neochuan 17.05.04, 11:39 tu można komentować Wątek nołtekst. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maginiak Re: Wątek tekst 17.05.04, 11:47 czy na wątku nołtekst można wpisywać jakieś dane w topicu. czy tylko nołtekst czyli nie wpisywać? Odpowiedz Link
neochuan Re: Wątek tekst 17.05.04, 11:50 na dobrą sprawę nie powinno być nawet tekstu w tytule. ale, powiedzmy, że można przymknąć na to. natomiast od teraz nawet sygnaturka nołnoł! Odpowiedz Link
dziad_borowy Re: Wątek tekst 17.05.04, 11:54 Bardzo mnie ciekawi, ktory watek zwyciezy ten nieustajacy wyscig niepokoju. Dzierżbór bróżowy bąbelek we mgle!!!! Odpowiedz Link
maginiak Re: Wątek tekst 17.05.04, 12:04 zwycięży lep Szy. a że Sza jest cicho to wychodzi że nołtekst. Odpowiedz Link
dziad_borowy Re: Wątek tekst 17.05.04, 12:05 Chociaz nigdy nic nie wiadomo. Dzierżbór bróżowa mgła w bąbelku!!! Odpowiedz Link
neochuan Re: Wątek tekst 17.05.04, 12:16 te atki są jak pa! pugi nie roz łączki: papuginierozłączkipapuginierozłączkipapuginierozłączkipapuginierozłączkipapugini erozłączkipapuginierozłączkipapuginierozłączkipapuginierozłączkipapuginierozłącz kipapuginierozłączkipapuginierozłączkipapuginierozłączkipapuginierozłączkipapugi nierozłączkipapuginierozłączkipapuginierozłączkipapuginierozłączkipapuginierozłą czkipapuginierozłączkipapuginierozłączkipapuginierozłączkipapuginierozłączkipapu ginierozłączkipapuginierozłączkipapuginierozłączkipapuginierozłączkipapuginieroz łączkipapuginierozłączkipapuginierozłączkipapuginierozłączkipapuginierozłączkipa puginierozłączkipapuginierozłączkipapuginierozłączkipapuginierozłączkipapuginier ozłączkipapuginierozłączkipapuginierozłączkipapuginierozłączkipapuginierozłączki papuginierozłączkipapuginierozłączkipapuginierozłączkipapuginierozłączkipapugini erozłączkipapuginierozłączkipapuginierozłączkipapuginierozłączkikurwaalepapug. Odpowiedz Link
wiedzmun Re: Wątek tekst 19.05.04, 08:50 jest bardzo wymowny- ten watek nołtekst _____ zapalajac swieczki... licz sie z pozarem! Odpowiedz Link
maginiak co do wątku nołtekst 19.05.04, 09:30 mam prośbę do MZtkowstwa. może byś MZtko mojego posta z sygnaturką z wątku nołtekst usunła, bo sie nie kąponuje z resztą, której nie ma. Odpowiedz Link
dziad_borowy Re: co do wątku nołtekst 19.05.04, 10:04 Faktycznie, fatalnie to wyglada. Dzierżbór fatalistyczny!!! Odpowiedz Link
dziad_borowy Experimento 19.05.04, 14:05 Ciekawe po jakiem czasie ktos wyrowna noltekstem. Liczmy, start godz. 14:07 Dzierżbór znów mnie zżera!!!! Odpowiedz Link
s_zoo Re: Experimento 19.05.04, 14:21 Ja bym bardzo chętnie wyrównał, ale boję się liczby 13. więc może zróbmy tak: ja się teraz dopiszę tu, poczekam na 13. tam, i wyrównam 14. chętnie chyba że. Odpowiedz Link
dziad_borowy Re: Experimento 19.05.04, 14:31 Czyli podliczmy: dwa posty wyrownane o 14:29. Zapodanie nastapilo o 14:05. Czas 24 min. Dzielimy na 2 i wychodzi nam 12 min na jeden post. Experimentos zakończonos. Ament Dzierżwiewiór!!! Odpowiedz Link
aspazja.z.miletu Na Jowisza! 19.05.04, 17:34 Bardzo excuse le mot za siga na tamtym wątku. Szproto...? Odpowiedz Link
