maginiak 22.03.07, 19:44 nołtekst lalala bo domyślcie się sami!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolik2 Re: No to kiedy i komu pasuje? 23.03.07, 15:35 mi pasują pierwsze dwa weekendy maja!!! :) Odpowiedz Link
lolik2 skoro koniecznie kwiecień 24.03.07, 20:30 to mi jedynie 14-15. a maj wam nie pasuje? Odpowiedz Link
szprota Loliku, przecież wiesz, jak to jest wg grafika 25.03.07, 15:14 nie wiem, czy maj będzie nam pasował. A przez cały kwiecień mamy wolne weekendy, więc 14-15 też. A że w pobliżu są urodziny Mag.gie, to tym bardziej wydaje mi się, że to spoko data ;] Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Szprociku, przecież wiesz, że 25.03.07, 18:02 właśnie znalazłem na jakieś starej płycie plik, w którym zapisywałem wszystkie swoje klony: hitler_bez_napletka rasistowska_tecza mieszkaniec_babilonu kosmaty_defekator latajaca_rosomacica bezwonny_sejf dwuh_hirurguf syne_kura b00g14 szczerbaty_pan_marian oto_nowy_adam_michnick hu.bar.szybkiej.obslugi jowialna.prezerwatywa c.i.a.z.a czterdziestoletni_rosomak pelzajacy_rosomak wiliam3 studiujacy_rosomak niska.szkodliwosc.spoleczna betonowy.baton w_czopku_urodzony i sądzę, że któremuś z wyżej wymienionych "ja" 14-15.04 też będzie pasował jak ulał do nosa. a, psik! [taka mała lustracja] Odpowiedz Link
szprota właśnie się zastanawiałam, czy się wpiszesz 25.03.07, 19:37 czy cię nękać sesemesami. skoro tak, to tak. a co z Resztą? Zam? Aardy? Odpowiedz Link
lolik2 pytanie natury zasadniczej brzmi: 26.03.07, 07:32 a co na to wszystko założycielka wątku? :) Odpowiedz Link
latajacy_rosomak a to nie jest tak 26.03.07, 16:21 że zaprasza się kogoś do kogoś innego? Tak w korcu nagabywałaby tradycja RUtopowa. Zresztą Tomciem nie będę wskazywał, kto ją rozpoczął;) A może nie? Odpowiedz Link
szprota jest tak 26.03.07, 19:43 tak, że jakby nawet Maginiakowi i Yavoriusowi ten weekend nie pasował, to by Lolik przyjechała do mnie. i już. Odpowiedz Link
yavorius Re: teoretycznie 26.03.07, 08:45 Teoretycznie Maginiak pyta, komu kiedy pasuje ;-) Odpowiedz Link
maginiak Re: teoretycznie 26.03.07, 09:14 Zasadniczo maginiak pyta komu kiedy pasuje, żeby się potem nie okazało że jak nam pasuje to nikomu nie pasuje tak jak ostatnio! O! Podsumowywując zatem, czy Wam bardziej pasuje 14/15 kwietnia, 21/22 kwietnia czy też 28/29 kwietnia? Ja bym raczej optowała za końcem kwietnia niż środkiem, ale to żaden tam mus. No to? Odpowiedz Link
maginiak Oooooo 26.03.07, 09:42 Nie zauważyłam wcześniej że Loli pasuje wyłącznie 14/15. Zatem pytanie brzmi: Czy? Odpowiedz Link
yavorius Re: Oooooo 26.03.07, 09:45 maginiak napisała: > Zatem pytanie brzmi: Czy? Zatem odpowiedź brzmi: Tak! Odpowiedz Link
lolik2 ja jużem rzekła co i jak 26.03.07, 19:17 moge tylko i wyłącznie w ten jeden weekend kwietnia, także jakby reszta mogła wtedy tez byloby cudownie :) pozdrowy z Katowic gdzie komin i dym! Odpowiedz Link
szprota Lolik już rzekła co i jak 26.03.07, 19:23 Cassani coś marudzi. może go zawieziemy w bagażniku? Odpowiedz Link
cassani chyba lepszy koniec 26.03.07, 09:45 zawsze ladniej wyglądam tuż przed 1-szym maja niez tuz po prima-aprilis... Odpowiedz Link
maginiak Re: chyba lepszy koniec 26.03.07, 19:35 Cassani nie marudź do cholery! Bo przyjedziesz w bagażniku! Odpowiedz Link
cassani to będzie trudne 28.03.07, 11:35 bo po pierwsze: mam kombi; bo po drugie: z bagażnika nie sięgam pedalów; bo po trzecie: pedaly mnie też nie sięgają! Odpowiedz Link
yavorius Re: to będzie trudne 28.03.07, 11:38 cassani napisał: > bo po trzecie: pedaly mnie też nie sięgają! Może to i lepiej ;-) Odpowiedz Link
blq atam. 26.03.07, 18:26 każdy weekend choć pośrodku maja może być problem. a tak to luzik. Odpowiedz Link
szprota Wstępniutkie podsumowaneczko 27.03.07, 19:51 Lolik jedzie Szpro jedzie. Huann najpewniej też, być może via Meteor, jeśli splot okoliczności byłby wystarczająco słoneczny i go zbiera po drodze, kto wie. BrebleBrite jedzie. Rosomak jedzie. Blq napisał tak, że nie wiem. Cassani przeraził Breblebrox, że będzie musiała sprzątać dla niego bagażnik. Kaszanko, czy jesteś zmotoryzowany? Aardy nie wykazują entuzjazmu jako że to ich jedyny wolny weekend na czasoprzestrzeni dłuższego einsteina. Zam wyjechany w tym czasie w dość podobnym, niemniej odległym kierunku. Czy Yaviniaki uważają, że kogoś pominęłam? PS pamiętajcie, Drodzy Gospodarze, że minęły już te czasy, kiedy wszyscy się w pracy nudzili i łazili po forum. Niektórzy nie nudzą się w pracy, niektórzy nie łażą po forum. Możremy nie doczekać się odzewu Jakichś Tych, Których Pominęłam, A Których Chcielibyście Zaprosić. Odpowiedz Link
yavorius Re: Wstępniutkie podsumowaneczko 27.03.07, 20:07 szprota napisała: > PS pamiętajcie, Drodzy Gospodarze, że minęły już te czasy, kiedy wszyscy się w > pracy nudzili i łazili po forum. Niektórzy nie nudzą się w pracy, niektórzy > nie łażą po forum. Pamiętamy, dlatego też Ci, którzy być powinni, dostali ode mnie zaprószenia mailem (po czym wpisali się tutaj). Co do brakujących, to ja cały czas staram się namówić Gale'a, ale on jest głuchy na moje pisaniny, będę musiał jutro doń przebrzęknąć. Odpowiedz Link
gale Re: Wstępniutkie podsumowaneczko 28.03.07, 08:56 Wcalem nie jest głuchy tylko rzeczywistość mnie przerasta, głównie w godzinach 8-16 i 20-5. A telefon odebrałem, więc mi nie miałcz ;>> Nieobecność usprawiedliwiona - naonczas będziemy nawracać Śmierdzącego Buddę na chrześcijaństwo... Odpowiedz Link
yavorius Re: Wstępniutkie podsumowaneczko 28.03.07, 09:02 gale napisał: > Wcalem nie jest głuchy tylko rzeczywistość mnie przerasta, głównie w > godzinach 8-16 i 20-5. <pociesza> ## > A telefon odebrałem, więc mi nie miałcz ;>> <miałczy> ## > Nieobecność usprawiedliwiona - naonczas będziemy nawracać Śmierdzącego Buddę > na chrześcijaństwo... <wybacza> :-p Odpowiedz Link
