szprota Re: Wiecie, jaka awaria???? :/ 04.08.06, 19:21 javax.servlet.jsp.JspException: An error occurred while evaluating custom action attribute "test" with value "${ fclient.forum.zdjecia }": Unable to find a value for "forum" in object of class "pl.com.agora.portal.forum.ForumWebClient" using operator "." (null) naprawdę! Odpowiedz Link
lolik2 u lolików też tak było 07.08.06, 08:10 i nie mogli oni nic napisac na żadnym forumie! Odpowiedz Link
huann Re: Wiecie, jaka awaria???? :/ 07.08.06, 01:42 szprota napisała: > javax.servlet.jsp.JspException: An error occurred while evaluating custom > action attribute "test" with value "${ fclient.forum.zdjecia }": Unable to > find a value for "forum" in object of > class "pl.com.agora.portal.forum.ForumWebClient" using operator "." (null) > naprawdę! Eğer yönlenmezseniz giriş için tıklayınız. Kafkasya Kafkas Adıge Adıgey Çeçen Çeçenistan Rusya Abhazya Abaza Karaçay-Çerkes Karaçaylı Çerkes Şeyh Şamil İmam Mansur Cahar Dudayev Mashadov Putin Rusya Kuzey Kafkasya İnguş İnguşetya Nohçi Dağıstan Abhaz Gürcistan Gürcü Osetya Oset Asetin Kuzey Osetya Güney Osetya Kabardin-Balkar Kabardey Balkarya Balkarlılar Diaspora Sürgün Dans Basayev Besleney Besney Kemirguvey Şapsığ Jane Natukhaç Ubıh Abzah Bjeduğ Hatıkoy Makhoş Kaf Dağı Sıvan Avar Lezgi Gazi Kumuklar aklar Dargin Tat Kumuk Malkarlar Nogay Kafkas Vakfı Transkafkasya Osmanlı devleti Osmanlı İmam Mansur Dudayev Yandarbiyev Lakoba Ardınba KHK Yeltsin Hattap Hazar Elbruz Derbent Daryal Dumezil Andi Çermoy Ethem abaza ezgileri abazinka abeeda1 abhaz abhazya devlet korosu abrek adiga.com adige_wored adige xeuk azmi toguzata badin · Best of Nalmes (12) Akordeon: Zelim YURIGOV Doli Khalim ZUBAYIL Pkhacic Nurby HASINOVA Bu parçalar Almanya da Nartcom desteği ile hazırlanan Best of Nalmes adlı albümden alınmıştır. byamiy (19) byamiy Çerkes ezgileri Ceuge chechens kafkasmp3 kafkas mp3 djagu1s islamey islamey Jilace kabardinka kafa (9) kafa kafdaginda kardelen kubanij music nahushev cherim nalmes Osetya senfoni orkestrası Osetya Senfoni Orkestrası tarafından icra edilmiş enstrumantal bir parça. seferby tamara urdun vainah wuppertal zalim1 Eskişehir circass circassian circassians cherkess charkas circs carkas cerkes karkas cerkez cherkes çerkez çerkes kafkasya kafkas caucassus caucasus caucassia caucassian caucasia caucasian elbruz badin dance dans ekip ensemble music muzik adyga adygei adige adiga adigha adige adyge adygei abzakh abhaz abaza abaze apsuwa chechen cecen kafe gafe hakulas mezdeug abrec abrek guance sagdi shagdi shagdiy wuic wuig islamey vork work abzah abzeh besleney hatkoy hatikoy hatukoy shapsig sapsig ubih oset osett asetin kabardey kabarday kabartay kabardian khabardian folk kuban nalmes nalmas kabardinka khabardinka khabardinkha nart marje video clip real mp3 show gosteri ankara kafder kaf-der dernek caucasian music caucasian dance circassian music circassian dance elbruz badin adiga dance adiga music ethnic dance ethnic music folk dance folk music performing art dance dans etnik muzik etnik dans folklor halk oyunlari caucasian dance caucasian music circassians caucasians kafkasya kafkas dansi kafkas dansi halk oyunlari çeçen hakulas abreç sagdi sagdiy nart marje nalmes nalmas gösteri kafkas dernegi kafkas