huann 86 120 / 86130 / jestser! 17.07.05, 14:00 SZCZYTOWANIE CHLOPACY ... cialem tyleczki bedzie cieszyla sie seksems mam lata moze dupsko grupa osob ... szczytowanie chlopacy czeka na bata fetysze skąpe bikini marioli ukrytej... POEMA.art.pl - Literatura i sztuka ::: Paragwaj ::: Gdy dupsko jest wolne od bata Patrzcie jak się lata Kiedy stać na ... Kolorwy odlot na Paragwaj Kolorowe odpryski chmur Dziwnie roztargnione gołębie znowu ... we śnie, Tańczę we śnie Bo odtąd dotąd nikt tu nie bywa I tutaj nijak się nie nazywaPatrzcie jak się lata Gdy dupsko jest wolne od bata Patrzcie jak ... Czas nas omija, czas nas omija Patrzcie jak się lata, gdy dupsko jest wolne od bata Oto jak się lata, kiedy stać cię na sny komentarze we nie, Tańczę we nie I tutaj nijak się nie nazywa Patrzcie jak się lata Gdy dupsko jest wolne od bata Patrzcie jak ... moje tajne nic patrzcie jak się lata, gdy dupsko jest wolne od bata. Patrzcie jak się lata Gdy dupsko jest wolne od bata Oto jak się lata Kiedy stać na sny Tańczę we śnie, tańczę we śnie... ... Patrzcie jak się lata, gdy dupsko jest wolne od bata oto jak się lata kiedy stać Cię na sny... oto jak się lata kiedy stać ... aaaaaaaa! patrzcie, jak się lata gdy dupsko jest wolne od bata --- Odpowiedz Link
huann 1 !!! / 16 / jestser! 18.07.05, 00:10 6 tom Harry'ego Pottera "HP i Księżyc Światłości". Rozdział szesnasty. To była trudna noc. Harry, nie zważając na nic, położył się i chociaż była sobota, a co się z tym wiązało, jutro pierwszy trening z Dnia dwudziestego Paofi. Memfis wyglądało jakby wraz z panem przyszli tutaj wierni Ramzesowi dygnitarze i - pierwszy pułk. W czerwcu 2000 r. ukazał się na rynku, wydany przez PWN Inny. W tym dwutomowym wydawnictwie po raz pierwszy zanotowano konsekwentnie nazwy. Plan codziennej lektury Pisma Świętego Proroctwo o Winnicy ucznia Pierwszego Izajasza. Drugi cykl, szesnasty tydzień, pierwszy dzień: Iz 27,2-13. 27 2 W ów dzień powiedzą: Winnica urocza! Plan codziennej lektury Pisma Świętego drugi cykl, szesnasty tydzień, pierwszy dzień szesnasty, siedemnasty, osiemnasty, dziewiętnasty, dwudziesty, dwudziesty pierwszy, dwudziesty drugi... trzydziesty, czterdziesty, pięćdziesiąty. Wycieczki last minute: Egipt, Tunezja, Turcja... Tour Salon po raz szesnasty. Po raz pierwszy na TOUR SALONIE przygotowana zostanie WYSPA ZDROWIA , czyli wyodrębnione i wyraźne SCRABBLE - etap XVI. Warto się z nimi zapoznać ponieważ jeżeli ktoś po raz pierwszy wysyła swoją propozycję - lepiej żeby sprawdził jej poprawność z tymi właśnie zasadami. Rok pierwszy. (16 X 1978 - 15 X 1979). 16 X 1978, ok. godz. 17.15 - wybór kard. Karola Wojtyły na papieża; Germanizacja ludności miasta i rozbrojenie załogi pruskiej. W dniu 14 listopada 1806 roku przybył do miasta, powitany entuzjastycznie przez miejscową ludność, pierwszy oddzial wojska francuskiego. Odpowiedz Link
szprota 183 18.07.05, 00:13 Nie paść na kolana - słowa, które nigdy nie powinny paść z ust księdza. "Jesteśmy Aniołami o jednym tylko skrzydle choćbym miał paść trupem pójdę tam dokąd umarli odchodzą bez miłości posąg bez nadziei boso bez wiary by cię dogonić i krzyknąć gonisz!"- Andrzej Gołota "NAJLEPIEJ SAMEMU ZDZIELIĆ SIE MIEDZY OCZY,PAŚĆ NA ZIEMIE I UDAWAĆ NIEŻYWEGO..." - Lamon Brewster. Zatrąbcie na rogu na Syjonie, gdyż nadszedł dzień Pana! Czy pasterze nie powinni raczej paść trzody? Mleko wy zjadacie,Babiloński system musi paść Babiloński system musi paść On związał mi ręce On zabrał też wzrok On kontroluje mój każdy krok Zabija miłość Nie mam jej już ja. W piatek mialem zajebista impreze.Najebalem sie ze swoja ekipa tylko szkoda bo chlopaki musieli sie wczesnie zmyc ale pilem z innymi i bylo zajebiscie: wstać, sprawdzić rowery, wyjechac, wrócić, zjeść i paść spać, tylko dlatego, że na kogoś musiało paść lub dostać paraliżu i skrętu szyi na tydzień? Co ze sobą zabrać oprócz paru litrów kawy? Poduszkę? :> - Wejdź i kup książkę w księgarni: "GARŚĆ INFORMACJI JAK NIE PAŚĆ W POLU CZYLI TAKTYKA PRZELOTOWA." 1,- Czy krążek MC jest potrzebny ?? Powieść kryminalna jednego z najpopularniejszych rosyjskich autorów w języku rosyjskim Odpowiedz Link
latajacy_rosomak wióry dziś w pajacyku? 20.07.05, 00:38 Tuszę, że Waćpanny tusza nie przeszkadza w nakładniu tuszu, jednocześńie biorąc tusz i słuchając jak orkiestra tusz gra. Odpowiedz Link
szprota Re: który dziś w pajacyku? 04.08.05, 00:03 120. a przed chwilą już dzisiaj kliknąłęs pamiętaj odwiedź nas jutro Odpowiedz Link
huann dziś w pajacyku 05.08.05, 17:07 pajacyka obrzuszenie serca rozruszenie dzieci murzyńskich (czemu zawsze na fotce ich?) nakarmienie dzieci (j.w.) ozdrowienie literacy sitowienie zwierzątek pomożenie rainforestów uchronienie raków wyleczenie racz wam dać nam: kliku tu, kliku tam, jak to dobrze, że klik mam Odpowiedz Link
aard kurna, miałem nadzieję 29.09.05, 10:21 że ten wątek zginął raz na zawsze w otchłani niepamięci... Odpowiedz Link
huann Re: widzę, że chwytasz się 02.11.05, 13:08 aard napisał: dla spamu :p JEEEEŚĆ !!! :D Odpowiedz Link
huann pierwszy! 14.03.06, 00:01 nie mówi się pierwszy, tylko piernąwszy! i wczoraj też! :D Odpowiedz Link
mag.gie Re: który dziś w pajacyku? 17.10.06, 13:30 no własnie nie wiem bo nie mogę znależć liczniora :/ Odpowiedz Link
aard Raczej sporo wcześniej 17.10.06, 14:22 to trzeba natychmiast po kliknięciu sprawdzić ;) Odpowiedz Link
huann a dzisiaj 21.10.06, 00:00 jest sobota i mienimy Kota. przysłowie: gdzie kucharek tyć tam nie ma co żryć! Odpowiedz Link