pzkpfw-vi-b-konigstiger 16.08.11, 21:28 i to 65-tonowy, niemal za darmoche, doastanie Stolyca - jedyne 200 tysiaków trza dopłacić ło taki, ło: ekhem ekhem... ten tego... co to ja miałam powiedzieć.... aa! ładny, co nie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niezmiennick Re: pomnik skarpety 16.08.11, 21:33 Ta skarpeta to dla słonia? po kształcie patrząc. Odpowiedz Link
tetika Re: pomnik skarpety 16.08.11, 21:36 zwiazek z macierza to oni czuja jak trzeba zaglosowac idiotycznie z dala od realiow naszego kraju na podstawie glupot ogladanych pod publike w telewizji majac dacze z basenem i inne pierdoly w ichnijszej rzeczywistosci. A 65 ton marmuru.........sierociniec z prawdziwego zdarzenia , albo jakis inny zbozny cel z nie zagracac i dawac tym co spreyem maluja po scianach nowe miejsce na radosna tworczosc.... ale mam dzis agresora Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: pomnik skarpety 16.08.11, 22:26 mię się z koszykiem skojarzyło, a nie skarpetką Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: pomnik skarpety 16.08.11, 22:39 bo to ma być raczej skojarzenie z cerowaniem skarpet - takie przeplatane na krzyż, jakiego uczyli z 4. klasie podstawówki na ZPT i z którego dostałam piąteczkę Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: pomnik skarpety 16.08.11, 23:06 ja sie tam w sałatkach specjalizowałam, A, i w wypalaniu wzorków lutownicą Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: pomnik skarpety 17.08.11, 06:16 "Artysta ma swoje realizacje m.in. na lotnisku w Chicago.." Jakże ja się cieszę, że nie padło słynne słowo "projekt"111111 Odpowiedz Link