w_trojcy_jedyni 17.12.04, 21:51 takie tam reminiscencje trochę nas nie było ale jesteśmy bek tak dla zaznaczenia obecnosci Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darth.sida Darth Pythonius 19.12.04, 17:40 Thou shalt count to three, no more, no less. Three shalt be the number thou shalt count, and the number of the counting shalt be three. Four shalt thou not count, nor either count thou two, excepting that thou then proceed to three. Five is right out. Once the number three, being the third number, be reached, always three there will be: a moosthłer an' an aszprontice Odpowiedz Link
d.terminus a może... 17.12.04, 23:27 ...są takie czasy, których nigdy nie było i tylko się śniły czy dobry sen może być czyimś koszmarem? Odpowiedz Link
w_trojcy_jedyni Re: a może... 18.12.04, 00:30 dualizm, wszystko dualizm, ach gdzie jest wyzwolenie? Odpowiedz Link
aard W Waszym przypadku to raczej... 18.12.04, 12:30 w_trojcy_jedyni napisali: > dualizm, wszystko dualizm trywializm :p Odpowiedz Link
szprota prawie zawsze jest 18.12.04, 23:06 > czy dobry sen może być czyimś koszmarem? ważne by wiedzieć, kto go śni Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Tadam!!! 02.09.05, 23:34 Wymknąłem się niepostrzyżenie, ale oto i jestem na powrót. U Cervantesa albo defekują, albo wymiotują, tudzież "wypróżniają się obustronnie". Nigdy bym się nie spodziewał. Telefonem komórkowym odpędzam demony, daję w zastaw zdezelowaną konserwę rybną i wypożyczam wielki rower, który wcześniej był wozem strażackim. Sklepikarzowi jestem winien czterdzieści i pół milona złotych za wezwanie straży pożarnej. Memento muchomori. A wiecie, że trzyletnie dzieci cudownie akcentują "kurwa mać"? 1 września spędzony na "piasek, piasek, piasek na plaży jest na mojej twarzy, to piasek, piasek, piasek na plaży jest na mojej twarzy, a to szum wody słonej..." Pasmo Święte: Hossa na wysokości, a bunt w buntonierce! Odpowiedz Link