra jak to
      zrobić żeby przewieźć zwierzaki z Rzeszowa do Wrocławia... Ale o tym na
      normalnym forum smile
    • karolinka251 Re: SPIS POWSZECHNY, czyli kto jest kto :) 10.12.06, 21:31
      Karolina i 8 tygodniowa Viki-kot brykający
    • magme Łódź 11.12.06, 10:44
      Witam się i ja! dziękuję za "kartę wstępu", mam na imię Magda i mam jednego
      kota, jednego męża i jednego synka smile.
      Najważniejszy na tym forum jest kot. Kot ma na imię Haszysz (zawsze chciałam
      mieć kotkę Morfinę ale jest kot a Morfeusz mi się nie podobało więc został
      Haszyszem), na swoje imię reaguje od pierwszego momentu , zamiennie z Szyszką,
      Haszem , Szyszem i tego typu wariacjami, ma 7 lat , jest ze mną przez przypadek
      ale nie oddałabym go nikomu, mimo małego dzidka ( 4 mies), i męża który troszkę
      z nim walczy, jest wysterylizowany (kot nie mąż wink), i mieszka w domu bez
      ogródka nad czym ubolewam razem z nim. Poza tym jest największym łobuzem i
      pieszczochem , ostatnio trochę przeze mnie zaniedbanym (dzidek) do czego się
      przyznaję z duużymi wyrzutami sumienia.. Jest łaciatym krówkiem buro biało
      czarno brązowo itd, ma cudowne zielone ogromniaste oczy, i jest strasznie
      towarzyski, lubi chipsy , aportuje i drapie wszystkich po nogach, jak tylko
      dojdę gdzie się umieszcza fotki to zaraz się tam wkleję, pozdrawiam inne
      zakochane kocie mamy, i kocie Łodzianki!Magda

• yola1976 Re: SPIS POWSZECHNY, czyli kto jest kto :) 11.12.06, 14:59
      Witam wszystkich (trochę z opóźnieniem, przepraszam). Okolice Poznania, Koty
      dwie. Reklamacja i Mysza.

Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka