b00g13 ___________Gupia kreska_____________ 03.02.07, 00:01 ze tak niesmialo spytam... ktos moze by chcial zobaczyc nas w przyszlym tygodniu? Moze w poniedzialek albo wtorek? nic zobowiazujacego... jakies 50 piw i moze pizza? boczus? Odpowiedz Link
szprohuann Re: ___________Gupia kreska_____________ 03.02.07, 00:27 b00g13 napisał: > pizza? boczus? no dobraaa Odpowiedz Link
mag.giaard Re: ___________Gupia kreska_____________ 03.02.07, 23:00 że tak nieśmiało powiemy... ktoś może by chciał zobaczyć także nas w przyszłym tygodniu? Może być i w poniedziałek i we wtorek? nic zobowiązującego... może sfinks? a potem może biblio? Odpowiedz Link
zamek Re: ___________Gupia kreska_____________ 03.02.07, 23:22 No to powiedzmy, że ja bym chciał i czas miau :) Odpowiedz Link
huann Re: ___________Gupia kreska_____________ 04.02.07, 00:25 mag.giaard napisała: > może sfinks? a potem może biblio? jestem za. jeśli pasi(sfinx!) NAPRAWDĘ wszystkim czy to poniedziałek, czy też wtorek bez różnicy, to proponuję poniedziałek (ten przed wtorkiem). a klamacja? Odpowiedz Link
meteor2017 ___________Gupia kreska_____________ 04.02.07, 10:17 Ja bym chcial, ale czasu nia mial... Moge wyslac pocztowke :P Odpowiedz Link
keltoi ___________Gupia kreska__________...z kropeczkami 04.02.07, 14:30 To ja się piszę, a nawet z ciałostrażnikiem ... ^_^ O której tylko proszę o doprecyzację ...? Bo to bywa istotne ... ten teges, sesja ;P Odpowiedz Link
gray ___________Gupia okej_____________ 04.02.07, 15:15 to w końcu gdzie i kiedy? i czas. czas jest ważny, tak, czas. zapiszcie to sobie - godzina i minuta - dokładnie. gupi gupi gupi!!! cicho. napiszcie do mnie. tam gdzie zawsze. Odpowiedz Link
b00g13 _______Wielgi_Grey_Utajniony_Kres ka___________ 04.02.07, 20:13 Popierdzialek godzina 20. Proponuje zaczac w Biblio a potem pójść ŻRYĆ. Jakby ktos komus cos to moj obecny numer telefonu, czy moze jego namiastke, albo nie wiadomo co, to ma Szprotaard i mozna mnie pod nim nie zlapac (ok, to nie moj, to brata, ale on mi opowie co sie stalo). Odpowiedz Link
mag.giaard _______kreska konsumpcyjna_________ 04.02.07, 21:12 to nie robić rezerwacji w świńksie na 18, hę? Odpowiedz Link
huann Re: _______kreska konsumpcyjna_________ 04.02.07, 22:35 co do mnie to tylko biblio, wszystko jedno, czy o 18:00, czy o 20:00 Odpowiedz Link
aard === (noł kreska) === okej, no to kurwa == (nk) 05.02.07, 11:30 ja pogodzę Was wszystkich: Biblio o 19. Rezerwacja stanęła, więc nie nawalić!!! aA Rd Odpowiedz Link
aard === (noł kreska) === okej, no to kurwa == (nk) 05.02.07, 11:30 ja pogodzę Was wszystkich: Biblio o 19. Rezerwacja stanęła, więc nie nawalić!!! aA Rd Odpowiedz Link
oto_nowy_login Re: === (noł kreska) === okej, no to kurwa == 05.02.07, 12:53 aard napisał: > ja pogodzę Was wszystkich: Biblio o 19. Rezerwacja stanęła, więc nie nawalić!!! się? Odpowiedz Link
oto_nowy_login Re: się można 05.02.07, 17:48 b00g13 napisał: > Stawiami wsadzam. Pedalskie dwa w jednym. Dwa w jednym? To już orgia jakaś. Odpowiedz Link
szprota jeże 13.02.07, 14:11 w przyszły piątek 23.02 w Stereo jeśli wytrzymacie do północy, to się zjawię (zmiana do 23:15 mode) www.stereokrogs.pl/terminarz.html czy Wódz? Odpowiedz Link
lavinka myślisz,że przyjdą? 13.02.07, 14:58 Pt. - 16.02 - Koncert SPACES FACES, godz. 21:00, wstęp 0 zł Odpowiedz Link
szprota Wodz też! 22.02.07, 12:45 przypominam i upuję się nie kreskuję, bo to jutro, a to ważna gra, ra, idzie straszna rzeź. coś mi ta rzeź nie koneniuje z pochwą i członkiem, więc oddzielam ją niniejszym bełkotem. Odpowiedz Link
meteor2017 A Janie, jatak :p 22.02.07, 15:40 A ja nie na Jeże tylko na Werchowynę i nie jutro a dziś... więc prawie tak jakbym był. A może na Yapę wpaść? Ale to zależy od grafiku itp. itd i w ogóle Odpowiedz Link
szprota Re: A Janie, jatak :p 22.02.07, 23:47 Szprograf na ten czas jeszcze nieustalony. A Meteograf? Odpowiedz Link
meteor2017 I dupa... 12.03.07, 19:38 Grafik mi wlazł w sam środek weekednu... ale za to potem jade sobie w góry. Odpowiedz Link
aard aha 23.02.07, 17:56 Mag.giaardy bendom. I ten-tego, no, Wiedźmun!! :)))))) Aczkolwiek Wiedźmun jest uwięzion w szponach szyn pod Kaliszem pękniętych, więc 22 to realny czas zjawienia się w/w trójki bez sterownika (właśnie, znów mi modem padł - zaraz, to jak ja to piszę?!) Burść!! Aha, jeszcze dodam, że przeczytałem wątek o zasadach pisania na FŁ z mniamniuśnym komentarzem do Lavinkovego "poprostu". Może jednak tu wRUcę...? ;) aA Rd Odpowiedz Link
keltoi Re: a dziś? 12.03.07, 15:53 jezus maria, ostatni wątek o szprotokołach z 24.02. ?! Odpowiedz Link
