dwoch_mezczyzn 30.03.04, 12:59 Tu się mogą wpisywać tylko prawdziwi mężczyźni. Tacy z balonami zamiast bicepsów i tricepsami zamiast mózgu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maginiak Re: Wątek podwójnie męski 30.03.04, 13:18 dwoch_mezczyzn napisało: My mamy łatwiej, bo nas jest dwóch! no, tym bardziej że razem jest was czterech Odpowiedz Link
aard Hmmm... 15.03.05, 15:29 dwoch_mezczyzn napisało: > Tu się mogą wpisywać tylko prawdziwi mężczyźni. Tacy z balonami zamiast > bicepsów i tricepsami zamiast mózgu. Ciekawe, że tylko Maginiak się wpisał... Odpowiedz Link
h8red gdyż ponieważ 21.10.05, 10:42 Siedzę z kolegą w pokoju i jest nas dwóch to sobie podbiję wątek. Odpowiedz Link
h8red Re: czyly 24.10.05, 15:04 aard napisał: > że w pracy tradycyjnie - internet? :) Ale bez możliwości komunikatorów :-/ Odpowiedz Link
aard niom 25.10.05, 16:19 h8red napisał: > Ale bez możliwości komunikatorów :-/ Nęło przecież napisałem: traardycyjnie :p Odpowiedz Link
mag.gie Re: Wątek podwójnie męski 04.10.06, 11:35 pozwolę sobie podbić, bo siedzę sama z czego wynika, ze nie ma tu nikogo innego i ani kobiety i ani mężczyzny więc dwóch mężczyzn także nie ma a przydaliby się bo mi długopis wpadł za ksero i nie ma kto mi ksero przesunąć. A przepraszam. Kot siedzi na parapecie. Ale od zewnątrz więc to się nie liczy. Dziękuję. Odpowiedz Link