dziad_borowy Aricu, jak miło Ci widzieć:-) 06.04.05, 23:10 I to jeszcze w tak uroczo owlosionych okolicznosciach:-))))))00 Dzierżbór!!! Odpowiedz Link
aric Re: Ja widze jedna, ale jest taka... 06.04.05, 23:19 blada?? może byc blada, byle by włosy posiadala na stanie. Odpowiedz Link
aric Re: Aricu, jak miło Ci widzieć:-) 06.04.05, 23:18 Dali mnie net w domu.:) Bo w robocie mało casu, kurnia. Szagi Bubsy.:) Odpowiedz Link
huann Re: Aricu, jak miło Ci widzieć:-) 06.04.05, 23:20 aric napisał: > Dali mnie net w domu.:) to cieszy Bo w robocie mało casu, kurnia. to martwi > > Szagi Bubsy.:) to nie wiem Odpowiedz Link
aric Re: Aricu, jak miło Ci widzieć:-) 06.04.05, 23:23 Szagi szagi, heri heri bubsy!!! Odpowiedz Link
dziad_borowy W wolnym tłumaczeniu 06.04.05, 23:24 Hułłan nie wie: > > Szagi Bubsy.:) > > to nie wiem A znaczy to: Kolejka parówek dla wszystkich!!! Ten Aric to ma wejscia:-)))) Dzierżbarówki!!! Odpowiedz Link
huann Re: W wolnym tłumaczeniu 06.04.05, 23:24 dziad_borowy napisał: > Hułłan nie wie: > > > Szagi Bubsy.:) > > > > to nie wiem > A znaczy to: > Kolejka parówek dla wszystkich!!! to dobrze, a nawet JEEEEEEEEEEEEEEEEŚĆĆĆĆĆĆĆĆĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > Dzierżbarówki!!! Odpowiedz Link
lolik2 oooo tttaaakkkkkk 07.04.05, 08:05 Huanie, a znasz parówki co się nazywają Krakuski??? wypasione, mówię Ci! :) Odpowiedz Link
huann Re: oooo tttaaakkkkkk 07.04.05, 11:47 znam z kotlina i morlina i pamsoparówki oraz drobowe i cielece jeeee(...) Odpowiedz Link
aric Re: W wolnym tłumaczeniu 06.04.05, 23:27 gorzej, rzucam znów palenie.:( włosy na pośladach górą!!! Odpowiedz Link
dziad_borowy To kiepsko 06.04.05, 23:29 Tylko Rzydź Ci pozostanie. Ja tymczasem sobie zapale:-) Dzierżżżżż!!! Odpowiedz Link
dziad_borowy Chciałbym _tak_ to raczej ja 06.04.05, 23:33 Pozazdroscic. Moze kiedys... Dzierrżż!! Odpowiedz Link
aric Re: Powodzenia! 06.04.05, 23:35 a co ma się udać, czuje sie 10 razy gorzej niż kiedy paliłem, i to jest do dupy.:) Hello Hejcie, niebawem zagramy konercik.:) Odpowiedz Link
huann Re: Powodzenia! 06.04.05, 23:37 ponoć trzydziestego, ale to do Hejta to siem nie ftrancam ;p Odpowiedz Link
aric Re: Powodzenia! 06.04.05, 23:49 ponoć jak nic. już chiba info jest na zapieckowej stronie.:) Odpowiedz Link
kotbert Ale potem, 07.04.05, 09:52 gdy Ci się już uda, będziesz z siebie nieprzytomnie dumny i będziesz się pławił razem ze swoją siłą woli w glorii chwały i będziesz wyliczał żonie, na ile więcej rzeczy możecie sobie pozwolić za pieniądze, które wcześniej przepalałeś. A jak jeszcze uda Ci się nie przytyć jak każdemu, kto rzuca palenie, to już w ogóle brak mi słow na opisanie tego, jak będzie fajnie :-))) Odpowiedz Link
maginiak Re: Powodzenia! 07.04.05, 10:54 kotbert napisała: > Może chociaż jednej osobie się uda... :-) wyprószam sobie ;) Odpowiedz Link
kotbert Kajam się 07.04.05, 11:07 za moje nidopuszczalne zapominalstwo i w ogóle tak mi głupio, że ech...;) Odpowiedz Link
michal.ch Re: Powodzenia! 14.04.05, 11:58 kotbert napisała: > Może chociaż jednej osobie się uda... :-) Te uda też tak samo owłosione jak dupa? Odpowiedz Link
szprota Dupa. 13.04.05, 14:07 Yavorius przyspamował i połowy postów nie ma po co otwierać, bo nołteksty. zawsze mnie zastanawiał ten brak konsekwencji, z jednej strony wołanie o porządek na wątkach, które wcale tego porzadku nie potrzebują, a z drugiej totalny brak uwagi na to, że prosimy, by przynajmniej w temacie posta ostrzegać, że spam. Odpowiedz Link
