umfana 14.08.06, 23:35 Dziś Kriss67 ma urodziny :o) Wszystkiego najlepszego, aby Twoje Koty były grzeczne i zdrowe, moc szczęścia i w ogóle! @)-`,-`,-`,-- Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barba50 Re: Wątek urodzinowy 14.08.06, 23:43 Dołączam się do życzeń. Wszystkiego najlepszego! Niech Ci życie z kotami szczęśliwie płynie)) Odpowiedz Link
babka71 Re: Wątek urodzinowy 14.08.06, 23:58 A ja nie wiem kiedy moja Liza ma urodziny Buuuuuuuuuu!!!!!!! przywiozłam ją z Domu Dziecka 8 lat temu , zabrałam jak była malutka mieściła się w dłoni..,( dzieci przyniosły zabaweczkę do pokoju.., pracowałam jako wychowawca..), i tak wróciła ze mną o 5 rano tramwajem pod pachą..i jest do dziś, ale nie wiem kiedy "dniowo ma urodziny"..tak mniej więcej to kwiecieć,maj,... Odpowiedz Link
kriss67 Wielkie dzieki kochani:) 15.08.06, 09:33 Dopiero dzis zajrzałem na forum i taka miła niespodziankaUrodziny spędziłem przy malowaniu mieszkania, hi, hi. A koty w siódmym niebie, bo coś sie dzieje Pozdrawiam serdecznie Krzysztof plus 5 Odpowiedz Link
misia007 Re: Wielkie dzieki kochani:) 15.08.06, 15:34 Drogi krissie, to i odemnie spóznione ale za to podwójnie serdeczne życzenia i dla Twojej gromadki głaski. Pozdrawiam z moja trójka. Odpowiedz Link
pixie65 Kriss i..mama007.. 15.08.06, 19:17 Wszystkiego naj, naj...głównie zdrowych i radosnych Kociejów, a poza tym wszystkiego dobrego!!! Mama007....miałam nawet w kalendarzu zapisane, że 12 sierpnia...i...przegapiłam...Tradycyjnie. Biję się w klatkę z piersiami, ale zapominam o datach urodzin, imienin, itp. Dobrze,że różne święta są zaznaczanie na czerwono i w pracy wolne, bo pewnie też bym przegapiła... Aga i Kriss: jeszcze raz - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! Odpowiedz Link
umfana Re:...mama007.. 15.08.06, 21:28 Aga wszystkiego co najlepsze w życiu dla Ciebie Lwico! @)-,`-,`-,`-- :o) Odpowiedz Link
mist3 Re:...mama007.. 15.08.06, 22:03 Wszystkiego najlepszego forumowym Lwicom i Lwom )))) PS. Sama jestem Lwicą, ale lipcową Odpowiedz Link