maginiak SZProtkoooooo!!!!! 21.05.04, 09:29 Ponownie proszę o ustosunkowanie do mojej śby. do śmieciów, do śmieciów z sygnaturami na wątku nołnoł. Czy tur też występuje w puszczy? Odpowiedz Link
neochuan Re: Wątek tekst 24.05.04, 15:04 neochuan napisał: > tu można komentować Wątek nołtekst. ale można się też powstrzymać... Odpowiedz Link
maginiak zastanawiające jezd to 24.05.04, 15:07 że na wątku nołtekst zawsze sprawdzam co napisał w tekście ktoś kto podbił przed chwilą, teraz nełochułan na przykład. i za każdym razem okazuje się, że nikt nie napisał nic. hmmm, dziwne. Odpowiedz Link
dziad_borowy zastanawiające jezd to 25.05.04, 14:04 i oburzajace zarazem tez, ze nikogo na tym lez padole juz nie przeraza rozbieznosc miedzy textem i noltextem i nikt, absolutnie nikt nie probuje sie temu przeciwstawic. Az do tego momentu. O! Dzierżbór jak stąd do tamtąd!!! Odpowiedz Link
dziad_borowy zastanawiające jest to, 25.05.04, 14:09 ze jeszcze nie sprobowalem ośla zrobic takiego jednego eksperymentu, ktory ośla jak sie powiedzie ma szanse zostac ośla najwazniejszym eksperymentem w dziejach borow. Wszelkie ośla wyniki, niezaleznie czy dobre czy tez zle opublikuje ośla tutaj jesli nie macie nic naprzeciwko. Podpisano Ślunskie Kliuski Naukowe z Uchem ogromnym jak ?Boga kocham. Dzierżżur!!! Odpowiedz Link
maginiak zastanawiające jest to 25.05.04, 15:39 świetnie, ośli dziadzie oślo podprogowy, świetnie. twa przebiegłość świadczy o słuszności miejsca, w którym znajdują się najoślejsze z oślich uszu. Odpowiedz Link
aard Oślo pogrywacie! 26.05.04, 10:33 A ja skromnie, skoro dopisałem się tam, to i tu. Zamęt. Odpowiedz Link
maginiak Aardzie! 26.05.04, 10:48 Wybaw nas wreszcie (Dziada, Nełochułana i mnie) bo jako żywo nie zdzierżę dłużej! Odpowiedz Link
aard Dopsz. Jusz. /nołtekst 26.05.04, 11:00 Czy może być post nołtekst na wątku tekst? Odpowiedz Link
maginiak Łojojoj 26.05.04, 11:07 Nie może, nie może! Twoje szczęście, bo musielibyśmy usunąć. Albo chociaż bynajmniej heja przenieść. Odpowiedz Link
neochuan Re: Obiecanki Cycanki!!! /oburzone nołtekst 26.05.04, 12:41 na wąt z tym! z syg naturą! Odpowiedz Link
maginiak A dlaczego 27.05.04, 13:36 wątek nołtekst ma znacznie mniej postów niż wątek tekst? czyżbyście komentowali tu nie daj borg jakieś inne wątki poza tym, który z założenia do tego przeznaczony i po to został założony? a może ktoś tu nie umie się bawić? a może to zupa była za słona? a może było martwe? Odpowiedz Link
neochuan nie 27.05.04, 17:22 maginiak napisała: > wątek nołtekst ma znacznie mniej postów niż wątek tekst? nie no, skądże znowu?? zwłaszcza, że odpowiadałem cytując!!!! Odpowiedz Link
huann Re: Wątek tekst 21.04.05, 12:39 neochuan napisał: > tu można komentować Wątek nołtekst. no, można. Odpowiedz Link
aard Nie może być nołtekst na wątku tekst! /usuwam 21.04.05, 13:25 A co do adremu: mam władzę i zamieniłem. Jestem demiurgi i to pojebany :) Odpowiedz Link
huann Re: Nie może być nołtekst na wątku tekst! /usuwam 21.04.05, 13:26 aard napisał: Jestem demiurgi i to pojebany :) a pory pany! forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28076 Odpowiedz Link