dernegi adige adiye adige circassian dance circassian music circassian dance circassian muzik asuva asuva ashuva abazin dance troupe music troupe festival art dance festivals turkey turkiye kabardinka etnic dance etnic music irish dance river dance riverdance lord of the dance spirit of the dance ballet irish dance step dance tap dance lordofthedance spritofthedance circassian circle sosriqoe setenay nesren dance clips dance shows elbruz kafdagi kafdagi dance dance art ballet caucasian traditional clothes circassian traditional clothes traditional xabze habze hgabze circassian language music mp3 realaudio realvideo dance clips folk dance caucasian folk dance circassian folk dance caucasian genealogy circassian genealogy adige genealogy kafder kaf-der ankara kafder ankara subesi kafder ankara subesi halk danslari halk danslari halkdanslari halkdanslari kafkas halklari kuban tsemez soçi soci nalcik vladikavkas vladikafkas maikop maykop maicop maykop culture circassain culture adige culture folklor folklore caucasian culture caucasian folklore circassian folklore lezginka islamey Caucasus ethnic costumes ethnic clothes caucasian ethnic clothes caucasian ethnic dance caucasian ethnic music circassian ethnic costume etnik top circassian sites top caucasian sites marje nart elbruz elbrus karacay cherkesk karaçay çerkesk kabardian dagistan dagistan çeçenistan chechenya chechen çeçen lezgi adig kafkas dansi dans gösterisi gosteri elbruzbadin www.geocities.com/elbruzbadin elbruzbadin.excelland.com www.elbruzbadin.com badin music group badin caucasian music ensemble elbruz caucasian dance ensemble caucasian dance group caucasian folk dance english turkish circassian caucasian ballet performing arts dans müzikleri dans muzikleri best dance dans gosterisi dans gösterisi gösteri folk dance folk music etnik dans etnik müzik etnik muzik ethnic dance ethnic music world dance world music hitit hatti hattusas hatusas hattusas memluk circassian language north caucasian circassian history Abkhazia Karachay-Cherkess Kabardino-Balkaria Dagestan Ingush Adygei Adygea Kavkaz Adyghe music Adygha songs songs wored vored gibze gibze circass dance Adiga Way Way Kafkas Dernegi Tleprush Tleperush Tleperus Leperus Abrek Abrec Osetia Ossetia Alania Kafkas Dernegi hagolugo hagolugo hakulas hakulas ceug adige ceug kafe islamey oshamahoe oshamahoe islamey kafe guançe kafe guanse gafe mezdeug mezdegu sagdi sagdi simd simd wuic wuig vuig vuic wuig wuic caucasian dance groups circassian dance groups adiga dance groups adigha dance groups caucasian music groups circassian music groups adiga music groups adigha music groups circass circassian circassians cherkess charkas circs carkas cerkes karkas cerkez çerkez çerkes kafkasya kafkas caucassus caucasus caucassia caucassian caucasia caucasian elbruz badin dance dans ekip ensemble music muzik adyga adygei adige adiga adigha adige adyge adygei abzakh abhaz abaza abaze apsuwa chechen cecen kafe gafe hakulas mezdeug abrec abrek guance sagdi shagdi shagdiy wuic wuig islamey vork work abzah abzeh besleney hatkoy hatikoy hatukoy shapsig sapsig ubih oset osett asetin kabardey kabarday kabartay kabardian khabardian folk kuban nalmes nalmas kabardinka khabardinka khabardinkha nart marje video clip real mp3 