szprota a gdzie tam 12.03.07, 17:17 ostatni szprotokół: szprotokoly.blox.pl/2007/02/SZPROTOKOL-Z-DN5022007-W-BIBLIO.html ale fakt, ostatnie szprotkanie 24.02. i dziś Lolik mnie pytała o Zamka, Michaela00... i sobie uświadomiłam, że nic nie wiem, co u nich... kurwa, co z nami?! po powrocie alpenliebe stanowczo żądam szprotkania! Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Re: a gdzie tam 12.03.07, 18:08 szprota napisała: > kurwa, co z nami?! Ja wiem, ja wiem! W parach się spotykacie i Wam (to) styka. Prouste jak magdalenka. Odpowiedz Link
szprota minie 12.03.07, 18:12 znaczy, w parze mi dobrze. minie styka. czemu to nie może być szprotkanie w sześciu kurwaparach?! albo w czterech i Rosomak i Moostank i dwa koty i pies i łódka nie licząc szczura na raty i średnika? ech. przepraszam, mam dzisiaj hormonalnego lowenda. Odpowiedz Link
szprota o, nawet byłaby okazja 12.03.07, 18:21 już znam drugi powód niegęstnienia szprotkań: mój graf. 17.03 grają Jeże w Dalmacji (Piotrkowska 79), a tymczasem Szpro tyra do zerowej piętnaście... ostatnio koncert skonczył się przed północą. Odpowiedz Link
latajacy_rosomak aleale 12.03.07, 18:30 Przeca to nie był zażut rzaden. O, nie, nie. Taka przyczyna moim zdaniem ino. A szprotkanie w sześciu kurwaparach może być, nić nie stoi na przeszkodzie. Ja będę pewnie i tak dopiero na pogórzystym szprotkaniu (o, i opowieści ciekawe śniegiem okryte i zdjęcia z wieczną zmarzliną na błonie - może nawet chujowo nie będzie aż tak;). Odpowiedz Link
szprota ja se myślę 12.03.07, 19:08 że realnie do zorganizowania szprotkania trza wskazać właśnie termin pogórzysty. czyli przyszły tydzień. który praktycznie cały wchodzi w rachubę - jak dla mnie. i wiem, że nie zarzut, jeno praprzyczyna. tak się mnie zawyło, jako tej parzystej przyczyniającej się. ot, wyartykułowałeś, co mi po łbie łaziło i nie było to: -Łaaa! Patrzcie! Wesz! Odpowiedz Link
mag.gie a 14.03.07, 23:33 w piątek a dwudziestego trzeciego a w Bałtyku a nie wiem za a ile. a o. Odpowiedz Link
szprota Re: a 14.03.07, 23:45 na stronie Bałtyku niestety nic nie widzę. gupia jakaś ta strona. Odpowiedz Link
mag.gie ha! 14.03.07, 23:51 bo trza szukać na stronie Charliego! Przecie to logiczne :p Odpowiedz Link
szprota a ja nie wiem 15.03.07, 22:48 ale że o Łodzi, to dla mnie ciekawe. z komorek poza tym część filmu kręcili ;] Odpowiedz Link
szprota sytość reklam a leją gówniarzy 19.03.07, 21:25 SzproHuann, Breblebrox i Brajt idą. w środę. do Charliego. na 17:00. na aleję gówniarzy. czy kto jeszcze? a reklamy drogie, no. 40 zł oznacza łauć. ale delikatnie przypominam, że mam ten weekend wolny i szkoda go marnować... A Rosomaki i inne Graye, jak chcą się szprotkać, to niech się nie czają, tylko też czasem dadzą głos, że mają wieczór wolny. Dawne szprotkania rodziły się w wyniku starć, kłótni, dyskusji i jeżdżenia sobie po grzbietach, więc trzeba czasem pomachać tą pochodnią nam przed oczami. I nigdzie nie jest napisane, że muszą być wszyscy, bo taki b00g13 za szybko nie przyjedzie, a i KotRedów cięzko się z Kutna doczekać. Odpowiedz Link
mag.giaard ========= Szprotkanie BEZ OKAZJI!! ========= 10.04.07, 14:48 Uwaga, szprotkanie, BO TAK! Gdzie? No jak to kurwa gdzie? w BIBLIO!! :p Kiedy? Jutro (środa) o 19. Pasi? Jak bardzo nie pasi, to może być o tej samej porze pojutrze (czwartek). Hę? :) Odpowiedz Link
szprota muszę ustalić 10.04.07, 15:21 kiedy Huann jak pracuje, bo jednego dnia na rano, a drugiego na popołudnie. ale zasadniczo pasi. Odpowiedz Link
szprota Huann bardziej pasuje pojutrze 10.04.07, 16:07 mnie rybka, chociaż chciałabym jak najmniej strat w ludziach. Odpowiedz Link
szprota dzwoniłam do MoosTanka 10.04.07, 16:29 mówi, że chętnie, acz chętniej u niego niż w knajpie. Zgadam się z nim jutro, bo jeszcze nie wie, czy na 100% będzie w Łodzi - gdyby był, to zaprasza. Odpowiedz Link
aard A na kiedy zaprasza? 10.04.07, 20:35 Na czwartek znaczy się? A na Pedofilów tak daleko... Odpowiedz Link
szprota co za jebane dziadostwo w chuj!! 10.04.07, 22:03 napisałam pięknego wyjaśniającego wszystko posta i w ogóle w chuj nie wysłało. Pierdolę tę mozillę, kurwa. Odpowiedz Link
szprota no dobrze 10.04.07, 23:57 może to była forum. bo nie działało w pizdu away. Grayu? wiesz coś o tej przypadłości? że się pisze posta, wysyła, a przeglądarka wraca do pustego formularza publikacji posta? Odpowiedz Link
kotbert To raczej 11.04.07, 07:00 nie jest wina Mozilli - pod Operą robi się tak samo. Odpowiedz Link
