szprota kjur wam w głośnik 21.09.06, 00:22 z tym zazdojem :/ nie wiem, czemu tu, ale mam dziś potrzebę zalewania słowotokiem, więc niniejszym donoszę, że jak napisał mi dziś mój tim, w mojej skodzie muzyka gra, susza poczyniła straszliwe spustoszenie, kominiarz warczy na listonosza, a wiaderko było jednak Pauliny. a Huann dzisiaj miała lajtowy dzień, zrobiła z Meteorem osiem dych po plaży i zakwaterowała go gdzieś w lesie za Rowami. kiełbie w Łebie mają i tyle ;D (Huann pisze, że jutro leży na plaży plackiem, ma dość rowerowych lajcików) a mnie dziś klientka prosiła, bym wysłała do jej szefa smsem z objaśnieniem błędu 680, bo ona sama się boi. Odpowiedz Link
huann Re: kjur wam w głośnik 07.10.06, 13:12 szprota napisała: > a Huann dzisiaj miała lajtowy dzień, zrobiła z Meteorem osiem dych po plaży a morze to Szprota zawyża licznik? 80 to było łącznie, z czego 20 plażą! :P Odpowiedz Link
aard stronka wam w net! (lansuję się) 25.09.06, 11:39 www.mojewyprawy.spec.pl (jeśli to spam obrzydliwy, to wywalać, wywalać!) :p Odpowiedz Link
szprota phi phi 25.09.06, 12:04 wszak jest już podlinowana w opisie, i to z tego aliasu, coś sobie życzył :P Odpowiedz Link
aard wiem, widziałem 25.09.06, 12:56 ale nie wiem jak inni, ja opisu właściwie nie widzę, tak samo jak przyszpilonych wątków :p A tak, to już ją trzy razu tu wspamowałem :p Odpowiedz Link
szprota szkoda to jest jak teściowa wpadnie do studni 25.09.06, 13:01 a woda jej sięga ino do brody, a ja opis ciut pozmieniałam i pewnieś tego nie zauważył, chlip chlip. Odpowiedz Link
aard Ano właśnie mówię 25.09.06, 13:19 że mam kłopoty z dostrzeganiem opisu. Wiem, że "tu mozna sobie" zmieniłaś. A co jeszcze, to zaraz się przyjrzę :) Odpowiedz Link
szprota schudł, nie ma osobno salvadorów 26.09.06, 00:24 są podlinowane na słowie Absurdu. marnowało mi się, to zmieniłam. a, i nie ma piochtaniny jeszcze :P Odpowiedz Link
aard Widziałem, wszak :) 26.09.06, 13:15 Salvadory odchodzą do lamusa absurdu, a piochtanina spływa do Morza Białego, żeby nadać mu lekko sinawy odcień ;) Odpowiedz Link
aard poniekąd 27.09.06, 11:00 ale trzeba wiedzieć, kiedy ze sceny zjeść niepokonanym :p Odpowiedz Link
szprota to do mnie trafia 27.09.06, 14:36 powiedziała Szprota słuchająca opowieści o zawodach strzeleckich. chujam w dupę, dziś na 15:15, golfem dwójką czyli kolegą Bartłomiejem. Będę bek koło północy. Odpowiedz Link
darth.sida give in to your hunger! 27.09.06, 20:08 Strike meals down with all your eatred and your journey towards the lard side shall be complete! Odpowiedz Link
aard LOOOOL! 06.10.06, 10:59 How come meesa not seen this wątek? Oh, my Lard of Hungerness, shall thy fat ass be praised! Odpowiedz Link
szprota midnight wam w visitor 28.09.06, 00:32 do życzeń dołączam piosenkę Tonight I'll fight With dream, It's always unkind This dream, Bout him Oh, fuck, it's creacked My lover visits me My lover frightens me Nasty pig's kissing me His dick, In dream Is touching my cheek His ass, In dream Over my face My lover visits me My lover frightens me Nasty pig's kissing me My lover visits me My lover frightens me Nasty pig's kissing me My gloom, His love Is my fuckin' doom His ass, In dream Over my face My lover visits me My lover frightens me Nasty pig's kissing me... Odpowiedz Link
