edzioszka 19.02.04, 12:48 ku poczytaniu i oglądzie www.komunizm.px.pl/ :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aric AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!<jeb> 19.02.04, 13:37 Trzymajcie mnie kurwancka matka, ja cie pierdykam: PIOSENKA (frag) "Ruiny przez Wrocław brodzące nago, Okrywają się bzami. Bzy kwitną w dzień i w nocy I kwitną normy robotników Pafawagu, Socjalistyczne owoce. Aaaaaa, ale dym:) Idem dalej czytać. Odpowiedz Link
aric AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! <megajeb> 19.02.04, 13:39 No to przebija wszystko co do tej poty czytałem, czy słyszałem: NA ZLOT Płyną po niebie obłoków owce. Idą przez miasto dwaj zetempowcy. "Popatrz, dochodzi pierwsza godzina... Za 48 godzin, 25 minut i sekund 15 Nasz pociąg ruszy do Berlina..." Drugi powiedział: - "Właśnie." - "A w Berlinie, wprost wierzyć się nie chce, Będą żółci zetempowcy chińscy, Będą biali zetempowcy czescy..." Drugi dodał: - "I czarni, murzyńscy." - "A jak spotkam zetempowców chińskich, Powiem: dobrze biło wasze wojsko! Potem powiem kolegom murzyńskim..." - "Lecz czy Murzyn zrozumie po polsku?" Wiatr sierpniowy gna obłoków owce, A obłoki już płyną stadami. Posmutnieli obaj zetempowcy. "- Jakże my się z nimi dogadamy?" MDM już wiechą sięgał gwiazd, A dokoła kwitł rusztowań las. - "A ja powiem: - polscy zetempowcy Chcą się uczyć, chcą budować domy... I w ogóle to są świetni chłopcy! Do pracy gotowi są i do obrony. Myślisz, że po chińsku czy murzyńsku jest inaczej?" "- Jest tak samo. Zrozumieją raczej." Dwaj zetempowcy wzięli się pod ręce I szli radośniej znacznie niż w piosence. U już kurnia po prostu została po mnie mokra, zmasakrowana plama.:)))) Odpowiedz Link
edzioszka słowniczek wiejsko-polski 04.03.04, 10:21 ku ubogaceniu językowemu ostawiam: republika.pl/slownikwp/ :) -- *zapraszamy na OSDS, FT oraz do Klubu Anonimowego Netoholika!* Odpowiedz Link