szprota 08.12.04, 14:36 ponieważ ostatnio i tak nikt nie odpisuje na moje wątki, to niech to będzie wątek, na którym nikt się nie wpisze, zwłaszcza pomiędzy 13.30 a 14.30, kiedy to pracujący do 16.00 robią sobie przerwę na dawida. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawel-strzalka ale fajny wątek, aż sie wpiszę 08.12.04, 15:21 a co to przerwa na dawida? Odpowiedz Link
aard łii tam! 09.12.04, 10:51 Ja teraz jeśli się bedę odzywał, to wyłącznie podczas dawida. Brak czasu moim cieniem :p Odpowiedz Link
lolik2 ech, postoję sobie chwilkę 10.12.04, 17:55 w tym zastoju muszę mocno trzymać się uchwytów Odpowiedz Link
yavorius Szczotka, pasta, kubek dynamitu... 12.12.04, 12:41 Mała eksplozja i już po krzyku, Myję zęby wystające z gęby, Kto ich nie myje, ten dłużej żyje. Odpowiedz Link
b00g13 to ja pośpiewam 12.12.04, 13:24 Tim Finnegan lived in Walkin Street, a gentle Irishman mighty odd He had a brogue both rich and sweet, an' to rise in the world he carried a hod You see he'd a sort of a tipplers way but the love for the liquor poor Tim was born To help him on his way each day, he'd a drop of the craythur every morn Odpowiedz Link
uerbe Zakaz świata 17.12.04, 19:48 Kurde, nawet się z nielogu wpisać nie można... bleh. Odpowiedz Link
moostank pustka 17.12.04, 20:43 niby chciałbym coś napisać a przecież pustka... jakgdyby nie było ważne czy coś napiszę... a w myślach przecież tyle razy osiągnąłem wszystko... udało mi się nie być tylko fusami po herbacie... ;) ale ta szkoła poetów jeezas kurwa ja pierdolę!!! ja tu pracować próbuję a wy mi tu jakąś pustką!!! kapujecie to czy macie za daleko do łba??? kurwa znowu się zachowuję nieasertywnie... spokojny... i co ja mam teraz kawę pić po środkach uspokajających relanium... Odpowiedz Link
neochuan Re: pustka 17.12.04, 22:04 napisał muuu: >i co ja mam teraz kawę krowę. skocz na krowy, Odpowiedz Link
szprota Re: pustka 17.12.04, 22:29 dłonie rozpłaszczone o szybę krzyk świdruje w uszach rozsadza gardło pulsuje pod czaszką wypuśćcie mnie stąd oślepia błysk a potem stopy bez oparcia pustka a potem dalekie mi jest kulenie się przed telewizorem kultywowanie narastającej chęci usłyszenia brzęku tłuczonego szkła nie odrzucę współczujących ramion ani uspokajających prochów zgasł we mnie bunt ani mi się śni łamać paznokcie na wydłubywaniu cegły z muru - wygodnie mi z moim odrętwieniem Odpowiedz Link
aard RUza miera... 20.12.04, 22:12 po 16. Nawet forum nie jest już tak martwe jak było kiedyś... Odpowiedz Link
aard Oj tak! 24.12.04, 19:51 Yavo poszalał do wczesnego popołudnia, a teraz sam tu zostałem... Mikołaj_bez_prezentów Odpowiedz Link
maginiak Nie płacz dzidzi nie płacz 24.12.04, 23:02 Teraz ja jestem sama i jakoś mi do śmiechu. Ale to chyba te prezenty:-D Poza tym za oknem tyle białego puchu, jak w bajce normalnie. Odpowiedz Link
szprota ekhem! 25.12.04, 13:46 chciałam nadmienić, że trójkę Utopców widzę w tej chwili na GG. Co to za opiepszanie się, hę? Odpowiedz Link
szprota Re: Wątek zastojowy 28.12.04, 12:42 do apelu na wątku batożąco-chłoszczącym zapraszam: Maginiak, Yavoriusa, Ajmaka, Dziada Borowego, Pijawa, Zamka, Arica, b00g13ego... Odpowiedz Link
szprota generalnie jupi, że jest 02.01.05, 14:36 może byś se jednakowóż wszelakóż założył własne...? Odpowiedz Link
aard Prawda? :-) 02.01.05, 14:44 Na włąsnym będę przynajmniej mógł pogadać z kimś, kto mnie rozumie :p Odpowiedz Link
szprota tojaprzepraszam :P <vide sig i o.> 02.01.05, 14:53 tylko kurwa nie myśl, że ja tak poważnie ;) Odpowiedz Link
neochuan załóż na depilacji wątek 'OGŁOSZENIA' 20.01.05, 14:54 pt. 'OWŁOSZENIA'. to urośnie. Odpowiedz Link
aard jak aard miałdizeń, że miałtrochę czasu na forum 31.01.05, 16:15 to kurwa niemal cisza była! Odpowiedz Link
uerbe Wczoraj w robocie... 04.02.05, 16:36 ... pan PT Klient zabił mnie pytaniem, czy są gogle, w których widać oblodzenie stoku... Odpowiedz Link
szprota to, że mamy zapiątek 06.02.05, 17:09 nie oznacza, że można się tak maksymalnie opierdalać, proszę szanownego państwa. Forum motoryzacja nas ściga! Odpowiedz Link
dziad_borowy Otóż to 09.03.05, 15:10 przede wszystkim spokoj i opanowanie. Powolutku, systematycznie od poczatku Szproto. Dzierżbór nie występuje w przeoczeniach!!! Odpowiedz Link
szprota macie rację! 09.03.05, 15:26 wystarczyło, że mi się wyłożyła przeglądarka, żebym przestała narzekać... Odpowiedz Link
huann Re: Wątek zastojowy 13.03.05, 17:59 huann napisała: > ten wątek jest martwy w weekend. nieprawda. Odpowiedz Link
szprota moja kulpa 13.03.05, 19:08 opierdalam się tym razem. straciłam jakoś cały zapał :( Odpowiedz Link
h8red Re: moja kulpa 13.03.05, 19:14 szprota napisała: > opierdalam się tym razem. straciłam jakoś cały zapał :( Chcesz zapałniczkę??? Odpowiedz Link
szprota jestem dziewczynką 13.03.05, 19:21 wolę ciągnąć za pałki, ale dzięki :) Hejtuś, pobruś troszkę, bo ja muszę poczywać. Odpowiedz Link
h8red No nie da rady :/ 13.03.05, 19:29 szprota napisała: > Hejtuś, pobruś troszkę Niestety nie da rady. Nie chcę się narażać. > ja muszę poczywać. Poczywaj, poczywaj. Ja za to skończę się może pakować w końcu. Odpowiedz Link
aard Ejże? 14.03.05, 09:54 H8red wyraził był obawy: > gdy szprota mu napisała: > > Hejtuś, pobruś troszkę > Niestety nie da rady. Nie chcę się narażać. Ejże! Od kiedy to surrealista obawia się narażenia komukolwiek?! Moje zdanie jest jakie jest, a Ty masz prawo do swojego :) Tym bardziej, że moje bywa zmienne :p > Poczywaj, poczywaj. Ja za to skończę się może pakować w końcu. Kiedy wyjazd? Odpowiedz Link