aankaa 22.12.05, 21:54 _jadają_ żółty ser ? moja właśnie zeżarła _dobry_kawał_ do tej pory, owszem, polędwicę wołową, inne surowe mięsne smakołyki, ale SER ??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barba50 Re: czy Wasze kotki 23.12.05, 13:12 Żółty ser? A i owszem, ale raczej jako przystawkę do podstawowego posiłku. Oprócz tego Ksika jest wielką amatorką jasnego chleba, który trzeba jej z kromki podawać do paszczy po kawałku... Odpowiedz Link
klle Re: czy Wasze kotki 23.12.05, 15:34 pewnie!!! kocurki wszystko co mamy na kanapce lub talerzu nadaje się do jedzenia lub spróbowania Odpowiedz Link
geesje Re: czy Wasze kotki 23.12.05, 16:26 Ser to ja jeszcze rozumiem. Ale żeby paprykę marynowaną? Pewnie dlatego że ukradziona wprost z kromki pani... Odpowiedz Link
kotolub Re: czy Wasze kotki 23.12.05, 17:46 Moja Bajka nie lubi sera żółtego ale za to uwielbia ponad wszystko kukurydzę z puszki Bajka i ja Odpowiedz Link
khaki3 Re: czy Wasze kotki 23.12.05, 22:45 Serek Pchlica uwielbia,i ogorki kiszone,i oliwki zielone nadziewane papryka,cole tez lubi pochlepac sobie,ogolnie lubi wszystko to co je reszta rodziny Odpowiedz Link
rua Re: czy Wasze kotki 24.12.05, 22:22 uwielbiaja, ale nie pozwalam - nie wyjdzie im na dobre, jest ciezkostrawny i wogole koty - jak dzieci - lubia wiele niezdrowych rzeczy i trzeba pilnowac te lakomczuchy... moj 1 kocha pic kawe i jesc fusy np... Odpowiedz Link
coli12 Re: czy Wasze kotki 29.12.05, 09:17 A moj kocurek uwielbia pestki z dyni ale kategorycznie zabronilam wszystkim domownikom mu je dawac odkad znalazlam w kuwecie zupelnie niestrawione, poprostu w calosci. Odpowiedz Link
crissy Re: czy Wasze kotki 29.12.05, 10:21 Kropek jadał (oczywiście nie nałogowo) dopóki nie zachorował. Teraz niestety tylko dieta chyba juz na zawsze. I jeszcze jadał kukurydzę i paprykę też. Odpowiedz Link
dzingiel Re: czy Wasze kotki 29.12.05, 11:29 Pewnie, chociaż żadko - raczej z żebraniny Siej śpoko jeś psiecie z mleka Odpowiedz Link
mariuszjbie Re: czy Wasze kotki 29.12.05, 14:11 moja duża lubi ser topiony, ale druga nie tyka tego. kukurydzę z puszki, sok pomidorowy, margarynę, tuńczyka z puszki, sos ze zwykłego gulaszu i wafle. mały za to lubi masło i parówki. żółtego sera to nie lubią, chociaż mały jadł zaraz po tym jak się przypałentał, ale był strasznie chudy i zjadał wszystko jak leci. Odpowiedz Link
aankaa Re: czy Wasze kotki 29.12.05, 20:16 masło to moje szczęście wylizuje namiętnie, nieważne z maselniczki czy z chleba Odpowiedz Link