dziad_borowy 13.02.04, 14:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
keltoi Re: Tu można sobie pobluzgać 14.02.04, 23:40 Wk*urwia mnie straszliwie, że na świecie żyją jeszcze jednostki, które ewidentnie powinny z tego świata zostać wy*jebane w kosmos i zdechnąc tam w męczarniach. I odwrotnie - odchodze Ci, których śmierć jest ostatnią potrzebną rzeczą ... Odpowiedz Link
aard Jakoś nie jestem wawrukowany :-( 16.02.04, 10:38 Tu taki fajny wątek, a ja nie mam na co... :=(( Odpowiedz Link
aard No i już mam powód. Mój komputer. AWRUUUUK!!! 16.02.04, 13:30 Stacja dyskietek (A:) Dysk lokalny (C:) Dysk CD (D:) Sys na 'Serwer11' (F:) V1 na 'Serwer11' (L:) Sys na 'Serwer11' (Z:) AWRUK! Odpowiedz Link
dziad_borowy Moja opinia o Dziadzie Borowym 16.02.04, 14:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link
maginiak Do stu tysięcy awruKów!!! 17.02.04, 08:38 Czy w moim wieku w ogóle można się dogadać z facetami około dwudziestki? Nobo tracę nadzieję już (na co mi awruk przyszło...) Odpowiedz Link
aard A, z przeproszeniem, po juhc? 17.02.04, 11:30 Moim zdaniem, w żadnym wieku nie będzię już można się dogadać z facetami okołu dwudziestki. Było to możliwe tylko w XX, ale ten już za nami. Żegnaj, porozumienie międzypłciowe i wewnątrzpłciowe takoż. Odpowiedz Link
maginiak Z przeproszeniem, nawet po dwa... 17.02.04, 12:20 I obydwa są awruK moją rodziną:-). I znowu wind of change w moich planach, ja pierdolę - no co, wolno mi tu. Odpowiedz Link
dziad_borowy W takim, awruk, razie... 17.02.04, 12:23 ...najlepiej sie dogadywac na zdjeciu:-) Dzierwruk!!!! Odpowiedz Link
aard Niepokoitus dokończ? 17.02.04, 14:12 maginiak napisała: > I obydwa są awruK moją rodziną:-). I znowu wind of change w moich planach, ja > pierdolę - no co, wolno mi tu. Że się tak wyrażę, jak to się ma do...? Odpowiedz Link
wiedzmun Re: A, z przeproszeniem, po juhc? 18.03.04, 09:32 Ty awruk, a ja to co? Spotkalismy sie jesli mniepamiec nie myli- to jakos na poczatku XXI (a moze nie na poczatku, choc biorac pod uwage caly wiek, ktorego koniec koncow konca i tak nie zobaczymy). Jakos znalazles juhc zeby sie ze mna dogadac!!! A tego posta Wiedzmun Ci nie zapomnij Sir Aardzie de Surble von Aconca!!! :P Z szacunkiem gowniarz zwany dalej i wczesniej Wiedzmunem. Odpowiedz Link
aric Zanim mi wiadomość usuną... 17.02.04, 14:45 Wpiszę: Kurwa, bo kurwa to takie przykurwiste słowo. Kutas, bo tez na K. Chuj, bo w chuj fajnych ludzi jest na świecie. Cipa, bo czasami ze mnie tak cipa jest. Pierdolic, bo słowo jest bardzo intrygujace a znaczeń ma niesamowitą ilośc. Odpowiedz Link
neochuan Re: Zanim mi wiadomość usuną... 17.02.04, 14:47 aric napisał: > Wpiszę: > Kurwa, bo kurwa to takie przykurwiste słowo. > Kutas, bo tez na K. > Chuj, bo w chuj fajnych ludzi jest na świecie. > Cipa, bo czasami ze mnie tak cipa jest. > Pierdolic, bo słowo jest bardzo intrygujace a znaczeń ma niesamowitą ilośc. Odpowiedz Link
szprota A Neoś asekuracyjnie cytuje bluzgi...:) 18.02.04, 00:30 A co wy mi tutaj pierdolicie za uszami? (tak bez MZtki?) Odpowiedz Link
aard Mogę, to se bluznę 16.03.04, 11:52 O kurwa, ale Chułłan akcję spamerską uskutecznił. I to solo! Pizza jego nać! Odpowiedz Link
wiedzmun Re: Tu można sobie pobluzgać 18.03.04, 09:35 Taki jestem pip, ze normalnie pip pip pip wszystko!!! Co to do pip nedzy za pip wygorowana pip elita?! Mam pip dosc!!! (Nie moge sie wyrazac- MAtkaw kuchnii :P) Odpowiedz Link
aric Re: Tu można sobie pobluzgać 18.03.04, 11:21 A ja sobie kurwa czeka i mnie chuj już strzela od tego czekania, kurwa. Dzierżbór 26:) Odpowiedz Link
aard Ot tak, by nie stracić wprawy 02.04.04, 13:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link
eyemakk Bardzo sie dobrze zlozylo! 03.04.04, 23:08 A wiec, wy pierdolone cioty, do was mowie piłkarzyki: AC MIlan, Romy, Monaco. Przez wasze partactwo stracilem lącznie prawie 200zl, a razem z bratem z 300. Ja rozumiem, ze mozna przegrywac, ale kurwa az tak? Z takimi cieciami? Z dolu tabeli? Co nie walcza o nic (liga wloska) albo smiecior Ajacco, co w dupe dostaje z kazdym? Jak mogliscie, Monaco? W cipach sie wam poprzewrqacalo zjeby jedne, co z tego ze kurwa zremisowaliscie? Pizdy jedne, juz przegrywaliscie 0:3. u siebie.... pierdoly jestescie i tyle niech wam chuje uschną CHWDM, CHWDR, CHWDM Odpowiedz Link