show gosteri ankara kafder kaf-der dernek caucasian music caucasian dance circassian music circassian dance elbruz badin adiga dance adiga music ethnic dance ethnic music folk dance folk music performing art dance dans etnik muzik etnik dans folklor halk oyunlari asuva asuva ashuva abazin kafkas kafkas dernegi kafkas dernegi kafkas dansi kafkas dansi çerkes dansi cerkes dansi çerkez dansi çerkes dansi ethnic dance etnik dans ethnic music etnik müzik international folk dance festival abkhazia katarchay cerkessia kabardino balkaria north ossetia south ossetia chechnia ingushetia dagestan nalchik maikop makiope maykop grozny makhachkala nazran vladikavkaz sukhumi tskhinvalli sohbet email müzik akraba dosya download forum tartışma kız çerkezkızı çerkeskızı Kafkasya Kafkasya Kafkasya Kafkasya Kafkasya Kafkasya Kafkasya Kafkasya Kafkasya Kafkasya Kafkasya Kafkasya Kafkasya Kafkasya Kafkasya Kafkasya Kafkasya Kafkasya Kafkasya Kafkasya Kafkasya Kafkasya Kafkasya Kafkasya Kafkasya Kafkasya Kafkasya Kafkasya Kafkasya Kafkasya Kafkasya Kafkasya Eğer yönlenmezseniz giriş için tıklayınız. też naprawdę! Odpowiedz Link
yavorius Re: Wiecie, jaka awaria???? :/ 10.08.06, 09:16 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25004 Umfana skasowała?? Odpowiedz Link
umfana Umfana --> Yavorius 11.08.06, 01:11 Umfanowe forum obrało kierunek Yavorowe forum PS ... i tak jestem Zombie Odpowiedz Link
aard Wiecie, jaka awaria???? :/ 05.10.06, 16:25 Nawet dwie: 1. Ten wątek była na trzeciej (!!) stronie 2. Nadal jesteśmy kurwadrudzy. Ale zobaczymy jutro! :p Odpowiedz Link
szprota wystarczy wszak, że poodpisuję na dzisiejszy 05.10.06, 19:49 mag.giaardziadowyavoriusowy urobek Odpowiedz Link
aard Dobra, to ja trochę podniosę ciśnienie 09.10.06, 11:24 na awans. Ponoć możemy wyprzedziś publiczne...? :p Odpowiedz Link
aard trzymamy się :) 09.10.06, 11:26 forum.gazeta.pl/forum/0,53940,2433058.html A co oznacza ta jebana zółta gwiazdka przy niektórych forach? I dlaczego mam wrażenie, ze znów nas z czegoś wygrizzly i że to nawet lepiej? :p Odpowiedz Link
szprota ona uznaniowa dla najciekawszych 15.10.06, 12:36 admiralicja przyznaje. my nie dostaniemy, bo za dużo flugamy. Odpowiedz Link
aard czyli dobrze myślałem 15.10.06, 20:39 że to nawet lepiej :) Nie będzie jabbur gwiazdał nam w twarz! :p Odpowiedz Link
huann pójdźka na całość 15.10.06, 20:46 aard napisał: > Nie będzie jabbur gwiazdał nam w twarz! :p ni wielce nam dźwiedzice woził! Odpowiedz Link
aard pffffffffffffff 16.10.06, 12:15 teraz to ja proponuję się porownywać z miejskimi a nie jakimiś tam prywatnymi na kulturze. Odpowiedz Link
vauban Re: wiecie, jaka awaria ??!! 17.10.06, 18:13 Poprawiają fora fotograficzne - hak im w smak... Odpowiedz Link
aard Re: a cóż to za maza?! 17.10.06, 22:46 Nie maza, tylko foto jest metaforą (trudne słowo) wierności rzeczywistości a forum alegorią (jeszcze trudniejsze słowo) porozumienia ponad pedałami. Odpowiedz Link
huann Re: a cóż to za maza?! 17.10.06, 23:26 aard napisał: > porozumienia ponad pedałami. w ramach czego? Odpowiedz Link
huann a "WIĘCEJ" z nadziobuRU nie dziada! 20.10.06, 14:57 co tam było padlinowane? czy niedajbożrę przypadkiem nie NS?... Odpowiedz Link
