meteor2017 Kum? 06.04.05, 21:35 Chyba nie, Rade Rade Rade Kuma Rade Rade Kum Kum Kum Kum Rade Rade Kum Kum Kuma Kuma Kuma Kuma Kum Kum Kum Kum Rade Rade Kuma Kuma Kum Kum Kum Kum Kle Kle Kle Kle... Odpowiedz Link
maginiak Była sobie żabka mała rere kumkum rere kumkum 07.04.05, 12:14 która mamy nie słuchała rerekumkum bęc na spacerek wychodziła rere kumkum rere kumkum wstrętna i oślizgła była rere kum kum bęc. Odpowiedz Link
szprota rechrechrech 07.04.05, 12:19 śpiewałam kiedyś na chórze tę piosenkę (w drugim głosie); nie twierdzę, że dokładnie z tym samym tekstem ;) Odpowiedz Link
maginiak nie mogłam sobie kurka żabka 07.04.05, 12:23 przypomnieć ostatniego wersu. wydaje mi się że było "innym żabkom się dziwiła", alem niepewna :) Odpowiedz Link
lolik2 ja śpiewałam o: 07.04.05, 12:24 - cebuli (gdy suknię ma żółtą cebula jak kula wesoło się cośtam lecz gdy jest biała to bywa zgryźliwa niby pokrzywa) - dudku co miał pióreczko, ale słów już nie pomnę... Odpowiedz Link
maginiak jak kula wesoło się hula? 07.04.05, 12:26 ja wiem że to bez sensu. ale to że cebula chodzi w kiecce też jest trochę dziwne:) Odpowiedz Link
meteor2017 A ja o kaczce pijaczce 07.04.05, 12:30 nad rzeczką opodal krzaczka mieszkała kaczka pijaczka lecz zamiast trzymać się rzeczki pędziła bimber z porzeczki Odpowiedz Link
maginiak już dawno chciałam ale zapomniałam/ na wąt z tym! 07.04.05, 12:32 Nad rzeczą opodal krzacza Mieszkała kacza dziwacza lecz zamiast trzymać się rzeczy robiła piesze wycieczy. Tadam! Odpowiedz Link
huann Re: już dawno chciałam ale zapomniałam/ na wąt z 07.04.05, 12:34 maginiak napisała: > Nad rzeczą opodal krzacza > Mieszkała kacza dziwacza > lecz zamiast trzymać się rzeczy > robiła piesze wycieczy. > > Tadam! Nad rzeką opodal krzaka Mieszała kaka dziwaka lecz zamiach trzymać się rzeki robiła piesze wycieki. tad! Odpowiedz Link
yavorius Re: już dawno chciałam ale zapomniałam/ na wąt z 07.04.05, 12:38 huann napisała: > maginiak napisała: > > > Nad rzeczą opodal krzacza > > Mieszkała kacza dziwacza > > lecz zamiast trzymać się rzeczy > > robiła piesze wycieczy. > > > > Tadam! > > > Nad rzeką opodal krzaka > Mieszała kaka dziwaka > lecz zamiach trzymać się rzeki > robiła piesze wycieki. > > tad! > Nad rzeką opodal krzacza Mieszkała kacza dziwacza Lecz zamiast trzymać się rzeczy Robiła piesze wyciecze ta! Odpowiedz Link
huann Re: już dawno chciałam ale zapomniałam/ na wąt z 07.04.05, 12:41 yavorius napisał: > huann napisała: > > > maginiak napisała: > > > > > Nad rzeczą opodal krzacza > > > Mieszkała kacza dziwacza > > > lecz zamiast trzymać się rzeczy > > > robiła piesze wycieczy. > > > > > > Tadam! > > > > > > Nad rzeką opodal krzaka > > Mieszała kaka dziwaka > > lecz zamiach trzymać się rzeki > > robiła piesze wycieki. > > > > tad! > > > > Nad rzeką opodal krzacza > Mieszkała kacza dziwacza > Lecz zamiast trzymać się rzeczy > Robiła piesze wyciecze > > ta! Nad rzekmi opodal krzaków Mieszały kaki dziwaków Lecz zamiach trzymać się rzek Robiły pieszych wyciek > > t! Odpowiedz Link
maginiak Re: już dawno chciałam ale zapomniałam/ na wąt z 07.04.05, 12:50 huann napisała: > yavorius napisał: > > > huann napisała: > > > > > maginiak napisała: > > > > > > > Nad rzeczą opodal krzacza > > > > Mieszkała kacza dziwacza > > > > lecz zamiast trzymać się rzeczy > > > > robiła piesze wycieczy. > > > > > > > > Tadam! > > > > > > > > > Nad rzeką opodal krzaka > > > Mieszała kaka dziwaka > > > lecz zamiach trzymać się rzeki > > > robiła piesze wycieki. > > > > > > tad! > > > > > > > Nad rzeką opodal krzacza > > Mieszkała kacza dziwacza > > Lecz zamiast trzymać się rzeczy > > Robiła piesze wyciecze > > > > ta! > > > Nad rzekmi opodal krzaków > Mieszały kaki dziwaków > Lecz zamiach trzymać się rzek > Robiły pieszych wyciek > > > > t! > Nad krzaczą opodal ptaka Stała kloaka strażaka i zamiast trzymać się krzaka wyciekła do rzeki znianaka. !!! Odpowiedz Link
yavorius Re: już dawno chciałam ale zapomniałam/ na wąt z 07.04.05, 12:59 maginiak napisała: > huann napisała: > > > yavorius napisał: > > > > > huann napisała: > > > > > > > maginiak napisała: > > > > > > > > > Nad rzeczą opodal krzacza > > > > > Mieszkała kacza dziwacza > > > > > lecz zamiast trzymać się rzeczy > > > > > robiła piesze wycieczy. > > > > > > > > > > Tadam! > > > > > > > > > > > > Nad rzeką opodal krzaka > > > > Mieszała kaka dziwaka > > > > lecz zamiach trzymać się rzeki > > > > robiła piesze wycieki. > > > > > > > > tad! > > > > > > > > > > Nad rzeką opodal krzacza > > > Mieszkała kacza dziwacza > > > Lecz zamiast trzymać się rzeczy > > > Robiła piesze wyciecze > > > > > > ta! > > > > > > Nad rzekmi opodal krzaków > > Mieszały kaki dziwaków > > Lecz zamiach trzymać się rzek > > Robiły pieszych wyciek > > > > > > t! > > > > > Nad krzaczą opodal ptaka > Stała kloaka strażaka > i zamiast trzymać się krzaka > wyciekła do rzeki znianaka. > > !!! Nad rzeką opodal krzaka Widniała ptaka strażaka Lecz zamiast trzymać się brzucha Wyzionęła nagle ducha Odpowiedz Link
lolik2 własnie kurcze nie wiem co to było za słowo 07.04.05, 12:31 ale z pewnością coś z poruszaniem się tam było o tych wszystkich wartstwach sukienkowych co ona ma na sobie, na przykład: lecz kiedy zdejmie swe spódnice, zaraz zamienia się w złośnicę kto ją zobaczy musi płakać przez cebulowy zapach :) acha, a o dudku to było, ze leciało sobie to pióreczko i znalazł ci je dudek - wetknął sobie w czubek! Odpowiedz Link