zamek Re: Tu można sobie pobluzgać 14.04.04, 11:59 Awruk do cholery myśleć, nie przegapiać terminów, bo będzie, że ja cię nie teges i smalec z gwoździami na Kasjopeję i z powrotem na Jowisza to daleko że ch w d i p r f th j k s wx y! Odpowiedz Link
maginiak Tu można sobie pobluzgać 05.05.04, 09:38 Kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
maginiak Re: Łore fak? 05.05.04, 11:00 aard napisał: > daj nam znak :-D bardzo chętnie, ale pod ręką mam tylko drogowy, i to zakazu, kurwa. ale poza tym, to damy radę! (najchętniej złą, kurwaaa!!!) reasumując: dzierżbórr kurrrwa! Odpowiedz Link
maginiak Jestem zdegustowana 13.05.04, 10:35 Moim zachowaniem w powyżej. Obiecuję całkowitą poprawkę krawiecką, bo spodnie mam jak zwykle za długie i mi się ciągną, co szczególnie jak pada jest niewygodne. Odpowiedz Link
s_zoo Re: Jestem zdegustowana 13.05.04, 10:45 maginiak napisała: > mam jak zwykle za długie i mi się ciągną, co szczególnie jak pada jest mnie po deszczu (lub po pralce) spodnium się kurczy, i wyglądam jak skurczak zmokający szybciutko do skurnika. a bym chciał żeby mi sie ciągle ciągło więc pani maginiak zazdroszcze. a potem jeszcze przychodzi kwoka i na mnie kwęka. > niewygodne. zrzucić jarzmo! w strefę zero! Odpowiedz Link
maginiak Gdybym była facetem 13.05.04, 10:52 też bym chciała żeby mi się ciagle ciągło. Poza tym ja chcę skrócić, faceci zwykle na odwrót, więc się po raz kolejny nie dziwię ani ani:-) Odpowiedz Link
s_zoo Gdybym była indianką 13.05.04, 11:03 to bym wzięła nożyczki i facetowi skróciła jak chce a populacja indian maleje a raz miałem taki sen że mi się ciągnął przez całą noc a ja o ubrani a ta o ani ani mi się, zważ. Odpowiedz Link
s_zoo A gdybym była bluzgą 13.05.04, 11:18 to bym się wogle nie kurczyła, bo bym z dobrego domu była, materiału wyszła. a tak jestem smutną rajstopą i świecę oczkami w bluzgu zachodzącego słońca w głowę. a raz zapomniałam puścić battle foga w sacredzie i smok mi bluzgnął i został się ze mnie jeno sznur od gaci, amulet z trupią czaszką i zblazgowany wyraz na ka na twarzy Odpowiedz Link
maginiak A gdybym była rózgą 13.05.04, 11:29 to bym była biła aż by się sam kij samobij był w stół jak w pierś kołkiem wbił a potem nożyce by się odezwały staropiastowskim "O kurwa, ale tu pięknie" Odpowiedz Link
s_zoo A gdybym była kluzgą 13.05.04, 11:35 to bym mogła mieszać na ślunzgu. ale że jestem parą nożyc nie do pary, to moje miejsce wyznaczono w muzeum dziwów metalowych. a co kto przechodzi i patrzy na mój eksponat, to piszczy "O dziwo! ale to pęknie!" Odpowiedz Link
s_zoo Kluska na całej linii! 13.05.04, 12:46 Właśnie widziałem jak auto wjechało w kałużę i panienka stała obok, panienka jak z obryzga! Linia liposekcji Odpowiedz Link
neochuan Re: Tu można sobie pobluzgać 31.05.04, 14:30 nikt nie spodziewał się hiszpańskiej INWEKTYWY! Odpowiedz Link
pijaw Re: Tu można sobie pobluzgać 31.05.04, 15:10 ████████████████████████████████████████████ ████████████████████████████████████████████ ████████████████████████████████████████████ ████████████████████████████████████████████ ████████████████████████████████████████████ ████████████████████████████████████████████ ████████████████████████████████████████████ ████████████████████████████████████████████ ████████████████████████████████████████████ ████████████████████████████████████████████ Odpowiedz Link
yavorius To teraz, awruk, ja. 13.06.04, 14:52 To jest kurwa, zwykłe pierdolenie. I robienie w zwykły chuj. A takie coś to ja jebę od góry do dołu. Kurwa, kurwa, kurwa! Odpowiedz Link
maginiak Re: Nichu ja? 16.06.04, 13:18 dwoch_mezczyzn napisało: > Ale i tak chuj... a nawet i dwa_chuje! Odpowiedz Link
neochuan mendrcze 16.06.04, 13:25 _tychuju! ile Cię trzeba cenić ten kurwa materialista! Odpowiedz Link
zamek Nie będę oryginalny 16.06.04, 22:49 I, niczym Maginiaczkowi, nawet mi się bluzgać nie chce :( Odpowiedz Link