szprota o, a teraz raczyło wysrać. no to jeszcze raz: 10.04.07, 22:11 1. Moostank zapraszał na jutro. Koło 13:00 powinnam wiedzieć, zdzwonię się z nim. Będę wtedy w pracy, więc średnio pod netem, tak że mam pytanie, komu dawać sygnał znak, by wrzucał na wąt (Huann w podobnej będzie sytuacji) 2. Huann będzie zroweryzowany, co oznacza, że: a) pomimo tego, że kończy pracę o 16:00 jakoś zorganizuje sobie czas do szprotkania b) dotelepie się zarówno do Biblio jak i na Pedofilów bez marudzeń, że daleko 3. Kotbert się wypowie jutro względem konowała. Twierdziła, że od tego, czy jutro przyjmuje, zależy jej bytność w Łodzi i obecność na szprotkaniu (a dwa razy do Łodzi w jednym tygodniu nie przyjedzie, bo wacha nie rośnie na drzewach) 4. A zatem: a) jutro b) jeśli Moostank będzie w Łodzi, to u niego c) jeśli go nie będzie, to w Biblio To rzecz jasna tylko moja propozycja. Uwzględniająca tych, którzy się jako tako określili czasowo, a których dawnośmy nie widzieli. Zapowiadali się również Barracuda i Gray, którzy nie mieli preferencji względem dnia tygodnia. Myślę, że uda mi się też zanęcić BrebleBrite'ów. PS DLA AARDA: nie Pedofilów daleko, tylko wyście się wynieśli na sam kraniec Łodzi. A Moostanka widujemy tak rzadko, że raz można się poświęcić i przyjechać, zważywszy, że nie ma on klimy na biesiadowanie po knajpach. Odpowiedz Link
breblebrox Re: o, a teraz raczyło wysrać. no to jeszcze raz: 10.04.07, 22:22 Ja jestem za, o! Odpowiedz Link
mag.giaard ========= Szprotkanie BEZ OKAZJI!! ========= 11.04.07, 12:43 Uwaga, szprotkanie, BO TAK! Gdzie? No jak to kurwa gdzie? U Moostanka! :p Kiedy? Dziś, pi razy oko pirata na 19. Pasi? Jak bardzo nie pasi, to innego terminu nie będzie ;) Jak ktoś nie wie co to znaczy 'u Moostanka' to proszę o kontakt smsowy bądź mailowy ze Szprotessą. Nie ze mną! Ja piszę ten post bez zrozumienia. Mile widziane owoce popisów kulinarnych czyli czipsy, paluszki, kopce kreta czy inne bezy, ciasteczka i napoje. Jak nie przyniesiecie to będziemy musieli rozmawiać, bo nie będzie co jeśćććććććććć, ech. Odpowiedz Link
szprota Re: Skoro tak 11.04.07, 14:13 Skoro tak, to bardzo się cieszę:) (Piszę z pracy, więc zajrzałam tylko na chwilę Odpowiedz Link
aard ~~~~~ Uwaga, SZPROTKAQNIE DZIŚ ||||||||||||||||||| 20.04.07, 13:44 O 18 w Peronie 6 żegnamy wiosnę, Maggiardów, krewnych i przyjaciół Hryhorija Surkisa oraz pannę Maple Loaf of Meat. Kto może, niech przybieży, kto nie może - też, bo w bet lejem!! dr AA Odpowiedz Link
huann Re: ~~~~~ Uwaga, SZPROTKAQNIE DZIŚ |||||||||||||| 20.04.07, 13:56 a weźcie pugilares empetrzy! Odpowiedz Link
szprota pigulares uber alles 21.04.07, 15:51 zdaje się, że moim pendrajwem stanie się mój soniaczek eriksonek :P PS jeśli Aard ma rapaporty dodręczenia, to już wie, kiedym go odebrała, że nie przyjdą. tu uwaga na przyszłość, gdybyśmy się wybierali do peronu - tam ma zasięg tylko plus, a i ten niewielki. Odpowiedz Link
aard No wiem, ale cóż było zrybić? 17.05.07, 20:18 Jechać, zeby powiedzieć, że nas nie będzie? :/ Odpowiedz Link
szprota Ależ nie mam żadnych pretensji 17.05.07, 23:16 Wszak gdybym denerwowała się waszą nieobecnością, po prostu bym zadzwoniła. A tak, to się po prostu musiałam natężyć, wysilić i domyślić, że was nie będzie. Odpowiedz Link
lovin.k Takie wierszowanko 23.04.07, 16:45 Mysz zwycięża kota Zwierzęca rewolucja? Nie! Krecia robota... Może nie haiku,ale ładne :) Odpowiedz Link
mag.giaard Szprotkanie z okazji powrotu Mag.giaardów 11.05.07, 11:42 się odbędzie. W sobotę (jutro) znaczy. W Biblio, bo gdzieżby? Latający_Rosołek bedzie? No to git! Powiedzmy o 20. Dzierżżż!! Odpowiedz Link
szprota Re: Szprotkanie z okazji powrotu Mag.giaardów 11.05.07, 13:48 My się z Huann oj dziś oj dana dana wybieramy do Zapiecka w ramach oprowadzania szwajcara. Czy machniom takoż również? (mnie Biblio pasi jutro, zażywam L4 ze względu na kanałowe leczenie zębodołów) Odpowiedz Link
huann Re: Szprotkanie z okazji powrotu Mag.giaardów 11.05.07, 15:08 szprota napisała: > My się z Huann oj dziś oj dana dana wybieramy do Zapiecka w ramach oprowadzania > szwajcara. PEWNEGO SZWAJCARAAAAAAAAAA Odpowiedz Link
huann Weekendowych Okoliczności Splot Oby Słoneczny!(c)* 17.05.07, 13:36 (c)* Aard. no więc podsumujmy dotychczasową wymianę maili: Meteor przyjeżdża rowerem w sobotę. jedziemy rowerami na działę pod Zelów, albo nie jedziemy, bo Mag.gieaardy zapraszają na rowerowe zwiedzanie muzeów w Łodzi by night. albo jedziemy z Mag.gieaardami rowerami pod Zelów. albo Mag.gie nie ma czasu na rower, więc jedzie ze Szproblebrajtami (jeśli jadą?) autem do Zelowa, a Aard z Huorem2017. albo nie jedzie Mag.gieaard, ale takiej możliwości nie przyjmujemy rzecz jasna ;p albo Szprot nie jedzie, bo nie ma czym (tym baardziej nie przyjmujemy Jak Wyżrej!) no to jedziemy, bo działa wolna, grill ogień wolny, czeka rzeka, czeka las, wreszcie czeka ognisko i pstrągi w młynie. i pizza w Zelowie mamy nadzieJę, że czeka, czego nie