yavorius Ahaaaa 13.04.05, 14:12 szprota napisała: > z drugiej totalny brak uwagi na to, że prosimy, by przynajmniej w temacie posta ostrzegać, że spam. A ja słyszałem, że nie ma tu żadnych reguł? A gdzie NIE napisałem, że jest nołtekst? Odpowiedz Link
huann Aaaaa 13.04.05, 14:15 aaaaa tego lata było tyle literek na nołteksty... prosto przez miedze łapami szli łapami czterma łapami (gdy w drzwi twe zapukał w róg stóg płóg stóg płóg) Odpowiedz Link
szprota <ziew> 13.04.05, 14:20 toś dobrze słyszał. tylko jakoś dotychczas przyjmowałeś to do wiadomości tylko wtedy, gdy ci to było wygodnie :P OKi, napisałeś, popatrzyłam na wątek raz. co nie zmienia faktu, że nie ma co w nim czytać. o to ci chodziło? Odpowiedz Link
yavorius Hehehehehehe <rooootfl> 13.04.05, 14:21 Yhyhyhy:))) Napisałem, że nołtekst? Napisałem. No to wyszło na moje. Co się mówi? Odpowiedz Link
szprota na tym wątku 13.04.05, 14:42 mówi się: dupa :P dam ci minutki w esemesie, jak przyjdę do roboty i będziemy kwita, ok? Odpowiedz Link
yavorius ehemś :-p 13.04.05, 14:45 szprota napisała: > dam ci minutki w esemesie, jak przyjdę do roboty i będziemy kwita, ok? To jeszcze mi napisz, czy wpłynęła moja reklamacja ;-) i będziemy Kwintal. Odpowiedz Link
aard Ech, czepiasz się <jak_rzep_dupy_mode> 13.04.05, 15:24 Toć nie od dziś wiadomo, że na Yavoriusa trza brać poprawkę, by mieć polewkę :) Odpowiedz Link
yavorius tia 13.04.05, 15:26 aard napisał: > Toć nie od dziś wiadomo, że na Yavoriusa trza brać poprawkę, by mieć polewkę :) Bardzo śmieszne :/ Odpowiedz Link
aard przepraszam ;) 13.04.05, 15:29 yavorius napisał: > Bardzo śmieszne :/ to miało ledwo być sympatyczne, ale skoro wyszło zabawne... :p Odpowiedz Link
yavorius tirarira 13.04.05, 15:31 Kombinuj, kombinuj. Ja tu wejdę jutro o 7.30, więc masz czas :-p Odpowiedz Link
aard Sorki, ale 14.04.05, 16:45 wszystko, co napisałem powyżej to prawda, więc nie mam nic do dodania :) Odpowiedz Link
szprota a bo mnie normalnie jak raz zirytował 14.04.05, 00:57 przypuszczam, że moja irytacja pozostaje w bezpośrednim związku z tym, co ogłaszałam (jedyny powód, dla któreg nie lubię być kobietą czyli wpływ hormonów na postrzeganie świata... na techniki relaksacyjne z tym!) Odpowiedz Link
lolik2 a to tak w związku z wczorajszym meczem 15.04.05, 12:20 głasku jak zawsze mile widziane :) Odpowiedz Link
aard Zatem z pominięciem adkosza niniejszem aplikuję 15.04.05, 13:38 <głasq_głasq> oraz półkilogramową torbę chipsów bekonowych jako bonus (drugą dla Huann, żeby się nie czuła). Odpowiedz Link
lolik2 dzięki :) 15.04.05, 13:45 akurat dzisiaj nie mam nic do żarcia w pracy i już mi trochę BURCZY... Odpowiedz Link
huann Re: Zatem z pominięciem adkosza niniejszem apliku 15.04.05, 13:53 aard napisał: > <głasq_głasq> oraz półkilogramową torbę chipsów bekonowych jako bonus ( > drugą > dla Huann, żeby się nie czuła). mmm chyba Cię pochwalę o jeszcze ;P Odpowiedz Link
aard Trochę faktów 20.04.05, 16:24 Dupę wynalazł uczony radziecki Wołow. Dlatego mówimy: "dupa Wołowa". Inni twierdzą, że dupę wynalazła Marynia. Ci z kolei rozmawiają o dupie Maryni. Dupa pełni ważną rolę w ruchu obrotowym. Wszystko kręci się wokół dupy. Dupa służy również do przekazywania zdecydowanych sygnałów niewerbalnych. Dobrze wymierzony, solidny kopniak w dupę jest wyrażeniem uczuć negatywnych wobec adresata takiego gestu. Dupie można również przekazać emocje pozytywne, np. całując kogoś w dupę. Dupa może spełniać też rolę lizaka. Szczęśliwie nie wszyscy są dupolizami. Uniwersalność dupy nie kończy się na tym, jest ona bowiem zadziwiająco skutecznym pojemnikiem: w dupie można mieć całe osoby, a nawet społeczności. Dupa służy nieraz jako etalon: wiele rzeczy jest do dupy, tym samym dupa spełnia rolę uniwersalnego wzorca porównawczego. W dupę (lub po dupie) można również dostać. Czynność ta umacnia więzi emocjonalne między rodzicami i dziećmi. Prócz tego, dupa spełnia rolę siedziska, powiadamy bowiem: "siadaj na dupie", często z dodatkiem poleceń uzupełniających, jak np. "[...] i siedź cicho". Określenie "dawać (dać) dupy" funkcjonuje w dwóch znaczeniach: erotycznym i wartościującym, jednak "ściągnąć kogoś z dupy" tylko w tym pierwszym. Można również chronić swoją (lub czyjąś) dupę, co kolejny raz potwierdza ważność dupy w otaczającym nas świecie. "Zabrać się do czegoś od dupy strony" oznacza podejście niewłaściwe, od końca; dupa funkcjonuje tu jako synonim odwrotności. Dupa pełni również rolę uchwytu, można bowiem trzymać się czyjejś dupy. Określenie to nie oznacza braku równowagi, ale samodzielności. Odpowiedz Link
szprota zdecydowaneDupa. 10.05.05, 00:33 nie mam netu, zaspałam, spóżniłam się, mam migrenę i okres, kota upolowała dziś ptaszka i wszędzie mam pełno pierza i mrówek, stłukłam Zamkowi talerz i doprawiłam sosem. i odebrałam dzisiaj 122 rozmowy w 7h 20 minut. Odpowiedz Link
jebadoh Dupa??? 11.05.05, 14:58 szprota w swym jakże uroczo ekshibicjonistycznym poście napisała: > mam migrenę i okres To chyba nie dupa? -- Jebę. Odpowiedz Link
szprota poniekąd 12.05.05, 00:43 jak mówię mamie, że mnie głowa boli, to ona zawsze na to "nie mów głośno, bo się dupa dowie". dziś nic nie stłukłam. Odpowiedz Link
yavorius A wiecie co wam powiem? 11.05.05, 14:56 Dupa. Tak, dupa! Taka jak stąd na Bemowo! O! Na przykład taka, o: www.magiclife.ro/imagini/personal_dupa.jpg Odpowiedz Link
lolik2 lotnisko takie fajne dla szybowców 11.05.05, 15:01 oraz zaraz za rogiem lasy i pola fajne na rower właściwie to mieszkałam tam też... a potem na Powiślu a potem na Pradze Odpowiedz Link
yavorius o, jednak nie! 11.05.05, 15:03 Na Szczęśliwicach też pracowałem! Ojej, ale ze mnie emeryt! Odpowiedz Link
yavorius no bo 11.05.05, 15:09 to moja druga praca w Wwie :-p Szczęśliwice to Ochota, okolice Blue City i Reduty, jest tam Park Szczęśliwicki, chyba najładniejszy w Warszawie. Jakieś zdjęcie wygrzebane z netu: www.familycup.com.pl/wyniki_narty_05/wawa.jpg oczywiście nie oddaje ono niczego :-p Odpowiedz Link
yavorius ojej 11.05.05, 15:12 Żałuj! Jak nie zapomnimy, weźmiemy zdjęcia nasze z parku:) Odpowiedz Link
szprota jak Kotbert 12.05.05, 00:42 mogła sobie nagrabić? z grabiami jej jako żywo nie widziałam :> Odpowiedz Link
yavorius normalnie 12.05.05, 07:59 to że nie widziałaś UFO, nie znaczy że nie istnieje. O! Odpowiedz Link
kotbert Ależ! 12.05.05, 08:59 JAKTO? za co? i w ogóle! grabek jako żywo w życiu w ręce nie miałam, kombajn to jeszcze, ale grabki? no i tak się docenia moją sympatię i obiektywizm! foch chyba, czy co... Odpowiedz Link
lolik2 J A K T O ???!!! 12.05.05, 09:05 kotbert napisała: grabek jako żywo w życiu w ręce nie miałam to się dziecko w piaskownicy nigdy nie bawiło???? Odpowiedz Link
aard Tak Was czytam i czytam 13.05.05, 12:29 i jakiś taki wyautowany się czuję. Nie tylko przez to, ze w zyciu w Warszawie nie pracowałem... Odpowiedz Link
cassani taki ładny wątek 26.09.05, 11:59 a tak mało wpisów :( nieładnie, niełądnie tak sie obijać... Odpowiedz Link
huann jaka szkoda, że huann nie jest 10.01.06, 13:03 postacią kultową. nazwał by wtedy swój nieistniejący zespół np. 76 i w jednej z filipinek kiedyś wyznał, ale tylko jednemu dziennikarzowi w sekrecie, że to od numeru autobusu, którym uwielbiał jeździć do zoo jak był mały. wtedy wszyscy fani za punkt honoru poczytywali by obowiązek jazdy autobusem linii 76 do zoo, a tak to DUPA. Odpowiedz Link