szprota 26.10.05, 18:09 to dla tych, co śledzą innych po innych forach, zaglądają im w wizytówki i w widoki z okna. Podejrzałam, że Al-Ki ma RU w ulubionych :D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maruda Re: wątek podglądacki 27.10.05, 01:53 Mam wrazenie, ze te cale wizytowki to reakcja na ucieczke ludzi na grono. Anonimowosc w sieci przestala w kazdym razie byc ostatnio dżezi ;-) Odpowiedz Link
szprota good point 27.10.05, 02:00 grono mnie drażniło nibyelitarnością, a anonimowość w sieci przestaje być rokoko,gdy się pomyśli, ile par się skojarzyło przez net :) no po czymś przecie muszą się poznawać! Odpowiedz Link
maruda Re: good point 27.10.05, 02:06 no ja niby sparowany, chyba zwyczajnie kwestia mojej anonimowosci stala sie dla mnie czyms, co warto olac :-) Jutro wygrzebie jakies zdjecie coby smurfa podmienic, hehe :-) Odpowiedz Link
aard good joint 27.10.05, 10:49 a ja tam - mimo sparingu - lubię być możliwie anonimowy :) Odpowiedz Link
aard Re: good point 27.10.05, 10:48 szprota napisała: > grono mnie drażniło nibyelitarnością, good point. Dlatego nigdy tam nie zajrzałem. a anonimowość w sieci przestaje być > rokoko,gdy się pomyśli, ile par się skojarzyło przez net :) Ile, ile? :p no po czymś przecie > muszą się poznawać! Po Wili! Odpowiedz Link
szprota I willa3 survive? 17.09.06, 20:34 rozproszyłam się, przepraszam, ale właśnie sobie uświadomiłam, że parę dni temu machinalnie bazgroliłam na kartce i z tych bazgrołów wyraźnie układa się napis "I just shoot John Lennon". Chyba przesadziłam z coca colą i wydało mi się, że nawet Yoko Ono to jest to. Odpowiedz Link
aard O shot! Janie zauważyłem! 19.09.06, 12:26 jeno mi chodziło, że ja :) A zresztą co Ci będę podświadomość poprawiał, nawet gdybym zauważył? :) A warcholstwo objawiłaś w esemesie raczej: "catering" (single t) Odpowiedz Link
szprota nieduży warchoł w kolorowe pasiaki 19.09.06, 12:37 jednak przez jedno? nie byłam pewna, więc wolałam dobawić drugie, bo ważnym mi się zdało, że Huann to lord of caterings. Odpowiedz Link
aard przed dwa pisawszy 19.09.06, 12:49 nie czytałoby się "kejter" jeno "kater" (patrz "cutter" czytane "kater", nie zaś "kjuter"). Dobrze rzekę, Cruachu, Brahmaputramencie mądrości wszelaardkiej? :) Odpowiedz Link
cruach once catered, twice shy 22.09.06, 07:49 Thou aart right. (As aye.) dictionary.cambridge.org/define.asp?key=11958&dict=CALD On the brother hand, there are these meanings in the Scots leid: 1. cater [or catar] = katar 2. cater = majacy chcice [od "tae cate / kate = miec chcice] With the latter meaning, the word has been used with reference to _cats_ only. Pozdrodla wszystkichSz kotów! Odpowiedz Link