dziad_borowy Dziada! Dziada! 20.10.06, 15:05 A jest to WS. WN to teraz i teraz dziada rowniez. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link
aard Dziada 20.10.06, 22:19 a jak wątek z jedynką na początku numeru, to musi być WS! :D Odpowiedz Link
szprota mi też dajcie Dziada! 20.10.06, 22:28 WS. bo kiedyś WN i WS tworzyły w nadzióbie słowo nieRUwno, gdzie spod RU był WN podlinowany, a spod wno WS. Odpowiedz Link
aard a tymczasem wciąż jesteśmy pierwsi 20.10.06, 22:36 warto wiedzieć, że wystarcza do tego 80-90 postów dziennie :) Odpowiedz Link
szprota to my jednak w te rankingi, w te szranki? 20.10.06, 22:59 a ja tak tylko chciałam sobie popisać... Odpowiedz Link
aard a, już sam nie wiem 20.10.06, 23:08 w którym lustrze się przeglądać. W moim mi odbija. Odpowiedz Link
vauban Re: BTW, IMHO awaria dotkliwa 22.10.06, 01:38 dla mnie :/ GG mnie się ze...psuło, poczta gazetowa szwankuje, whaat shall I do ? Może za rogiem czai się esesman ? <strach_strach> Odpowiedz Link
huann Wiecie, jaka awaria???? :/ 24.10.06, 16:34 mimo zwałów spamu których i tak nikt nigdy nie przepisze nie jesteśmy już pierwsi! forum.gazeta.pl/forum/0,46581,1540807.html?x=1357236 dobrze, że choć jeden wątek (ten) jest głupi, a dwa (ten i o głupiej kresce) jest fajny. Odpowiedz Link
aard o kurwa, ale jaja! 24.10.06, 20:35 No nie wierzę po prostu, bubu! :((( Ale spoko, jutro znów będziemy pierwsi :p Odpowiedz Link
szprota ja tam nie wiem, ja sobie wyłączam obrazki 24.10.06, 20:39 co mi mają przeszkadzać w słowie pisanem! Odpowiedz Link
aard Wiecie, jaka awaria???? :/ 28.10.06, 19:35 Kiepsko minet chodzi! A właściwie foRUm tylko, ale ważne rzeczy dwa razy wolniej :/// Odpowiedz Link
nata82 ejjj, to tak jak mi :((( 28.10.06, 22:02 a gg to już tak chujowo, ze o ogólę nie mogę sie z ludźmi dogadać, bo moje odpowiedzi dochodzą do nich z opóźnieniem !!!! Kurwa - chyba mam zajebiście zawirusowany komputer :/ Odpowiedz Link
aard U mnie już okej 29.10.06, 09:21 a GG z natury swej spowalnia, zwłąszcza słabsze maszyny. Polecam tlena :) Odpowiedz Link
szprota tekstowe forum to jeszcze jak cię mogę 29.10.06, 20:51 ale fotofora wykładają się na grabarzy spod łopaty. Odpowiedz Link
aard O! Naprawdę?! 30.10.06, 09:50 Ale to chyba od czasów, od kiedy ma więcej niż jedną wyprawę, nie? :p Odpowiedz Link
szprota a nie wiem 31.10.06, 00:08 ale wczoraj miałeś w opisie. przedwczoraj. dziś masz. do jutra. Odpowiedz Link
aard ano miałem, bo postanowiłem 31.10.06, 14:58 spauperyzować. Ale istnieje od miesiąca jakoś(ć) Odpowiedz Link
szprota ah so 31.10.06, 23:37 wiedziałam, że w jakiejś warstwie jej nie przeeksplorowałam. tej stronki. Odpowiedz Link
aard no bo w sumie 02.11.06, 12:44 na stronce nigdzie nie widać, ze istnieje również angielska domena. Odpowiedz Link
aard Wiecie, jaka awaria???? :/ 02.11.06, 14:09 Wskutek zalogowania na szprotokoły wylogowuje mnie z forum! Odpowiedz Link
szprota bo bloksy ogólnie awaria 02.11.06, 15:41 mi wyskakujące okienka jakoś dziwnie się pokazują, jakby ucięte wzdłuż w połowie. Odpowiedz Link
vauban Re: dzięki [jużściągnęłamidziała] 02.11.06, 22:56 O, to tak jak u mnie ! Też działa ! Nawarony ! Odpowiedz Link
dziad_borowy I mają komórki lokatorskie!!! 16.11.06, 12:06 Nic dziwnego, ze walcza o K800:-) Dzierżżż!!! Odpowiedz Link
dziad_borowy Zaraz, moment, zaraz 16.11.06, 13:19 Chlapłem jedna setke za duzo:-) Dzierżżż!!! Odpowiedz Link
