pzkpfw-vi-b-konigstiger 24.12.11, 21:32 sie obżarłam albowiem i teraz trawię jak anakonda połkniętego słonia... dżizas, ale mi dooobrze... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: anakonda... 24.12.11, 21:58 obacwaj trawimy, Stefciu droga... Odpowiedz Link
stefcia41 Re: anakonda... 24.12.11, 22:02 to sobie obejrzyjcie...może proces trawienia bedzie szybszy Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: anakonda... 24.12.11, 22:12 Nie pomaga.. Idę trawić w pozycji horyzontalnej... Ktoś jeszcze się obżarł? Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: anakonda... 24.12.11, 22:21 melduję jeszcze, że Antku już rozdziewiczył choinkę... właśnie bardzo dumny z siebie ściągnął pierwszą gwiazdkę i pysk ma cały w zielonym brokacie musi co, smakowita gwiazdeczka była... koham tego obuza Odpowiedz Link
igor_uk Re: anakonda... 24.12.11, 22:15 Trawienie lososia,pirozkow z grzybami,sledzika, i jeszcze kiku innych dan,nazwe ktorych nie pamjetam,wspomogane przez odbywa sie pomyslnie.Ale zobacze ,jak to bedzie jutro. Zeby bylo jasne-jestem abstynentem,ale jak dzis okazalo sie,nie do konca. Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: anakonda... 25.12.11, 07:14 Bardzo mi się (misię) podoba tekst: "abstynent, ale nie do końca" Przypomina mi się (misię) mój kolega we wczesnej podstawówce na lekcji WF: - Proszę pana, ja nie mogę dzisiaj ćwiczyć. -Dlaczego? - Bo mam nogę złamaną. -Jak to złamaną???111 -Nooo, prawie złamaną..... Odpowiedz Link
igor_uk Re: anakonda... 25.12.11, 10:27 wiem,ze zabrzmialo to tak,jak by troche byc w ciaze,ale nic na to nie poradze.Musialem sie napic wczoraj wodki .Na usprawiedliwienie napisze tylko to,ze wiekszej przyjemnosci nie czulem. A mialem na stole dobre czerwone wino dla ulepszenia trawienia. Odpowiedz Link
tetika Re: anakonda... 25.12.11, 15:14 dolaczam do grona objedzonych z pozycji horyzontalnej przenioslam sie do pionowej tylko po o zeby znow napelnic brzuszek wino sie konczy wiec nie wiem czym "spalic" kalorie Odpowiedz Link
old.bear Re: anakonda... 26.12.11, 09:48 A czy anakondy też gustują w kolorowych tygrysach ? Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: anakonda... 26.12.11, 17:46 chyba raczej na pewno nie ale za to odwrotnie jak najbardziej bynajmniej niestety Odpowiedz Link
myszka1969 Re: anakonda... 26.12.11, 18:07 Igor, a coz to ze seks z papierochem w tle??...to juz niemodne...za to nie wiem czemu są w modzie tak niepoprawne formy jak "Tobie pomoże"...Powinno byc: Ci pomoże. Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: anakonda... 27.12.11, 14:59 oooo, jest wykrzyknik z jedynek, jest parszcz, nawet misię.. Jeszcze "cipo"(..może)????? Seks z papierosem niemodny? W jakiej części świata? A co do "cipo-może". Zależy tylko od konstrukcji zdania. Np nie wyobrażam sobie: "Jedz brukselkę. Ci pomoże" I pełne zaskoczenia pytanie: "MI???" Brrrrrr..... Odpowiedz Link
mnop2 Re: anakonda... 27.12.11, 16:10 no ja się tam nie ruszam od wigilii... leżę i trawię. niestety musiałam w tym stanie dopełznąć do pracy, wchodzę, a tam wszyscy zieloni z przejedzenia i ogólny marazm Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: anakonda... 27.12.11, 16:23 Pierogi się skończyły Ledwo przetrawiłem, chciałem więcej, a tu nima Odpowiedz Link
tetika Re: anakonda... 27.12.11, 16:28 ja jeszcze 20 zamrozilam juz nie dawalam rady chcesz przypedzaj dostaniesz Odpowiedz Link
myszka1969 Re: anakonda... 28.12.11, 10:36 Kapitanie, jestes dowipny jak świnia w gaciach A propos poprawnego wyrażanie się- Na początku zdania stawia się długą formę zaimka (Tobie mnie....), w środku- krotką ( Ci, mi). Odpowiedz Link