18.09.11, 20:55
Oglądam jednym okiem tefałenowski taniec bez gwiazd i taka myśl mnie naszła. Zupełnie serio teraz napiszę, że jeśli spotkam kiedyś mężczyznę, który umie tańczyć tango i w tym tańcu poprowadzi mnie tak, że się zatracę daję uroczyste słowo, że jeśli mnie tylko zechce oddam mu się bez wahania! Kocham tango, rumbę i pasodoble. Doznaję wręcz dreszczu przyjemności zarówno podczas tańca jak i oglądania tańczącej tango pary.
Dwa razy w życiu tańczyłam z mistrzem tanga. Jest gejem, niestetysad Ale taniec był boski!
Obserwuj wątek
    • old.bear Re: Tango 18.09.11, 20:59
      Po przeczytaniu powyższego pozostaje mi się tylko rozpłakać. A później będę walił głową w gruby mur. Jeśli nadal będę żył - popełnię sepuku.
      Nie umiem tego tańczyć, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ..., buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ... sad
    • kaga9 Re: Tango 18.09.11, 21:02
      Eeech, ja zawsze mówiłam, że jeśli spotkam faceta, który mnie w tańcu ZMUSI do posłuchu, to się za niego wydam. Dotrzymałam słowa. Po ślubie -nie wiem, jak to się stało -znowu ja prowadzę w tańcu...sad Nie lubię tańczyć więc.
      • dzidzia_bojowa Re: Tango 18.09.11, 21:05
        Miśku, no co Ty?! Przecież zawsze można się nauczyć. Tyle szkół tańca powstałosmile
        • old.bear Re: Tango 18.09.11, 21:17
          No co ja? Siedzę w kąciku i chlipię ... buuuuuuuuuuuuuuu, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.... .
          A w szkole tańca to bym sprawił że instruktorzy by zeszli z tego świata. Ze śmiechu. Kuchenny kredens ma w tańcu więcej wdzięku niż ja sad Buuuuuuuuuuuuuuuu... .
        • tetika Re: Tango 18.09.11, 21:17
          dzidzia jak mozna lubic jednoczesnie tango i sambe?
          dla mnie to wzajemnie wykluczajace sie tance. jeden z wyuczonymi sztywnymi figurami , taki kanciasty i agresywny a drugi bosko spontaniczny i pelen seksu.
          Ja bym oszalala jakbym spotkala takiego od samby smile
          z jednym takim tanczylam gdzie sie czulo rytm i muzyke, cholera tylko kiedy to bylo...... ( ale facet ciagle zyje jakby co smile
          • dzidzia_bojowa Re: Tango 18.09.11, 21:31
            Teti, nie lubię samby ale rumbę uwielbiam. A także paso. Samba jest dla mnie zbyt wyuzdana, jednoznaczna a tango i rumba kryją tajemnicę, są to tańce niesamowicie zmysłowe ale nie wyzywające jak samba. Nie napisałam, że lubię sambę.
            • tetika Re: Tango 19.09.11, 05:44
              to mamy inny odbior tych tancow. Ale slyszalam ze wiele osob lubi tango, moze tylko ja nieco odmienna jestem.
              a dla mnie sambe tanczy sie zywiolowo z ekspresja a nie wulgarnie i wyuzdanie. dla mnie jest to radosne i zywiolowe. Nie mowie tu o paniach trzesacych posladkami na postumencie w trakcie karnawalu tylko o tancu we dwoje.
    • niezmiennick Re: Tango 18.09.11, 21:15
      Bilety do Hiszpanii nie są takie drogie znowu.
      • old.bear Re: Tango 18.09.11, 21:20
        To też prawda. Tu gdzie teraz pomieszkuję są naprawdę niedrogie. Ale ja i tak bym wolał przejażdżkę samochodem. Bo po drodze jest mój ulubiony Paryż ... .
        • kapitan_marchewa Re: Tango 19.09.11, 16:06
          Uuuuuuu, ja też "tańczę" jak słoń... Wstyd mi.
          Nie mam szans u tańczących sad
          • old.bear Re: Tango 19.09.11, 19:23
            Kapitanie, to już jest nas dwóch wink
            • kaga9 Re: Tango 20.09.11, 17:56
              Dwóch? Jest nas trzech.
              • tetika Re: Tango 20.09.11, 18:15
                nie tanczy sie "bo potrafie" , tylko " bo czuje" i mnie nogi same niosa.Nie znosze wyuczonych kroczkow i chyba nie umiem tak tanczyc. zawsze samo sie tanczuylo jak partner dobrze poprowadzil. tylko jak widac o dobrego partnera do tanca to jeszcze gorzej jak z chlopem do slubu big_grin
    • apersona Re: Tango 20.09.11, 15:20
      dzidzia_bojowa napisała:

> Kocham tango, rumbę i pasodoble.

Mamy podobne gusta smile
      • kapitan_marchewa Re: Tango 20.09.11, 16:16
        W sumie ja też kocham, tylko zatańczyć nie potrafię...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka