aard Poszukuję sponsora 08.09.03, 12:44 Najlepiej jakby dał z 15 kawałków. Cel jest jak najbardziej szczytny. Konkretnie chodzi o 6962 m n.p.m. Odpowiedz Link
dziad_borowy Troche prywaty (do podróżników różnego rodzaju) 30.10.03, 09:25 Szukam sponsora na kwote 350 zl. Pikanterii poszukiwaniom dodaje fakt, ze sponsor w zamian za sponsorowanie otrzyma bezplatnie nowy z karteczkami plecak Alpinus Woodpecker czy jak tam on sie nazywa 65 liter. Czyli sponsor bedzie do przodu i to sporo. A to, ze teraz szukam sponsora spowodowane jest nagla checia posiadania takiego plecaka, co okazalo sie poniewczasie bledem niestety. Specjalistyczne podziekowania dla wszystkich, ktorzy nie odbiora tego postu jako spamerskiego, a nawet jak wezma to i przy okazji wezma sobie moja prosbe do serca lub po prostu od razu na plecy:-) Dzrżb cz k k k k !!!! Odpowiedz Link
finneznam Trochę pytaty 30.10.03, 12:41 Dziadu Kochany, ja się wtrącę, a skoro na plecaku jeszcze są karteczki świeże, to nie możesz poprosić Alpinusa żeby sobie plecak zasponsorował abarotna a Tobie odsponsorował kasabubu? pyta niezorientowany F dygresją co raz dał się namówić na tłumaczenie dla studenta filozofii tekstu dłuuuugaśnego o chasydach aszeknazyjskich, i jak już w końcu wypocił, to się student przyznał że nie ma mamona i zasponsorował mnie w zapłacie taką czapką narciarską, dyć na co mnie czapka gdy ja nart nie mam a Mała Mi czytaj Fraucymes nie chce w czapce bo ta czapka to jest od niej dłuższa bo taki ma fest pomponiusz ale studenta wspominam miło i w ogóle wspominam Odpowiedz Link
dziad_borowy Z tym to klops patatosowy buuuu 30.10.03, 13:16 Bo z powodu poniewaz karteczki sa ale don Paragonu nie uswiadczysz bo mi znajomy znajomego co to sie nie pyta go o wiele, a w szczegolnosci "skad" i tak dalej takze sytuacja niezmienionom pozostaje i prawdopodobnie wypadniety Ci o z TIRa byl zostal i chwalic tego nie mozn, lecz coz, a skoro, bo nie etyka lecz chec szczera zrobi z Ciebie oficera. Dzrżb cz k k k k i narciarrrską czapke nakładająca nań!!! Odpowiedz Link
aard Dziadzie Najukochańszy 30.10.03, 13:17 Spróbuj to oznajmić na www.wspinanie.pl w dziale "Ogłoszenia" oraz na www.gory.wyd.pl w jakimś analogicznym dziale. Powodzenia w szukaniu sponsora życzę! Odpowiedz Link
finneznam Pytaty z drugiej raty 30.10.03, 13:57 A to może tira kierowca szuka, co mu wypadło? A może reklamuj to tak, że w tym plecaku jest 65 liter...[tu reklama]. Bo jak 65 liter czapek z pomponiuszem, to pas, ale jak by to było 65 liter Cardhu albo Glen Close, to ja nie tylko od Ciebie kupię ale jeszcze zasponsoruję na plecaka ;)) niezorientowany w sprawach litrówek i tirówek F dygresją za to wtrącający że raz w Szwecji miał plecak i wyrzucił go auto stop na auto stradzie i siedział tak F. godzin kilkanaście aż mu ręca zwiędła i już nie machał tylko siadł w rów i patrzył na niego rolnik kosaćcem czy przypadkiem nie chcę mu coś z tą ziemią zepsuć, a potem padał deszcz a taki dziwny że w kółko krążył i padał ciągle gdziem ja siedział a po wreszcie kilkunastu godzinach zatrzymał się tylko vw transporter cały w kwiatkach i naćpańcach chyba holendrach tułaczach w środku którzy myśleli że tylko podobny im nacpaniec może łapac stopa na autostradzie w dodatku szwedzkiej a ja trawki nie jarałem bo nie jaram chciałem tylko do pieprzonego ystad, na prom a promem kiwało tak że podobno ludzie rzygali do środka a helikopter eskortował ale ja tego nie pamiętam bo byłem zmęczony i spałem jak lalapaluza (a Szwedki były piękne tego roku) (ach) Odpowiedz Link
neochuan Re: Wątek dla sponsorów 31.10.03, 13:54 zaczynam od sponsorów. tak jest najrozsądniej. zawsze. Odpowiedz Link
aard Zappa 31.10.03, 14:19 neochuan napisał: > zaczynam od sponsorów. tak jest najrozsądniej. zawsze. miętam. Odpowiedz Link