Dodaj do ulubionych

Informuję

27.07.11, 05:28
że będę odcięta od internetowego cycka do jutra wieczorem, więc moja nieobecność nie będzie spowodowana brakiem chęci bycia z Wami a wręcz przeciwnie. Więc do zobaczenia i wieszczę zagarnięcie 2000 przeze mniesmile)
Obserwuj wątek
    • kaga9 Re: Informuję 27.07.11, 13:40
      Ajtam. Było napisać prawdę, że zapasy trollowatego optymizmu Ci się skończyływink
    • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Informuję 27.07.11, 13:43
      dzidzia_bojowa napisała:

> i wieszczę zagarnięcie 2000 przeze mniesmile)

a to się zobaczy...
      nie mów "hop", dopóki nie przeskoczysz, a jak nawet przeskoczysz, to najpierw sprawdź, w co wskoczyłeś... wink
      • kapitan_marchewa Re: Informuję 27.07.11, 14:31
        Potrolluję za Dzidzię:
        Dzisiaj w Łodzi od rana piękny deszczyk, taki non-stop, raz słabszy, raz całkiem mocny, ptaszki radośnie trzepoczą skrzydełkami strząsając krystaliczne kropelki wody..
        Zadowoleni ludzie maszerują uśmiechnięci pod parasolami, unikając zgrabnie co chwila strug wody z obryzgujących ich aut.. Kierowcy tychże aut radośnie do nich machają..
        Wszyscy marudzący wcześniej na upały wręcz zachwyceni, wystarczy wyjść z auta/autobusu/tramwaju i jak się ma choćby kilka metrów do domu/biura/sklepu już jesteśmy owiani przepięknym wiaterkiem o sile tornada i falą wspaniałego lipcowego deszczu.. Och taaak, jakie to orzeźwienie, jesteśmy mokrzy od stóp do głów, to nic, że wygięło albo nawet złamało parasol, jest rześko, mokro, zimno.. Nie wracaj słońce!!!
        • kapitan_marchewa Re: Informuję 27.07.11, 16:34
          Dzidzia, trolluję za Ciebie. Nikt się nie podłączy??
          • dzidzia_bojowa Re: Informuję 28.07.11, 18:33
            Informuję, że jestem z powrotem nazad i...ani myślę dalej trollować! Wszystko się we mnie burzy i niedobrze mi od tego optymizmu! Wolę marudzić. Toteż zamierzam marudzić do upadłego!
            • apersona Re: Informuję 28.07.11, 18:47
              Witaj Dzidzia
              Gdzie w Kłodzku można smacznie zjeść i co warto zobaczyć oprócz twierdzy?
              • dzidzia_bojowa Re: Informuję 28.07.11, 20:18
                @Apersonko, już odpowiadam: w Kłodzku oprócz twierdzy warto pozwiedzać Stare Miasto, most św. Jana( miniatura praskiego), kościół renesansowy, podziemną trasę turystyczną, muzeum Ziemi Kłodzkiej- to te najciekawsze rzeczy. Na kłodzkich murach nadal widoczne są ślady po powodzi z 1997 roku. Trudno uwierzyć, że woda sięgała w niektórych miejscach drugiego piętra- ale to tylko ciekawostka.
                Jeśli zaś chodzi o jedzenie, to nie bardzo potrafię powiedzieć gdzie karmią najlepiej ponieważ od dawna po kłodzkich lokalach nie chodzę. Preferuję te w Polanicy- Zdroju, gdzie obecnie mieszkam. Za polanickie restauracje mogę ręczyć.
                • kapitan_marchewa Re: Informuję 29.07.11, 12:37
                  Aaaa, Kłodzko jest w tym polskim "cycku" co to zawsze się zaznacza rysując kontury Polski..
                • apersona Re: Informuję 30.07.11, 19:17
                  Dzięki Dzidziu
                  • tetika Re: Informuję 30.07.11, 19:25
                    dobrze ze juz wrocilas smile bawilas sie ?
                    • dzidzia_bojowa Re: Informuję 30.07.11, 20:30
                      Ale gdzie tam! Obowiązki mnie wezwały to po pierwsze, po drugie pożyczyłam komuś mojego osobistego lapka i nareszcie mam go z powrotem. Nie mogę się nacieszyć gdyż jestem uzależniona niestety. Od Internetu.
                      • tetika Re: Informuję 30.07.11, 20:36
                        wiekszosc z nas niestety jest smile
                        ja to jeszcze grywam namietnie w gry rozne smile
                        • dzidzia_bojowa Re: Informuję 30.07.11, 20:49
                          W co grasz? Bo ja uwielbiam trudne gry escape, takie od Psionica albo Skutnika.
                          • tetika Re: Informuję 30.07.11, 21:02
                            glownie rpg
                            Ostatnio Dragon Age. 6 lat sieciowka Lineage , baldurs Gate i wszystko co pokrewne, setlersi heroes, sporo tego bylo
                            Z ekonomicznych cos o tworzeniu roznych "poteg" ekonomicznych ---srednio mi wychodzi w simcity nawet na kodach nie poradzilam big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka