aard 15.07.03, 15:08 Odebrałem prawko na motocykl :-))) A za parę dni... być może... zakup! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziad_borowy Re: Dziś rozpoczynam nową jazdę 15.07.03, 16:01 Pozostaje mi tylko powrumwrumowac:-) dzierżbór Dżamacha!!! Odpowiedz Link
szprota1 No nie mówiłam, że przybywa ci zalet? 15.07.03, 16:25 No, może faktycznie nie mówiłam. Jednak Virażka? Ql! Odpowiedz Link
aard Re: No nie mówiłam, że przybywa ci zalet? 16.07.03, 08:30 szprota1 napisała: > Jednak Virażka? Ql! Się obaczy. Dzierrżbórr Dżamacha!! :-)) Odpowiedz Link
aard Gwoli komentarza zamieszczam mail od przyjaciółki 16.07.03, 08:28 To bylo nawet wiecej niz oczywiste, ze zdasz za pierwszym razem; oto dowód: mimo wielu mozliwosci naszego mózgu jest on jednak ograniczowny w swej kreatywnosci i nie moze pomyslec, ani wyobrazic sobie niczego Nielogicznego (nie z punktu widzenia matematyki, ale np.: nie mozemy sobie wyobrazic czterowymiarowej przestrzeni, ani zadnego nowego koloru, etc.). Tak, jak na podstawie dostepnych nam przeslanek empirycznych mozemy a priori twierdzic o wszystkich odcieniach znanych nam barw, tak na podstawie przeslanek zwiazanych z interesujacym nas zagadnieniem mikolajowego egzaminu, mozemy utworzyc szereg a priori prawdziwych zdan, jedym z nich jest oczywiscie to mówiace, ze M. zda za pierwszym podejsciem... (tak juz urzadzono ten parszywy swiat....;)) Oczywiscie GRATULUJE i czekam z niecierpliwoscia na mozliwosc zajrzenia twemu motoru pod maske! Odpowiedz Link
aard No to se rozpocząłem... 13.07.04, 14:33 Pojutrze rocznica, a ja od roku w siodle nie siedziałem... AWRUK!!! Odpowiedz Link
neochuan rozpoczniesz w piątek ;-P 13.07.04, 14:37 siodełko rowerowe już się uśmiecha :P Odpowiedz Link
maginiak piątek na początek 14.07.04, 10:14 ale uwaga, bo niektóre siodła mają zęby, które wystają zza uśmiechu. a niektóre konie mają Dziada Borowego. Odpowiedz Link