meteor2017 Re: Wstępniutkie podsumowaneczko 28.03.07, 00:13 > Huann najpewniej też, być może via Meteor, jeśli splot > okoliczności byłby wystarczająco słoneczny i go zbiera po drodze, kto wie. Niestety nie zbiera... Wujek Meteor Blacha 584 ma niestety wolny weekend, w zwiazku z czym jedzie jako kadra na blachowanie nowych przewodnikow. Odpowiedz Link
cassani Cassanna jest zmotoryzowana 28.03.07, 11:33 i ma 4 miejsca wolne. Ale może w tej chwili potwierdzić na 80% a nawet na 78% czy będzie mogla pojechać - gdyż bo CassannaMother ma jakieś wesele czy ślub w nadmieniony czas i jeszcze nie wiadowmo czy ją zawieźć będzie mógl CassannaBrother czy CassannaHimself. Aczkolwiek Cassanna się wybiera na odwiedziny do Znienawidzonego miasta - ale - jeszcze potwierdzi. Gdybym jeschal - to cala fura jest wolna! Odpowiedz Link
yavorius aha 28.03.07, 13:18 No rozumiem. Jak będziesz wiedział, to daj znać i pamiętaj o 6,25€ ;-) Odpowiedz Link
szprota Re: Cassanna jest zmotoryzowana 31.03.07, 18:09 Cassannie trzeba będzie włożyć do samochodu Rosomaka i może Ajmaka, bo odgrażał mi się Ajmak wczoraj, ze na 80% jedzie (i ma rację. w850i jednak. droższy bo droższy, ale po co mi lepsza matryca w aparacie i dokupowanie karty pamięci) Odpowiedz Link
maginiak Re: Awięc uściślijmy! 31.03.07, 18:41 Tak tak Maginiaku, cóż za spektakularne ENTER! Ale wracając, uściślijmy zatem! Będą więc: Szprotex Huanusz Lolikon Dwójeczny Rosomatexonixon Casseneusz Katastrofijus_Nadfioletex Breblenewkidsonthebloks Brajtaneusz Bolequos & Sylwiqus No i siostra Yavora z mężem :) Kogom pominęłła niech się zaklepie! Odpowiedz Link
breblenewkidsonthebloks Re: Awięc uściślijmy! 01.04.07, 11:41 Skoro ja jestem, wszyscy są zatem! Odpowiedz Link
breblebrox Re: Awięc uściślijmy! 01.04.07, 13:16 Cóż za bezczelna próba podrobienia mojego beznadziejnego stylu - nigdy bym tak trafnej (i na temat) riposty nie napisała! Czy to nie Ty byłaś na spacerze po Piotrkowskiej ok. godz. 15 w piątek? Odpowiedz Link
czlowiek.paroovka Re: Awięc uściślijmy! 01.04.07, 13:42 Ze mna... i to bezwstydnie publicznie wkladala mnie do ust!!! W buleczce! Odpowiedz Link
czlowiek.paroovka A ja? 01.04.07, 12:25 Proszę zakupić mnie pół kilo, albo całe to będę w dwóch osobach w dwójnasób. Odpowiedz Link
szprota A więc uściślijmy! vol.2 09.04.07, 19:24 Lista usta lona. A mista lowa lowa. Materace w bagażniku z Breble kierującą za pomocą dzipiesa dmuchane będą na miejscu. Break będzie fast, bo zamiaruję wziąć oldskulową kaszkę bananową. Ale poza tym z pustymi rękami, bo z plecakiem, który się nosi na plecach, a nie w ręku. Wymarsz w sobotę z Julianowa, bo jakoś nie widzę sprzeciwu. Jeśli Excentrix zamilknie na forum, ścignę go telefonem koło środy. Takoż Ajmakowie. Takoż Katastrofę. W Casannę wierzę, że zajrzy. Proponuję godziny okołopołudniowe, żeby