aard 20.03.03, 12:43 ... na który nikt by nie odpowiedział :-) Niech zgadnę: ten będzie pierwszy... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aard Nie zgadłem :) 21.03.03, 12:33 dziad_borowy napisał: > Czy aby na pewno? ;-) Ale wcale mnie to nie martwi :) > darzbór Natomiast zaskakuje mnie użycie przez Dziada polskiej czcionki. Cóż się stało, Dziadzie? Odpowiedz Link
aard No! <otrzepywanie rąk> 21.03.03, 13:09 Niedopatrzenie naprawiłem, ślady zatarłem, pod dywan zamiotłem. A propos: dywan w Rezerwacie utopia to chyba latający jest...? Wniosek? Zamiecenie pod niego i tak nic nie da... aA Rd_niepocieszony Odpowiedz Link
szprota1 To znaczy? 28.03.03, 15:09 Bo jak przychodzi gosposia, to czasem posprząta (vide wątek Aarda z testem sygnaturki) Ale tego wątku nie sprzątnę. Ładny jakiś jest. Odpowiedz Link
pijaw Abo... 01.04.03, 19:37 pod dywan latajacy zamiata się podmiatając nad dywan. z tego wniosek, ze nad dywanem ciągle utrzymuje sie kurzawa zwana niekiedy mgłą. To tzw. Fata Morgana. O ile Morgan ma Fatę i latający dywan. ta korze czezar a tu s(t)ra. Odpowiedz Link