wiemy ale się dowJemy, albo i nie! to sobota. a niedziela, n.p. tak: zautowani wracają do Łodzi autem (autami? Zamku? Majkelu?), a zroweroweryzowani (trudne słowo!) rowerami. stamtąd jedzie pewnie Huor2017 do Stroniewic, gdzie jest Latający_Rosołek, a ponoć i grill. oczywiście wcześniej zautowani mogą (jeśli R. nie będzie miał nic naprzeciwko i nie wyciągnie vis-a-visa na taki najazd) przyjechać, zarówno autami, jak i n.p. rowerami, jeśli je mają (casus Szprota!), a przy tym mają czas (casus Mag.gie!) wędrowali szewcy przez zielony las, gdyż Meteorowi i tak prawie po drodze do Żyrardowa, chyba, że obierze inną opuncję powrotu, zaś aby nie obrał, kusząca się wydaje być w tym kontekście szpropozycja rowerOkrętu i roweRydwanu, jednak u Rosołaka krótko, albowiem ma Dziadków, Mickiewicza Wiele Ksiąg i Sesję Wkrótce, wiec na chwilę się przywitać glebem i rolą. kto chętny dołączkować do powyższego galiMatiasu, niech Śledzi na bieżąco, no i palec pod Karmnik!!! Odpowiedz Link
aard No w mordę Misia! 17.05.07, 14:44 Nie za dużo trochę? :) No dobra, to ja szproponuję z tego sobotniego gMailimatiasa wybrnąć tak: 1. Jeśli pogoda ładna (a na razie zapowiadają, że ładna), to jarmarek, jamborek, jamochłon, grill i goście dla pucu. 2. Jeśli nieładna, to Noc Długich Muży. A tak czy owak: JEEEEŚC! A kiedy powrót znad okrętu? Toż jeśli tego samego dnia, to z Jambora 180 km stuknie jak nitz! Odpowiedz Link
huann no! 17.05.07, 14:58 aard napisał: > Nie za dużo trochę? :) > > No dobra, to ja szproponuję z tego sobotniego gMailimatiasa wybrnąć tak: > 1. Jeśli pogoda ładna (a na razie zapowiadają, że ładna), to jarmarek, > jamborek, jamochłon, grill i goście dla pucu. > 2. Jeśli nieładna, to Noc Długich Muży. 100% racji > A tak czy owak: JEEEEŚC! 200%! > A kiedy powrót znad okrętu? Toż jeśli tego samego dnia, to z Jambora 180 km > stuknie jak nitz! działka-łódź/bałuty 42 + ł/b-stroniewice 46 + okrydwan 12 (nie przez żwirownię w lesie!) + powrót 46 (na bałuty). chyba, że poczekasz w jakimś domaniegłownie z godzinkę, a ja oprowadzę Meteora po jeziorkach i wrócimy już nie przez stronie. wtedy z powrotem łącznie jakieś 150/155 km. przy małej dozie szczęścia jest okazja nieco podsurrblować rekord (ja) i przekroczyć 150 (Ty). Odpowiedz Link
szprota Jambór i Zelów 17.05.07, 23:39 Nic nie wskazuje na to, żeby nie, więc tak. Micinek już wie i piszczymy do siebie na GG z radości. Odpowiedz Link
aard Cholera, a jednakowóż jest problem 18.05.07, 09:28 Z jednym z dwojga: albo ze psem, albo z Mag.gie :/ Bo piesa nie ma z kim zostawić po schódkach na nieszpór. A jak z Mag.gie to i ze mną :/ Odpowiedz Link
huann Re: Cholera, a jednakowóż jest problem 18.05.07, 10:48 a gdyby Mag.gie pojechała z piesem autem którymś, a Ty rorewem? łorewa, ale bądźcie! Odpowiedz Link
aard W dupę jeża niemytą! 19.05.07, 02:02 Nic z tego. Jutro mnie nie będzie. Za to do niedzielnej wycieczki powrotnej chętnie się przyjezierzę :) Odpowiedz Link
szprota heh oraz jupi 20.05.07, 18:54 chemiczne. I Akcja Pola-Ola szprotokołu nie będzie, za to zdjęć od groma. Odpowiedz Link
huann Re: heh oraz jupi 20.05.07, 22:42 > szprotokołu nie będzie, za to zdjęć od groma. Ale ja cos zrymowalem... buuu! Ja. Znaczy meteor, bo nie chcialo mi sie huanna wylogowywowywac Odpowiedz Link
meteor2017 ja tez... 21.05.07, 11:02 Ale tan na koncu była "łódź", "łodzi" lub coś podobnego i czesciowo bez polskich literek bardziej czestochowsko sie rymowalo Odpowiedz Link
zamek qoorvah! w mordę jeża! 18.05.07, 16:50 nic z tego! ta w ząbek czesana Noc Długich Muzeów jest z soboty na niedziele, a ja cały czas myślałem, że z piątku na sobotę! szajze! szkruca! Odpowiedz Link
huann ~~! SPŁAWA NAJGŁĘBSZEJ DRYNY !~~ 18.05.07, 16:00 otóż na działce nie ma wody. to znaczy jest, ale głęboko ukryta (ca 8,5 m). jest wprawdzie studnia (wiercona), ale bomba się zebzuła. do mycia jest rzeka, bo czysta. do picia nie jest rzeka, bo nie aż tak czysta. a więc: yBorowo! i APEL !!! : weźcie zmotoryzowańcy jakieś bukołaki, wiadra (są na działce, nie bierzcie!), butelki z wodą lub bez (to nie będziemy mięli!), wielbłądy i ruchy oazowe! podpielgrzybił: Suchuann Odpowiedz Link
meteor2017 ostatni login z tej lokacji 19.05.07, 07:32 ostatnia kawka, ostatni toscik i powierzam swoje losy PKP... a potem juz o wlasnym depnieciu w drogie Odpowiedz Link
aard Tak z ciekawości pytałem 17.05.07, 15:31 czekanie nei wchodzi w grę. Czy wchodzi w grę jazda z Wami, to się okaże, bo nie do końca jestem panem swego niedzielnego czasu. Odpowiedz Link
huann co do niedzieli 17.05.07, 23:31 to nawet może się okazać, że nie, bo w poniedziałek Meteor ma wolne, więc świątecznie nie musi nigdzie jakoś intensywnie lecieć! Odpowiedz Link
meteor2017 Re: co do niedzieli 18.05.07, 00:07 > to nawet może się okazać, że nie, bo w poniedziałek Meteor ma wolne, więc > świątecznie nie musi nigdzie jakoś intensywnie lecieć! Zaraz tam wolne... na 14 do roboty, ale to oznacza ze druga linijka pozostaje mniej wiecej prawdziwa prawdziwa. Odpowiedz Link
szprota Ja to nie wiem 30.05.07, 20:52 Co kto mówi, że chce się szprotkać i mu mówię, żeby wrzucić na szprotkania, to nie wrzuca. Zamek by się chciał, a ja się przychylam. W sobotę. Odpowiedz Link
meteor2017 A jakby co 30.05.07, 21:02 To ja za tydzien mam w sumie weekend wolny, chata wolna... ja tyle co 16-ego o 16-ej slub kolezanki, a poza tym jestem do dyspozycji. Wiec jakby byla wola to zapraszam. Odpowiedz Link
szprota Pomyślimy 30.05.07, 21:15 Nie pamiętam grafika na przyszły tydzień - chyba mam wolny weekend... Odpowiedz Link
huann Re: Pomyślimy 30.05.07, 22:48 ja nie mam grafika, bo stary przestał istnieć, a nowy nie zaistniał jeszcze, ale niestety w związku ze zmianami mogę mieć zajęte. tak na 90%, a 2 dni - to praktycznie na 100 :( Odpowiedz Link
brite Zapraszamy 02.06.07, 10:54 do breblebrajtów! Dziś, sobota znaczy się, na 20-tą. Kto nie wie gdzie, ten pyta! Odpowiedz Link
szprota zwłaszcza na parapecie! 02.06.07, 18:40 czy my się pomieścimy z tymy czypsamy? Odpowiedz Link
huann będzie(my!) 02.06.07, 11:14 ja to przed 21.00, bo cośtam cośtam, ale to nic takiego ;) Odpowiedz Link
brite Jakbyco 08.06.07, 15:22 to jakktochce jakbysięmunudziło to dziś tyż może do nas wpaść jakośtakpóźnymwieczorem. Odpowiedz Link
meteor2017 Zlot do Impact Krateru 07.06.07, 00:57 Czyli tam gdzie Meteory zimuja. Wszystkich, ktorzy w weekend 16/17 dysponuja choc tyciunka odrobinka czasu, zapraszam do mnie do Zyrardowa. Wstepny gryplan Beta jest taki - Huann wyjezdza z Łodzi rano, ja podjezdzam do Lipiec i spotykamy sie po drodze do Forum mieszkancow Stroniewic, a potem juz rowno rowerujemy zwiedzajac na wschod. Spotkanie zyrardowskie z dojezdzajacymi bezposrednio proponuje zaczac o 19. Dodam, ze krater jest polozony w polowie drogi miedzy Łodzią, a Warszawą (a nawet blizej Warszawy), wiec serdecznie zapraszam tez RUtopowiczow zamieszkujacych stolice. Z atrakcji wieczornych moge do sali kinowej w duzym pokoju zamowic jakis glupi koreanski film od brata ;-) A w niedziele jak sie zbierzemy, to mozna zrobic lajtowa przejazdzke w kierunku Skierniewic dla zroweryzowanych... czesc moze pomnknac rowerowo lub pociagowo stamtad do Łodzi, czesc wrocic pociagiem do Wwy. A po drodze mozemy zobaczyc jak sie mecza na Masovia MTB Marathonie: www.mazoviamtb.pl/ Ale to taki bardzo wstepny plan palcem na kisielu malowany. To co? Ktos chętny? Odpowiedz Link
meteor2017 Big Truskawka 09.06.07, 18:00 Ja zaakcentuję karmazynowo, ze jest sezon truskawkowy i w ramach karmienia gosci moge zaserwowac potrawy strołberowe Odpowiedz Link
szprota Nie przeważa to szali 09.06.07, 19:44 Się nie wypowiadam na tak tylko z jednego powodu: niewykluczone, że będę miała w sobotę imprezę rodzinną, co do której nie mam jak się wymigać, co najwyżej uwzględnić urwanie się koło 19:00, a wtedy będzie trochę komplikacji logistycznych. Jeśli imprezy niet, a mnie i gardła mojego szlag nie trafi, to będę - BrebleBrajty mówiły wstępnie, że chętnie. Odpowiedz Link
szprota Już wiadomo, że będę miała 11.06.07, 00:49 Ale że jest Cytrynowe Wsparcie Logistyczne to pewnie pojadę. Odpowiedz Link
meteor2017.widmo No to hurra! 11.06.07, 17:22 Mam trzy głupie filmy koreańskie od brata, a jakby komuś się chciało zrobić jakieś ciasto truskawkowe do uzupełnienia truskawkowego prostych potraw strołberowych które jestem w stanie przygotować... to byłoby by miło, ale nie naciskam ;-) Odpowiedz Link
meteor2017 może być 12.06.07, 00:02 Może być też kisiel, budyń, płonący tort lodowy z wielką truskawą mutantem wyskakującą ze środka i mordująca wszystkich atomowym scyzorykiem do sypułek... i inne nie wymagające zachodu (lub wschodu dla tych jadących z Wwy) potrawy. Odpowiedz Link
huann Re: może być 12.06.07, 00:06 meteor2017 napisał: > i inne nie wymagające zachodu (lub wschodu dla tych jadących z Wwy) potrawy. oraz nie wymagające pół nocy przygotowań. dla tych z północy. Odpowiedz Link
meteor2017 Tuż przed godziną 17: info 1 15.06.07, 10:26 Teraz bedzie cykl pogadanek / plakatow informacyjnych przed godzina 17 (a wlasciwie 19, ale w niedziele jest 17-ty, a tak ladnie brzmi) Info 1: jak dotrzec ze stacji Żyrardów, czyli dla niezmotoryzowanych Jak dotrzeć w skrócie: www.zyrardow.pl/mapa Wysiąść w środkowym kwadraciku mapy i przejść o jeden kwadracik do góry. To tu. Jak dotrzeć w mniejszym skrócie: Prosto, na trzecich światłach w prawo, za zagajnikiem (Małpi Gaj) w prawo i to drugi blok. Jak dotrzeć dokładniej: Z dworca prosto Al. Partyzantów, a potem dalej prosto Kościelną. Na trzecich światłach w prawo w Limanowskiego (wcześniej miniemy kościół po prawej, a dalej i tak się nie da prosto bo zaczyna się teren szpitala). Potem jak się skończy osada fabryczna w lewo w Ossowskiego (za pierwszym nowym blokiem). Wkrótce się skończą bloki, a po lewej będzie zespół szkół, zaczną się domki, po lewej tereny dawnej garbarni, zagajnik (Małpi Gaj), jak się zaczną znowu bloki w prawo w Jedności Robotniczej i drugi blok (z wielką 12 na szczycie) to mój. Odpowiedz Link
meteor2017 Tuż przed godziną 17: info 2 15.06.07, 20:29 Zsamochodyzowani nadjeżdżający od strony Skierniwic, Mszczonowa, lub Warszawy koło MacDonaldusia powinni skrecic w tunel i dalej prosto 1 Maja, za placem na drugich swiatlach za tunelem w prawo w Limanowskiego, przez całą osadę fabryczną i za pierwszym jaskrawym blokiem po lewej w lewo w Ossowskiego i dalej podobnie jak piesi :-) Jadac od Sochaczewa mozna na pierwszym wiekszym T-literowym skrzyzowaniu w Żyrardowie w lewo w Skrowaczewskiego, dalej przy Kauflandzie w prawo w Izy Zielińskiej i to będzie jeden z ostatnich bloków po lewej. Mozna też jadac od Sochaczewa nie skrecać, dopiero na pierwszych światłach w lewo w Limanowskiego... a to już opisałem powyżej. Odpowiedz Link
meteor2017 Tuż przed godziną 17: info 3 15.06.07, 20:38 To jest impreza typu: BYOB,C&C,M&M,IPJKLiPJKP,Ś&K* *Bring Your Own Beer, Chips and Cola, M&M's, Inne Przegryzki Jakie Kto Lubi** i Popitki Jakie Kto Pije***, Śpiwwór oraz Karimatę**** ** Zapewniam kolację truskawkową i truskawki do przegryzki, śniadanie itp (zapiekanki, jajecznica i co tam jeszcze) *** Wody min, soku do niej i piwa, symboliczne piwko na start zapewniam również ja **** są dwa podwójno-potrójne łóżka, jedno pojedyncze i karimata dla gospodarza, ponadto jakieś lokalne psiwory i kocyki, ale zmotoryzowani proszeni są o zabranie jeszcze czegoś, bo jakby frekwencja dopisała to się przydadzą. Ponadto dodam, że zaopatrzenie jest dobre, mieszkanie ma lokalizację strategiczną - z okna kuchni widać Żabkę i Kluskę, z balkonu Kaufland, a z okna brata nie widać Alberta, bo bloki zasłaniają. Odpowiedz Link
huann Re: Tuż przed godziną 17: info 3 15.06.07, 21:25 stałem w kolejce bite pół godziny, ale mam całą bitą śmietanę! dzierżbór ała! Odpowiedz Link
szprota Re: Tuż przed godziną 17: info 3 16.06.07, 14:21 pierwsza część galaretki tężeje w lodówce, druga za pół godzinki się zrobi. karimata i śpiwór w sypialni. pendrajw właśnie się czyści z Bowiego i grupy zmilitaryzowanych ludzi uśmiechających się niepewnie na ewentualne meteorze foty. WyRUszamy około 19:00 z Zamem z Poznańskiej, zahaczamy o szprocidom celem przebrania, galaretki i sennych utensyliów i dalej to już z górki (choć na mapie niekoniecznie) Odpowiedz Link
zamek Szprotkanie z okazji pierwszego piątku tygodnia 20.06.07, 22:48 odbędzie się w piątek, znajdziemy się u Zama, a dotrzemy jak chcemy. Start o ósmym biciu zegara. BYOC&C, ale D'TBYOKiK (don't bring your own kiewbasa & kashanka). Są pewne okoliczności do spania typu jedno łózio podwójne i większa ilość podłogi do zagospodarowania. Są poduszki, ręczniki i bieżąca. No i ten, przyłazić, a chyżo :) Odpowiedz Link
szprota Będę. Chyba że pierdolnie w nas kometa. 20.06.07, 23:02 A, u Zama na pewno jest przynajmniej jedna karimata i jeden psiwór, co ostatnio uczęszczały w Żyrardowie. Odpowiedz Link
huann Okazja ze Szprotkaniem 09.07.07, 18:30 nadarza się JUTRO, t.j. 10.07. ! i to już od 18.00, alibo i 19.00 ! w Odchułani ! w programie np. wyczerpanie się formuły, koniec konwencji, trup który gnije, ekscentryczna ozdoba zapachowo-wizualna, a także machanie Mag.gieaardom, bo jadą na wycieczkę na rowerze. oczywiście, jeśli się zjawią <tu jest miejsce na zjawy> i weźcie ze sobą zdecydowane nadmiary coli i chipsów. bez tego będę zarówno Gniewny, jak i Obruszony!!! Odpowiedz Link
szprota Szprot może dotrze nawet przed 18:00 09.07.07, 18:38 zależy, czy Breble podrzuci autem czy trzeba będzie się pchać autobusem. Odpowiedz Link
latajacy_rosomak trup 09.07.07, 19:36 > w programie np. wyczerpanie się formuły, koniec konwencji, trup który gnije, > ekscentryczna ozdoba zapachowo-wizualna Łe, nuda, czyli to samo, co na RU. Odpowiedz Link
huann no ba! 09.07.07, 19:41 będzie niepowtarzalnie, że sie powtórzę. czyli jak zwykle! -- w doliny mam zawsze pod górkę Odpowiedz Link
vauban Re: bubu 09.07.07, 23:55 Bo ja już byłem i nie będę znofusz ;( Nieprentko, nie ffiem :( Odpowiedz Link
huann DOBRA 10.07.07, 13:57 nie to nie. następna okazja w sierpniu. najwcześniej. papatki. Odpowiedz Link
szprota Aardy zapraszają na piątek 29.08.07, 23:26 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=68030205&a=68204570 faktycznie ładuje się jakby chciało a nie mogło Odpowiedz Link
szprota Aha 30.08.07, 20:41 Holly nie obiecuje, bo go Wikingowie chcą ukulturalnić. Ale jest szansa. Odpowiedz Link
szprota Natomiast nastąpi Katastrofa 30.08.07, 20:57 obiecuje, że zanalizuje obecnych. Napalmem i naftą. Odpowiedz Link
zamek buuu... 31.08.07, 10:46 bo ja nie nastąpię. Ani nie wstąpię. Bo żem już obiecał, że będę Jurny, nieco Krakowski i cokolwiek Częstochowski. :( Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Ale pupa 31.08.07, 14:41 dowiedziałem się teraz, więc nie przyjdę. A skoda. Mam dla Was jeno jedną radę: Nie wylewajcie dziecka za kołnierz. Swoją drogą StrofaKata to bardzo cykliczne zyavisko - poyavia się zawsze w oko-lisach cierpnia i września. Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Dobrze, że mi przypomniałeś. 31.08.07, 16:15 > lachony Dawno nie widziałem Majkela. A przecież przyszły mąż mojej koleżanki-polonistki to jego kolega ze szkoły! Ale ten Łódź mały. Odpowiedz Link
szprota pierwsza sobota tygodnia oraz 05.09.07, 21:38 Zorganizowana Akcja Kaminałtu z Netu być może przyczyniły się do tego, że H8red, level 3, napisał do Szproty, level 1 takie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29923&w=68459326&a=68574947 (dla nieklikliwych: KŁADŹ SIĘ DZIWKO!!! Autor: h8red☺ 05.09.07, 19:14 Zaryczymy w sobotę? W Stonie? ) Odpowiedz Link
szprota i jeszcze jedno 05.09.07, 23:21 od strony Aarda sugestia, by się spotkać tam, gdzie telewizor, bo cicho, mecz jest. Odpowiedz Link
szprota level upgraded to 3 07.09.07, 17:26 Tymczasem BrebleBrajty zapraszają do siebie. Na jutro. Kto chce przyjść, a się nie odmeldował, a nie zna adresu, niechaj ich łapie telefonicznie bądź mejlowo. Albo i mnie. Będzie to straszny oraz wielki grecki wieczór i męcz. Aardy mówią, że chętnie, zaś KotRedd's zacznijmy się naradzają. A w ogóle to czas ładowania tak często jest przekraczany, że chyba trzeba zacząć pisać w nowym wątku. Jakiś namaszczałam na następcę... Odpowiedz Link
huann Szprotkanie z okazji wtora i przylotu 05.10.07, 01:15 do naszej wsi Meteora odbywać się zacznie 9.10. np. od 19.00, albo 20.00 w Obeżry Zapiecek (Riksza Avenue 43) brama. chyba, że ktoś ma wolnotryb już o 17.40 i zechce się zjawić na Fabrycznej z dwoma kołami celem przejażdżki po Łodzi, a to proszę bardzo. Huann podejrzewa, że ma i że się zjawi. w planach np. Chiński Młyn i Księże Żarcie. i proszę najpierw dobić ten wątek do 2500, a nie się wpisywać indziej gdzie. :P Odpowiedz Link
meteor2017 Re: Szprotkanie z okazji wtora i przylotu 05.10.07, 08:14 Chciałem się wpisać gdzie indziej, ale dobijam i dodaję: "Ano". Odpowiedz Link
szprota No dobrze, dobijmy tę gadzinę 06.10.07, 13:28 Będę koło 21:00 w Zapiecku. Klepać jakiś stolik? PS myślę ściągnąć Brzozę, bo się stęsknił, ale tylko jeśli Aardy będą; wszak z nimi zna się najlepiej. Odpowiedz Link
aard No tak, znaczy nie wiadomo, o której 08.10.07, 10:35 To ja ustalam godz. 20 i zawiadamiam Brzozę. A co dodo bijania, to jest klapa o tyle, ze zazwyczaj ten watek "przekracza czas otwierania strony" :/// Odpowiedz Link
mag.gie nie to, żebym sztucznie dobijała 08.10.07, 15:57 chciałam tylko powiedzieć, że będę ;) Odpowiedz Link
mag.gie i jak można zauważyć 08.10.07, 16:07 tu: www.zapiecek.art.pl/ jutro w Zapiecku nie będzie żadnego koncertu. uhm, uhm. Odpowiedz Link
szprota to dobrze 08.10.07, 17:48 nikt nie bedzie zagluszal naszych dyskusji politycznych ani wymian danych bluetoothem:P Odpowiedz Link
huann Re: Szprotkanie z okazji wtora i przylotu 09.10.07, 18:05 huann napisał: > do naszej wsi Meteora odbywać się zacznie 9.10. np. od 19.00, albo 20.00 w > Obeżry Zapiecek (Riksza Avenue 43) brama. najwcześniej o 20:00 > chyba, że ktoś ma wolnotryb już o 17.40 najwcześniej o 19:30 Odpowiedz Link
aard Szprotkanie z okazji meczu 12.10.07, 23:50 Mecz jutro o 20, a szprotkanie w Biblio mogłoby się zacząć o 19:00. Ktoś chętny? :) Odpowiedz Link
huann Re: Szprotkanie z okazji meczu 12.10.07, 23:59 wstępnie może i tak. chyba, żre by w odchułani? Odpowiedz Link
szprota W Odhuani 13.10.07, 17:11 Będą jeszcze KotRedy, natomiast nie będzie Rosomaka, ale bardziej nie będzie go w Odhuani niż w Biblio. Odpowiedz Link
zamek Re: Szprotkanie z okazji meczu 13.10.07, 00:38 Tą razą beze mnie, gdyż będę nieobecny. Znaczy - będę obecny. Ciałem w W-wie, duchem - któż to wie... :))) Odpowiedz Link
aard ==== UWAGA! Zmiana miejsca! ===== 13.10.07, 17:09 Nie w Biblio lecz w Odhuani. Poza tym jak wyżrej. Odpowiedz Link
aard <habibibi!> Szprotkanie z okazji shishy <habibi!> 20.10.07, 13:27 Się dziś odbębni szprotokół sygnałami dymnymi ze znaków wodnych, fają i bronią. A będzie to od wczesnych godzin wieczornych do późnych godzin dowolnych ze wskazaniem na "zapomniałem zegarka". W okolicach, gdzie jeszcze sto lat temu wykorzystywano biednych robotników i gwałcono sufrażystki, mordowano ich mężów i zjadano dzieci. W sosie czekoladowym i sali lustracyjnej pałacu Izraela, gwiazdy Dawida, hord Huna Attyli (na strychu). Znaczy, Habibi o godz. 19. Dzierżfaję!!! Odpowiedz Link
aard Szprotkanie z okazji soboty 25.10.07, 16:09 Znaczy w Mag.giaarddomie o godz. 20 w sobotę. Znaczy pojutrze. Palec pod budkę. ALbo nie, kto przyjdzie ten będzie. I chuj. Odpowiedz Link
huann Re: Szprotkanie z okazji soboty 25.10.07, 23:23 habetus niewyklaczone, choć wszystko spiro esperal in spe. Odpowiedz Link
zamek Re: Szprotkanie z okazji soboty 25.10.07, 23:45 A kto wie, czy aby nie. Bo ja muszę coś ze Szprotą omówić, tak baj de łejem. W ogóle to było prawdopodobne, że Wera będzie w Uci, ale niestety nie da rady :/ Odpowiedz Link
lavinka Re: Szprotkanie z okazji soboty 26.10.07, 00:14 Ale wam dobrze... a ja w sobotę będę próbowała moje gryzmoły przeinaczyć na formę cyfrową... Odpowiedz Link
huann doprecyzujmy (post nr 2367) 26.10.07, 20:39 czy jeśli ktoś planuje mieć rówieśnika nie wcześniej niż w 2367 roku (sierpień jeszcze zdaje się jest wolny) to może założyć sobie nowe forum i tak je właśnie nazwać? byłbym kontent. o, nie na temat napisałem?... a to bubu. Odpowiedz Link
lavinka Ojej. A można założyć ze wsteczną datą? 26.10.07, 21:10 Znaczy się forum własnego rocznika? Bo z zaciążeniem chyba jednak zostało mi to 5% ;-) Odpowiedz Link
huann oczywiście, że można 26.10.07, 21:16 pod warunkiem nie przekroczenia 9 miesiąca wstecz. wtedy grozi to (po udowodnieniu, że coś jest na rzeczy) bezprawnym przetrzymywaniem własnego potomka w zamknięciu. Odpowiedz Link
brite w piątek trzynastego plus dziesięć 22.11.07, 00:02 u breblebrajtów, od 20. WPISUJCIE WSZYSTKIE MIASTA ZA! Odpowiedz Link
szprota kochany start Brajcie. 22.11.07, 00:08 Ja tak. Kotbert pewnie też, bo się odgrażała, że mnie odwiezie. Nie, to właściwie nie były jenoty, tylko świstaki. Odpowiedz Link
huann Re: O mój bożre! 05.11.08, 00:36 aard napisał: > Pierwszy piątek tygodnia! To dzisiaj! :o niepaardwa! Odpowiedz Link
b00g13 Re: O mój bożre! 25.11.08, 20:32 to maardwa paardwa, niehuanistyczna. Dzisiaj jest wtorek, dzień świętego OŻESZKURWAMAĆMOGĘWSTAWIAĆOBRAZKINAFORUM. Odpowiedz Link
b00g13 Dziennik Zamordny, data postowa 2367 15.06.09, 21:44 Na horyzoncie pojawiła się osobliwość. Osobliwość z osobowością na horyzoncie zdarzeń. I tak dalej. Osobowość daje znać, że osobliwie ku wieczorowi, w spedalonej anglii w Birmingamowie, nastąpiło reotwarcie moich progów. Gdy kogoś zaniesie na wyspę to ja chętnie dam próg do wycierania i piwo. w ten piątek może? Odpowiedz Link
szprota Re: Dziennik Zamordny, data postowa 2367 15.06.09, 23:15 Moja supermasywna czarna dziura tęsknoty się rwie, ale przeciwstawia się temu czerwony karzeł budżetu domowego. Niemniej, mam w pamięci. Jak i kilka dni urlopowych. Odpowiedz Link
b00g13 ale katastrofa! 27.06.09, 17:53 W Lipcu wpadniemy na parę dni do Łodzi. Czy w poniedziałek trzynasty? Odpowiedz Link
szprota Re: ale katastrofa! 28.06.09, 21:02 W poniedziałek trzynasty, tak, ale sobota i niedziela poprzedzające również. Wiedzą już KotRedy, Breblebrajty, w tygodniu powiadomię Holly'ego, Rosomaka (jeśli nie zajrzy tutaj i sam nie znajdzie) tudzież Greya. Aard wyjechan, niestetyż. Natomiast powinno mi się udać ściągnąć Pushkina lub (tak, to raczej będzie alternatywa) Silvanę. Odpowiedz Link
szprota Re: ale katastrofa! 28.06.09, 21:56 Uerom jeszcze próbuję dać znać. Lecz milczą. Odpowiedz Link
szprota Re: ale katastrofa! 28.06.09, 22:23 Już mówią. Poniedziałek trzynastego najbardziej. Kotredom, z tego co wiem, też. W Biblio o 19:00 wstępnie umawiam. Odpowiedz Link
b00g13 Re: ale katastrofa! 01.07.09, 23:06 ok, poniedziałek trzynasty, walę w kalendarz. sobotoniedziela jesteśmy w białemstoku na weselu. Odpowiedz Link
aard Szprotkanie z okazji reaktywacji odbędzie się 26.08.09, 13:01 jak Rosomak przeleci i zorganizuje. Taka zmyła. Odpowiedz Link
szprota E 27.08.09, 21:00 Ja sobie myślę, że może 11 albo 12 września. Wprawdzie data (ta pierwsza) jakby upamiętniająca inne wydarzenie, ale bo będą Loliki i dawnośmy nie wyprawiali noworoda! Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Czuwam, 28.08.09, 01:07 ale latam raczej jak Pingwin Pik-Pok. Najprędzej więc przypłynę na krze. Odpowiedz Link