śpiochy (czyli ja) mogły się wyspać, a wystarczająco wcześnie, by zrealizować Plan Zatykania Trąby w Rogowie i Radziejowicach - Zamku, Casanno, pytam was jako potencjalnych kierowców, co wy na to? (coś czuję, że Zamka nie będzie trzeba długo namawiać...) (Breble już pytałam i niczym jeździec ze ślepą kurzotą na Wielkiej Pardubickiej nie widziała przeszkód) Natomiast Brajcie, mówiłeś, że czujesz się na siłach podźwignąć sesyjkę RPG - czyż nie będzie to wspaniała okazja ku temu? ;> Odpowiedz Link
brite Re: A więc uściślijmy! vol.2 09.04.07, 20:35 > Natomiast Brajcie, mówiłeś, że czujesz się na siłach podźwignąć sesyjkę RPG - No, to wezmę parę wielościennych kostek i fajerboli. Odpowiedz Link
huann Re: A więc uściślijmy! vol.2 09.04.07, 22:29 brite napisał: > > No, to wezmę parę wielościennych kostek to ja obgryzę :> Odpowiedz Link
zamek Kurna co jezd? 02.04.07, 01:07 Dokąd ja jezdem 14/15-go wyjechany? Bo ja o niczym nie wiem! 10/11/12-go, owszem, Krakał bez Warczał, ale aczkolwiek gdzieniebądź w 14/15 ja jak najbardziej partycypucutupuję! I jeszcze mogę w Cytrynę zabrać, jakby ktoś się nie bał (im starszy jestem, tym Cytryna szybciej jeździ). No! Odpowiedz Link
excentrix wywołany po wielokroć 08.04.07, 10:51 na trzy dostęone sposoby oświadczam co następuje;;;; z przeradością odwiedziłbym wietrze miasto i jego zacnych mieszkańców. Jednakowoż znajduję się w trakcie gorączkowych przygotowań do zamorskich wojaży i jeśli podopinam to się zepnę i nawiedzę. Są jeszcze jakieś komunikacyjne vacaty ?? Odpowiedz Link
yavorius Re: wywołany po wielokroć 08.04.07, 12:21 Wzróć się k'Cassaniemu. On będzie pewnie miał. Będą jechały trzy samochody (+ czwarty mojej Siostreksoniksony), więc dla każdego coś miłego. Odpowiedz Link
szprota Re: wywołany po wielokroć 08.04.07, 13:14 Zamek też się wybiera. Pomyślałam, że punkt zborny możemy wyznaczyć u mnie na Julianowie. Zastanówmy się tylko, kiedy chcemy jechać. Odpowiedz Link
yavorius Re: wywołany po wielokroć 08.04.07, 13:23 szprota napisała: > Zamek też się wybiera. No przecie wiem. 3 samochody: Cassani, Zamek i Bleblebleontheblock. Odpowiedz Link
maginiak Re: No to kiedy i komu pasuje? 08.04.07, 14:06 Ach, i pamintojcie, weźta bed&breakfest&bewrydżys ;) Bo u nas podłogi dostatek ale poza tym to licho ;P Odpowiedz Link
szprota Re: No to kiedy i komu pasuje? 08.04.07, 14:13 spoko, nie używałam karimaty od października, więc warto ją przewietrzyć, a Breble chwaliła się, że ma wielki nadmuchiwany materac, z którym cały czas jeździ w bagażniku. Odpowiedz Link
yavorius Re: No to kiedy i komu pasuje? 08.04.07, 14:16 A sięgunia nóżkami do pedałków z tegusio bagażniczka? Odpowiedz Link
lolik2 OJEJ JEJ JEJ! 10.04.07, 13:18 a czy dla Lolika znajdzie się kawałek kanapki? bo Loliki pociągiem, więc nie chcą nic taszczyć oprócz torebki, a znajomi sie przenieśli do Piaseczna czy innego Legionowa i nie będzie miec gdzie sie ułożyc na noc buuuuuuuuu Odpowiedz Link
