huann oraz 07.02.06, 17:07 samootwierającą się bramę żelazną kutą z dwoma pomarańczowo łyskającymi kogutkami łiłu-łiłu. Odpowiedz Link
lolik2 kogo dziś pierwszego szprotał: 08.02.06, 07:59 Lodowisko pod samą bramą, zaatakowało mnie znienacka, ale dałam aarde! Odpowiedz Link
szprota kogo dziś pierwszego szprotał: 23.09.06, 20:02 kolegę Fryca z podstawówki. Frycu pracuje w Warszawie, ale ma dosyć i pojedzie do Australii. poza tym nie chce się żenić, ale go dziewczyna naciska. a zimą pojedzie do Austrii na snołbord, może bym też chciała? [na szczęście skierowałam rozmowy na telefony komórkowe] Odpowiedz Link
latajacy_rosomak kogo dziś szprotał: 13.04.06, 18:29 Moostanka za 30 lat w kraciastym zielono-zielonym szalu, białym swetrze i niebieskiej kamizelce. Krzysztofa Cugowskiego urodzonego jako latynos. Maggie i Aarda. Maggie - gdy jechałem tramajwaj!em po książki, zaś Aarda jak wracałem już z książkami, pędzącego rowerem, który prześcignął meine trójken na Zgierskiej. I tym sposobem szprotkanie uważam za odbębnione;) Odpowiedz Link
latajacy_rosomak zarazki 14.04.06, 16:12 a w piątek, czili dziś spotkałem chińską Huann, ale jechał autem i minłem go. A masarnia u Aarda to jutro... Obaczym! Odpowiedz Link
huann back te ryjki 14.04.06, 21:07 latajacy_rosomak napisał: > a w piątek, czili dziś spotkałem chińską Huann, ale jechał autem i minłem go. było machaćradża! > A masarnia u Aarda to jutro... > Obaczym! ale się? :> Odpowiedz Link
szprota chibatak 15.04.06, 15:17 Rosomak: Halo, pani Szproto! Mam krótkie pytanie: azaliż orientujesz się jaki piruet autobusowo-tramwajowy trza wykonać, by dojechać? Szprota do płaszcza podległości już cipo wJadam. w szelki znaki na zjebie i niemi wskazują że 11 i styks Rosomak oby to był szczę śliwy numerek. danke za informacyje. Szprota królestwo za osła. nie ma za co. Odpowiedz Link
latajacy_rosomak kogo wciera szprotał: 01.10.06, 17:27 a właściwie widział Brajta jak szpachelką czy inną helikopterką piłuje mury niedaleko Piotrkowskiej. Chyba ón, jam był zza szyb szamochodu. Odpowiedz Link
mag.gie kogo wciera szprotała: 01.10.06, 23:25 Brajta ale nie osobiścia acz w tivitoya bodajże. A dziś ... Aarda :* Odpowiedz Link
szprota kogo dziś pierwszego szprotał: 01.10.06, 23:52 Kotberta! nie była przyzwyczajona do mojego porannego wyrazu twarzy tudzież chrypy i martwiła się, że coś mi jest. więc oznajmiam wszem wobec, że dopóki nie wypiję pierwszej kawy, to mam szparki zamiast oczu, zmarchę na czole i chrypię jak Chylińska :D Odpowiedz Link
mag.gie kogo dziś w drodze do pracy szprotała: 26.02.07, 20:59 dwa lwy. Jeden miał balony. Drugi ciągnął sanki (na kółkach) na których znajdował się kosz pomarańczy! Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Kogo dziś widział: 15.07.08, 23:43 I Szprotę, i Breble, i Miau, i Brajta, i jeszcze kilku_łysych_mężczyzn. Wszyscy stali na rogu, a Szpro siedziała - na murku. A Breble trochę dalej stała i ćmiła papierosa. Jeden z łysych łypał okiem. Brajt chciał całować któregoś z łysych. Miau robiła z murkiem to samo co Szpro. Odpowiedz Link
aard Re: Kogo dziś widział: 16.07.08, 11:13 > Miau robiła z murkiem to samo co Szpro. O żeż w mo! Odpowiedz Link
huann Re: Kogo dziś widział: 16.07.08, 11:37 aard napisał: > > Miau robiła z murkiem to samo co Szpro. > > O żeż w mo! ale co? bo dziś był Ro! Odpowiedz Link
aard hehe 03.11.08, 10:30 chodziło o Ciebie MZtko (że mianowicie po pracy miał Cię szprotać - w końcu ludzie z pracy się nie liczą :p) Odpowiedz Link