szprota system wam w kompa 29.09.06, 14:35 mam nadzieję, że wieczorem będziemy już całkiem stabilni, komputer i ja :) lecę po fajki i do pracy. Odpowiedz Link
szprota pyta wam gówna w cokolwiek 01.10.06, 14:29 jadę pracować. szósty dzień w tygodniu. jutro zamierzam spam. Odpowiedz Link
nata82 Re: chuj wam w dupę - i tym miłym akcentem kończę 06.10.06, 01:50 ów dzień i spać idę bo jutro / dziś znaczy się/ pobudka o 6:45. A juz 2!!!! o kurwa ! Odpowiedz Link
szprota dzień dobry! 06.10.06, 17:43 imieniny: Huann wraca, Adaś przyjeżdża przysłowie na dziś: Adaś przyjeżdża, Huann wraca Odpowiedz Link
huann wraz Wam ze Szprotem 15.10.06, 15:46 Huann is back. acha, alejami nieotym ładne halo księżyc z nowiu ukradli /aleocochozzi?..... Odpowiedz Link
mag.gie obiad mi w brzuch 18.10.06, 14:00 intensywnie mieliłam kurczaka i mi się rozsklepiło podwarże, ech... Odpowiedz Link
aard rzetelny chuj wam w dupę 21.10.06, 01:55 teraz i ja mogę się udać zasłużony spoczynek. Odpowiedz Link
szprota a jak się udaje zasłużony spoczynek? 21.10.06, 13:39 chętnie poudaję. tak od 16:45 do 00:45 zamiast się szkolić z HSDPA. Odpowiedz Link
szprota rozszerzenia wam w mozillę 22.10.06, 02:45 poinstalowałam sobie olbrzymią ilość nakładek :) Odpowiedz Link
aard okazjonalny szczek wam w sen 22.10.06, 21:36 ciekawe, kto będzie najmiększy: pies, my czy sąsiedzi... Odpowiedz Link
aard kurwa w chuj 23.10.06, 09:06 dziś to samo. Ciekawe, czy ona jest w stanie opanować prostą prawdę, że nocy ma być CISZA. Odpowiedz Link
aard odpowiedź mi na pytanie 23.10.06, 15:48 Pola :) Ale w sumie źle nie jest - po prostu dla niej noc się kończy nieco wcześniej - tak lekko po siódmej :p Odpowiedz Link
huann biedny pies! 23.10.06, 15:55 może to przez korytarz powietrzny powyżej? może odczuwa wibracje wcześniej niewystępujące? Odpowiedz Link
aard wibracje wzbudza 24.10.06, 10:51 już jej wytłumaczyłem, że ubezpieczenie nie obejmuje zawalenia budynku spowodowanego powolnym oddziaływaniem hałasu :p Odpowiedz Link
vauban Re: tak czy owak, zaprawdam : 24.10.06, 02:12 chuj Wam w dupę forever ! (tzn. do poranka). Odpowiedz Link
szprota skajp wam w testa 25.10.06, 01:41 login z inicjału imienia i nazwisko, jakby kto szukał. czat_only_mode :D Odpowiedz Link
szprota aukcja wam w kupy teraz 27.10.06, 01:32 Szprota obłudnie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wątków i komentarzy umieszczanych przez użytkowników na Forum. Odpowiedz Link
aard wykładnia ci w posta 27.10.06, 12:13 szprota napisała: > Szprota obłudnie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie > ingeruje w treść wątków i komentarzy umieszczanych przez użytkowników na Forum. dodajmy, że włączając w to posty napisane przez Szprotę :p Odpowiedz Link