szprota Re: OJEJ JEJ JEJ! 10.04.07, 13:25 Loliku, w razie by kanapkę diabli wzięli, weźmiemy cię między Szpro a Huann, zobaczysz jak będzie zabawnie ;) Odpowiedz Link
yavorius Re: OJEJ JEJ JEJ! 10.04.07, 13:28 lolik2 napisała: > a czy dla Lolika znajdzie się kawałek kanapki? No pewnie! Odpowiedz Link
latajacy_rosomak A jaki kierun?(zapytka do kierownic i kierowników) 10.04.07, 10:43 Czy państwo kierujące zamierza jechać przez zŁowicz czy przez oRawę (i Spisz ewentualnie)? Odpowiedz Link
szprota kawa na Rawę 10.04.07, 13:33 Myśleliśmy o Rogowie i Radziejowicach, więc z tego co mi mówi szukacz.pl na Rawę. Odpowiedz Link
breblebrox Ro-Ra-Ra? Groraraaaaaar! 10.04.07, 14:17 Fajnie brzmi, może być. P.S. Zaznaczam, żeby nie doszło do nieporozumień (bo gdzieś tam się mylnie liczba mnoga pojawiła w odniesieniu do przyrządów leżniczych bądących w moim posiadaniu): materac mam w bagażniku niestety tylko jeden, a i ten już w pełni zajęty. Odpowiedz Link
szprota a czymże się zajmuje? 10.04.07, 14:28 ja tylko szpanowałam tobą, jaka to jesteś przewidująca z tym materacem ;] Odpowiedz Link
breblebrox Zajmuje go swoim ciałem. 10.04.07, 15:10 Tak, materac na podorędziu musi być! Odpowiedz Link
huann Re: Ro-Ra-Ra? Groraraaaaaar! 10.04.07, 22:29 breblebrox napisała: > bo gdzieś tam się mylnie liczba mnoga Liczba Mroga i Liczba Mrożyca a Rosomak to pewnie we Stroniewicach? i stąd pytanie odnośnie wyprawa: czy Łowicz nam Pasi, czy bluesuje Rawa? Odpowiedz Link
breblebrox Mi tam wszystko pasi... 12.04.07, 19:12 Nawet o Budapeszt po drodze możemy zahaczyć. Póki samochód jeździ... Odpowiedz Link
szprota dobra, to ja by zgarnęłam Rosomaka po drodze 12.04.07, 20:08 na Łówicz, tówarzyszko moja. Odpowiedz Link
latajacy_rosomak ni! 13.04.07, 17:10 teraz już sobie tak zorganizowałem czas, że muszę przyjechać rano w sobotę do zŁodzi. Czyli ok. południa u Szprotty, taktak będę. Odpowiedz Link
cassani niestety, ale muszę się wysypać (chyba) 11.04.07, 08:10 i chyba nie zdążę przyjechać w sobotę :( Dostałem wczoraj kilka obowiązków weekendowych i wątpie żebym zdążył jeszcze na podróż do W-wy i raczej wolałbym nic nie obiecywać :( Odpowiedz Link
excentrix niewyrwęsię 13.04.07, 10:14 niewyrwęsię niewyrwęsię teraz już wiem wiem wieeeeeeeeem. i strasznie mi z tego powodu przykro Odpowiedz Link
brite Re: No to kiedy i komu pasuje? 16.04.07, 16:19 nie wiem, czy już gdzie było, ale: dzięki Yaviniakom za przygarnięcie i smalec! Niechaj Boguś biega wybałuszony w pokoju a kosmodrom za oknem przygrywa dzwonami od święta, niech karkóweczka powsinoga na kartki dwa razy! I zasmażka! Odpowiedz Link
szprota Re: No to kiedy i komu pasuje? 16.04.07, 18:36 nie zapominajmy też o spuszczaniu szczura i chłodnej dermie w autobusie. tylko z wami powinno odbywać się głaskanie bażantów! Odpowiedz Link