dzidzia_bojowa 27.07.11, 05:28 że będę odcięta od internetowego cycka do jutra wieczorem, więc moja nieobecność nie będzie spowodowana brakiem chęci bycia z Wami a wręcz przeciwnie. Więc do zobaczenia i wieszczę zagarnięcie 2000 przeze mnie) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaga9 Re: Informuję 27.07.11, 13:40 Ajtam. Było napisać prawdę, że zapasy trollowatego optymizmu Ci się skończyły Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Informuję 27.07.11, 13:43 dzidzia_bojowa napisała: > i wieszczę zagarnięcie 2000 przeze mnie) a to się zobaczy... nie mów "hop", dopóki nie przeskoczysz, a jak nawet przeskoczysz, to najpierw sprawdź, w co wskoczyłeś... Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: Informuję 27.07.11, 14:31 Potrolluję za Dzidzię: Dzisiaj w Łodzi od rana piękny deszczyk, taki non-stop, raz słabszy, raz całkiem mocny, ptaszki radośnie trzepoczą skrzydełkami strząsając krystaliczne kropelki wody.. Zadowoleni ludzie maszerują uśmiechnięci pod parasolami, unikając zgrabnie co chwila strug wody z obryzgujących ich aut.. Kierowcy tychże aut radośnie do nich machają.. Wszyscy marudzący wcześniej na upały wręcz zachwyceni, wystarczy wyjść z auta/autobusu/tramwaju i jak się ma choćby kilka metrów do domu/biura/sklepu już jesteśmy owiani przepięknym wiaterkiem o sile tornada i falą wspaniałego lipcowego deszczu.. Och taaak, jakie to orzeźwienie, jesteśmy mokrzy od stóp do głów, to nic, że wygięło albo nawet złamało parasol, jest rześko, mokro, zimno.. Nie wracaj słońce!!! Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: Informuję 27.07.11, 16:34 Dzidzia, trolluję za Ciebie. Nikt się nie podłączy?? Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Informuję 28.07.11, 18:33 Informuję, że jestem z powrotem nazad i...ani myślę dalej trollować! Wszystko się we mnie burzy i niedobrze mi od tego optymizmu! Wolę marudzić. Toteż zamierzam marudzić do upadłego! Odpowiedz Link
apersona Re: Informuję 28.07.11, 18:47 Witaj Dzidzia Gdzie w Kłodzku można smacznie zjeść i co warto zobaczyć oprócz twierdzy? Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Informuję 28.07.11, 20:18 @Apersonko, już odpowiadam: w Kłodzku oprócz twierdzy warto pozwiedzać Stare Miasto, most św. Jana( miniatura praskiego), kościół renesansowy, podziemną trasę turystyczną, muzeum Ziemi Kłodzkiej- to te najciekawsze rzeczy. Na kłodzkich murach nadal widoczne są ślady po powodzi z 1997 roku. Trudno uwierzyć, że woda sięgała w niektórych miejscach drugiego piętra- ale to tylko ciekawostka. Jeśli zaś chodzi o jedzenie, to nie bardzo potrafię powiedzieć gdzie karmią najlepiej ponieważ od dawna po kłodzkich lokalach nie chodzę. Preferuję te w Polanicy- Zdroju, gdzie obecnie mieszkam. Za polanickie restauracje mogę ręczyć. Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: Informuję 29.07.11, 12:37 Aaaa, Kłodzko jest w tym polskim "cycku" co to zawsze się zaznacza rysując kontury Polski.. Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Informuję 30.07.11, 20:30 Ale gdzie tam! Obowiązki mnie wezwały to po pierwsze, po drugie pożyczyłam komuś mojego osobistego lapka i nareszcie mam go z powrotem. Nie mogę się nacieszyć gdyż jestem uzależniona niestety. Od Internetu. Odpowiedz Link
tetika Re: Informuję 30.07.11, 20:36 wiekszosc z nas niestety jest ja to jeszcze grywam namietnie w gry rozne Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Informuję 30.07.11, 20:49 W co grasz? Bo ja uwielbiam trudne gry escape, takie od Psionica albo Skutnika. Odpowiedz Link
tetika Re: Informuję 30.07.11, 21:02 glownie rpg Ostatnio Dragon Age. 6 lat sieciowka Lineage , baldurs Gate i wszystko co pokrewne, setlersi heroes, sporo tego bylo Z ekonomicznych cos o tworzeniu roznych "poteg" ekonomicznych ---srednio mi wychodzi w simcity nawet na kodach nie poradzilam Odpowiedz Link