08.07.13, 19:14
Hejterzy hejterami, bo tekst niczego, ale dla mnie ten cały "kominek" jest wyjątkowo przaśno-buraczano-pretensjonalny po zajrzeniu na jego bloga.
Tu o hejterach:
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14231599,Kominek_o_hejterach__Najwieksza_bakteria_internetu_.html#MT
Tu blog:
kominek.es/
Obserwuj wątek
    • dzidzia_bojowa Re: Hejterzy 08.07.13, 21:41
      Dawno, dawno temu RAZ zajrzałam z ciekawości, bo Kominek sławny się wtedy robił. Jeden raz wystarczył. Masz rację Kapitanie, pretensjonalny to dobre określenie. Przeczytałam wywiad i wszystkie komentarze pod nim. Bardzo ciekawe zjawisko: 99% wypowiedzi krytykujących Kominka to posty na poziomie, merytoryczne i pozbawione agresji. Szkoda, że ten zadufany w sobie bloger nie zrozumie większości z nich.
      • balamuk Re: Hejterzy 09.07.13, 17:37
        A coz to takie?...
        Dobrze, Kapitanie, że napisałeś, będę tę "sławę" uważnie omijać. Dzidziu, święte słowa...
        • kapitan_marchewa Re: Hejterzy 09.07.13, 18:26
          Być może zbyt ostro pojechałem, ale popatrzcie na jego "warunki współpracy".
          Koleś reklamuje marki od sasa do lasa, jeździ za ich kasę i ten blog to właściwie jedna wielka reklama.
          Znalazł fajny sposób na zarabianie i tyle.
          Ale błagam - niech nie dorabia do tego jakiejkolwiek ideologii - bo trzepanie liczbami odwiedzających i jaki on to od zawsze nie był i nie jest najlepszy, i walcie do mnie reklamodawcy i płaćcie, mnie osobiście po przeczytaniu jego paru tekstów absolutnie nie przekonuje.
          Ale to tylko moja opinia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka