huann a cóż to za zbieg Krowoliczności! 18.06.07, 10:52 Z Plackiem, a Bez Jacka! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20791&w=26128352&a=64384337 Odpowiedz Link
huann o mój rozmiarynie zwiększaj objętość,pierśnicę etc 20.09.07, 01:09 Bonsai, Bonsai, co z ciebie wyrośnie?! gruszki na wierzbie, czy śliwki na sośnie. Sam jeszcze nie wie, czy będzie strażakiem, cieślą, stolarzem czy "niebieskim ptakiem". Bonsai, Bonsai, pomysły masz straszne, grzeczny bądź wreszcie i miły. Po co z tej trwogi obgryzłeś guziki, nie mam do ciebie już siły. Nikt jeszcze nie wie, co z niego wyrośnie: gruszki na wierzbie, czy śliwki na sośnie. Odpowiedz Link
vauban Brzozo moja, brzozo 21.09.07, 23:24 świat mi Cię sobie wyśnił... O Brzozo moja, brzozo - Wspomnę brzozo kiedyś może Twój pień. Na razie, utwór dla poćwiczenia na Chórze : pl.youtube.com/watch?v=FiqvZXxMcsU&mode=related&search= Odpowiedz Link
huann DwuPtyk IV-Republicański im. Kaczora Donalda 09.11.07, 23:51 prezentu ju: 1. Kwak Kwak [piosenka schizofreniczna ze zmiennym podmiotem lirycznym] w końcu powiem ci co myślę, tak prosto w dziób kiedy cię widzę to się wstydzę że finansuje ciebie lud i wiedz że że teraz znam znam każdą odpowiedź no powiedz coś na wszystko na wszystko mam odpowiedź ostrą i nie uciekniesz teraz mi zakrywasz twarz przed ciosem i robisz milion głupich min poczekaj poczekaj no ja jeszcze porządzę, powtarzasz to to wszystko co robię już mam cię dość twych oczu pustych poczekaj zaraz zbiję lustro - kwak kwak! kwak kwak - w pałacu to niestety ja kwak kwak - ten saaaaam kwak kwak - i w rządzie to niestety ja kwak kwak - ten saaaaam dopiero teraz gdy nie słyszy nikt (bądź spokojny - z bratem zostałeś sam!) w Łazienkach wlałeś ciepłą wodę i ogłaszasz w TV że chcesz zmienić świat ja wiem że trochę się starasz lecz powiedz mi ile przed lustrem spędziłeś dni kwak kwak - w pałacu to niestety ja kwak kwak - ten saaaaam kwak kwak - i w rządzie to niestety ja kwak kwak - ten saaaaam już nawet ja ja ci nie wierzę uspokój się schowaj ten język no dobrze - wiem że się starałeś uspokój się znowu mlaskałeś kwak kwak - w pałacu to niestety ja kwak kwak - ten saaaaam kwak kwak - i w rządzie to niestety ja kwak kwak - ten saaaaam kwak kwak kwak kwak kwak kwak tak tak tak tak tak taaaaaak 2. Odchodząc A więc stało się i odchodzisz tu jest twój brak konta, ce-be-a możesz zabrać co chcesz najlepiej zabierz mnie jestem mniejszy od wicepremiera z którym będziesz się teraz znów bratać będę milczał - i tak ciągle milczę odchodząc zabierz mnie odchodząc zabierz mnie odchodząc zabierz mnie proszę weź mnie też w nowym życiu znajdziesz mi miejsce gdzieś na półce czy parapecie raz na miesiąc kurz ze mnie zetrzesz odchodząc zabierz mnie odchodząc zabierz mnie odchodząc zabierz mnie proszę weź mnie też odchodząc zabierz mnie odchodząc zabierz mnie odchodząc zabierz mnie proszę weź mnie też... [trochę Grzegorz z C.] Odpowiedz Link
huann te muflony... 12.11.07, 15:46 inspired by ja. te muflony, te muflony... gdzie pędzić mam? w jaki płaj je mam zaganiać do kogo z was? te muflony, te muflony... temutemutemuflony te muflony, te muflony... do kogo z was? te muflony - w mojej krowie(?!!!) bez przerwy ‘beeeeeeeee’ nikt nie zgłasza chęci na nie i tylko ja! tylko ja! te muflony w mojej krowie (oj da dana dana dana dana) te muflony -w mojej krowie (oj da dana dana dana dana) te muflony w mojej krowie (oj da dana dana dana dana) i tylko ja gdzie je pędzę – to mnie gonią bernardyny-dyny-dyny-dyny-dy-ny kulę ziemską okrążyłem oraz Chiny-Chiny-Chiny-Chiny-Chi-ny te muflony już mi zaszły za mą skórę-kórę-kurę-kurę-ku-rę aaaaaaaaaaaa zwłaszcza gdy wyprawka w trawie – i pod górę aaaaaaaaaaaa kto wyzwoli z tej swawoli w końcu weźmie mnie kto zabierze kto zabierze to co jakże beee te muflony w mojej krowie wciąż! te muflony w mojej krowie wciąż! te muflony w mojej krowie wciąż! te muflony w mojej krowie wciąż! te muflony... i tylko jaaaaaaaaa... te muflony w mojej krowie bez przerwy ‘beeeeeeeee’ nikt nie zgłasza chęci na nie i tylko ja! tylko ja! te muflony w mojej krowie bez przerwy ‘beeeeeeeee’ nikt nie zgłasza chęci na nie i tylko ja! tylko ja! oj da dana dana dana dana dana dana dana danadanadanada Odpowiedz Link
huann Grubej Bercie poświęcam 29.11.07, 15:57 TAK DŁUGO CZEKAM czyli "Działo" tak długo czekam a ty ciągle ku mnie toczysz swoje działo tak długo czekam ale wiem że to co robisz robisz dla mnie tak długo czekam mój wyciór prawie umiera tak długo czekam ale wiem że to co robisz robisz dla mnie robisz to dla mnie robisz to dla mnie tak długo czekam a ty ciągle ciągle toczysz swoje działo tak długo czekam ale wiem że to co robisz robisz dla mnie tak długo czekam i jak Ketling będę ci glansował całe tak długo czekam ale wiem że to co robisz robisz dla mnie robisz to dla mnie robisz to dla mnie twoje działo dla mnie twoje działo dla mnie dla mnie... [trochę Republika] Odpowiedz Link
vauban Re: Republika Huann halucynowana 29.11.07, 17:05 Dobre kolacje muszą być Gastrycznie będzie dobrze nam Na podniebieniach nowy smak Więc żarcie nieście prędzej mi Mniam ! Obiad u mamy, więcej nic Podany jak za dawnych dni Zajadać sobie będę skrycie Półmisek aby pełen zawsze był Był ! Więc żarcie nieście prędzej mi Pomidorową, pieczeń i Wymiotów nigdy nie dobędę z ust Dobre kolacje muszą byyyyć ! Dobre kolacje muszą być Gastrycznie będzie dobrze nam Na podniebieniach nowy smak Więc żarcie nieście prędzej mi Mniam ! Mniaaaaaaaammm!!!! Mniaaaaaaaammm!!!! Odpowiedz Link
szprota forumowy chór im. Rezerwatu Utopia zaprasza.. 28.11.07, 14:42 specjalnie z myślą o Huann skomponowanej pieśni pt. "Pizzą do nieba" (na melodię ogólnobiesiadną i kołyszącą się w boki a meksykańsko) Już mi wiozą pizzę mafioso Już z portfelem czekam pod drzwiami Zapachy na klatce już pięknie się niosą Podwójnego sera z dwoma sosami Jeszcze łyżeczki z kuchni pobiorę Ślinkę przełknę, znajdę pilota Tefałen meteo odszukam w porę I zaspokoję choć nieco głoda! Odpowiedz Link
huann Prosiebny zanucił Dziad... 28.11.07, 20:22 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=72639613&a=72639613 Odpowiedz Link
eyemakk Re: Prosiebny zanucił Dziad... 26.05.14, 13:21 .... bo nikt się nie spodziewał Prosiebnego Dziada! PS. wesołego Dnia Matki! Odpowiedz Link
zamek Chu-Łan Hu-Ann 09.11.08, 16:27 Ze Szprotą czy bez Szproty Przy Kocie czy bez Koty Sztućcami albo ręką Wolniutko albo prędko Ref. Dzień czy nie Huann je Tak jak jadł Swój o-biad! Odpowiedz Link
szprota a tu oryginalna melodia, nieprawdaż? 09.11.08, 17:00 www.lastfm.pl/music/Grzegorz+Turnau/_/Hey+Now+-+Hejna%C5%82 Odpowiedz Link
huann Jaka pięęęękna piosenka /jest Muuu! 09.11.08, 19:20 a Jaka prawdziwa /Muuu!* *a Muuu-wiłem? :] Odpowiedz Link
huann i chór. 17.12.08, 13:33 oryginał: If you can't decide what to do with your life You just don't know what it is that's right If you just don't know what to do You just don't know what's right for you If you can't decide where to go with your life You just don't know where to spend your time If you can't decide where to go with your life I'm sure you'll do whatever is right I've always known you were incredibility bright Get in your go-kart and go little sister Get it your go-kart and go Get in your go-kart and go little sister Get it your go-kart and go Get in your go-kart and go little sister Get it your go-kart and go Get in your go-kart and go little sister Get it your go-kart and go And then swing your swift sword sister Swing your swift sword now Swing your swift sword sister sister Swing your swift sword now Swing your swift sword sister Swing your swift sword now Swing your swift sword sister sister sister [Morphine] tłumaczenie ( www.translation-guide.com/free_online_translators.php?from=English&to=Polish ) : Jeśli ty nie może decydować co wobec czynić rezygnować twój życie Ty just don't znać co to jest to prawda Jeśli ty just don't znać co wobec czynić Ty just don't znać co jest prawy pod kątem ty Jeśli ty nie może decydować gdzie iść rezygnować twój życie Ty just don't znać gdzie wydatki twój czas Jeśli ty nie może decydować gdzie iść rezygnować twój życie Jestem pewny będziesz czynić cokolwiek jest prawy Mam zawsze wiedział ty byliśmy niewiarygodność jasny Dostać w twój iść - Kartuzy i iść mały siostra Dostać ono twój iść - Kartuzy i iść Dostać w twój iść - Kartuzy i iść mały siostra Dostać ono twój iść - Kartuzy i iść Dostać w twój iść - Kartuzy i iść mały siostra Dostać ono twój iść - Kartuzy i iść Dostać w twój iść - Kartuzy i iść mały siostra Dostać ono twój iść - Kartuzy i iść A następnie huśtać się twój Towarzystwo ds. Światowej Finansowej Telekomunikacji Międzybankowej szpada siostra Huśtać się twój Towarzystwo ds. Światowej Finansowej Telekomunikacji Międzybankowej szpada teraz Huśtać się twój Towarzystwo ds. Światowej Finansowej Telekomunikacji Międzybankowej szpada siostra siostra Huśtać się twój Towarzystwo ds. Światowej Finansowej Telekomunikacji Międzybankowej szpada teraz Huśtać się twój Towarzystwo ds. Światowej Finansowej Telekomunikacji Międzybankowej szpada siostra Huśtać się twój Towarzystwo ds. Światowej Finansowej Telekomunikacji Międzybankowej szpada teraz Huśtać się twój Towarzystwo ds. Światowej Finansowej Telekomunikacji Międzybankowej szpada siostra siostra siostra [Morfina] Odpowiedz Link
yavorius Kaszanka 31.03.15, 10:03 Na melodię Fasolek: "Bursztynek" Kiedy już trzeba będzie powiedzieć jeść, Kiedy już ubogie życie przyjdzie wieść, Co Ci dać przyjacielu mych najedzonych dni, Żeby czas nie zamazał tych wspólnych chwil. Kaszanka, kaszanka znalazłem ją w garmażu Ten wyrób wędliniarski niech szybko się usmaży Kaszanka, kaszanka, połóż ją na talerzu Czy to w Zgierzu czy w Żytomierzu Kiedy znów się spotkamy za wieków sześć, Kiedy znów powiesz do mnie po prostu "jeeeść" Może nawet nie poznam przez chwilę Cię, Ale ty wtedy prędko pokażesz flaka cień. Kaszanka, kaszanka znalazłem ją w garmażu Ten wyrób wędliniarski niech szybko się smaży Kaszanka, kaszanka, połóż ją na talerzu Czy to na Zegrzu czy w Sandomierzu Odpowiedz Link
aard Już miałem wstać i ruszać do Berlina 11.09.15, 00:58 gdyż odkopali tam głowę Lenina! Głowa Lenina spod Berlina... wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/56,114871,18751297,glowa-lenina-odkopana-pod-berlinem-4-tony-granitu,,1.html?lokale=local#BoxNewsLink Odpowiedz Link