szprota 04.03.07, 23:28 Meteor na RU zachowuje się jak troglodyta u Pratchetta: mały, włochaty i wyglada na zagubionego. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meteor2017 Otake 05.03.07, 16:28 Ale ten na zdjęciu nie wygląda na zagubionego, ani za takiego co nie znalazł tego wątku Ale ma ładną fryzurę i laskę marszałkowską :) Odpowiedz Link
meteor2017 Re: Meteor na RU 10.03.07, 09:33 > Meteor na RU zachowuje się jak troglodyta u Pratchetta: mały, włochaty i > wyglada na zagubionego. Tak? Odpowiedz Link
szprota to moje twoje ulubione zdjęcie na gronie 10.03.07, 12:10 zawsze mi było szkoda, że się ostrzygłeś. Odpowiedz Link
breblebrox Re: Meteor na RU 10.03.07, 12:49 Więc ja byłam najbliżej. Czy coś wygrałam? Odpowiedz Link
meteor2017 Re: Meteor na RU 10.03.07, 19:55 szprota napisała: > zawsze mi było szkoda, że się ostrzygłeś. Mi tez breblebrox napisała: > Więc ja byłam najbliżej. > Czy coś wygrałam? Kosz kwiatów wiosennych :) Odpowiedz Link
breblebrox Re: Meteor na RU 12.03.07, 02:51 meteor2017 napisał: > szprota napisała: > > zawsze mi było szkoda, że się ostrzygłeś. > > Mi tez Mam gdzieś zachowane włosy z pierwszych ostrzyżyn, jakieś 40 cm całkiem dobrego włosia, mogę użyczyć. > breblebrox napisała: > > Więc ja byłam najbliżej. > > Czy coś wygrałam? > > Kosz kwiatów wiosennych :) > Dzien kujem :) Wolny dzien na dodatek! Kujem dzien póki gorący! Jutro tyż bendem kuła :-P Odpowiedz Link
meteor2017 Re: Meteor na RU 12.03.07, 09:57 > Mam gdzieś zachowane włosy z pierwszych ostrzyżyn, jakieś 40 cm całkiem dobrego > włosia, mogę użyczyć. A ja cały warkocz z ostatnich postrzyżyn, tak więc jestem samowystarczalny :) Ale dziekuje za dobre checi, wlasnie brukujemy pieklo, wiec sie przydadza. Pamietaj, że gdy dzien kujesz, to nie robi sie blacha tylko wióry...* *) III Prawo Ucznia zwane też Twierdzeniem Tytusa de Zoo Odpowiedz Link