yavorius Re: Zaraz, moment, zaraz 16.11.06, 13:23 Chyba dziesiątkę za mało;p i.gsmarena.com/ii/pics/sonyericsson/sonyericsson-w810-00.jpg Odpowiedz Link
dziad_borowy Re: Zaraz, moment, zaraz 16.11.06, 13:47 Ale me chodzilo o setke chlapnieta z Kaszanim. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link
aard Usuwam na prośbę jednego z najbardziej 16.11.06, 12:44 zainteresowanych. Chułan niniejszym przepraszam, ale GIODO patrzy :p Odpowiedz Link
yavorius Dzięki wielkie 16.11.06, 12:46 Może ocenzuruj, bo wpis Dziada kompletnie nie pasuje w tym momencie do niczego ;DDD Ja Chułan też przepraszam, ale nawiedzonych kretynów nie brakuje... Odpowiedz Link
aard Sorry 16.11.06, 12:59 cenzurowanie moim zdaniem nie ma zastosowania - wpisy niepasujące do niczego to wszak Dziadzia specjalność :) Dzierżniepasujące!!! Odpowiedz Link
dziad_borowy :-) 16.11.06, 13:09 Musze przyznac, ze moj wpis podoba mi sie teraz jak nigdy:-) Dzierżżż!!!! Odpowiedz Link
huann Wiecie, jaka awaria???? :/ 16.11.06, 14:28 Jeżeli na tej stronie widzisz błąd, napisz do nas. W związku z wystąpieniem awarii serwis Forum jest czasowo niedostępny. Za utrudnienia przepraszamy. ps. na szczęście na onecie ;P Odpowiedz Link
vauban Re: Miałem kurna awarię 16.11.06, 22:17 polegającą na niemożliwości wstawienia kursora i napisania czegokolwiek gdziekolwiek :( Ale, jak widać, przeszło :) Odpowiedz Link
szprota to mógł być jakiś flesz gondor 18.11.06, 12:22 one podstępne są i w tle działają. immobilizująco. Odpowiedz Link
szprota Wiecie, jaka awaria???? :/ 18.11.06, 13:45 miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34889,3741651.html Wrzuć swoje zdjęcie z awarii na nasze Fotoforum: fotoforum.gazeta.pl <jeb> czekam czasów, w których padnie hasło "wrzuć swoje zdjęcie z pogrzebu babci" :/ Odpowiedz Link
szprota Re: Wiecie, jaka awaria???? :/ 09.11.08, 13:34 No i kurwa doczekałam: naszaklasa.blox.pl/2008/10/Zdjecia-cmentarne-na-NK.html Odpowiedz Link
huann Wiecie, jaka awaria???? :/ 22.11.06, 00:57 Z Wikipedii: "Brodawka Vatera (Przekierowano z Zwieracz Oddiego)" Odpowiedz Link
vauban Re: a że ja się zapytowywuję tak o ! 28.11.06, 22:20 a czemu jak się we wątek wjedzie, to szerszy wydaje się on, szerszy i tak bardziej jakby w rozdzielczość 1024 na nabok się mielim ? (Nie, abym skomlał, pytam ino). Kurwa maź, kotom kuwetę sprzątnąć trza, bo jedzie i to nieźle :( Odpowiedz Link
yavorius Re: Wiecie, jaka awaria???? :/ 12.01.07, 12:07 Forum.gazeta.pl Zgodnie z przyjętą polityką bezpieczeństwa wybrana przez Ciebie strona została zablokowana:-l Odpowiedz Link
vauban Re: Wiecie, jaka awaria???? :/ 12.01.07, 18:51 A ten Dekoral to biały, czy kolorowy ? Malowałem ostatnio białym - i odradzam, porządnie kryje dopiero czwarta warstwa :( Odpowiedz Link
vauban Re: Wiecie, jaka awaria???? :/ 15.01.07, 22:58 O mało nie kupiłem, ale nieco za jaskrawy. Polecam Beckers Designer zielony asparagus, lateksowy - perwersyjny, pyszota. Odpowiedz Link
vauban Tako rzecze Goebbels/ni Zara tu sra ? 15.01.07, 23:08 A spece od propagandy do dziś jak echo powtarzają, rzają, ają, ą ! No, i niestety, to działa (i armaty, i armatury, i amarylisy). Armatury bez matury. Giertychy pełne pychy. Biskupy do dupy. Zagwoździć gwoździe - jeździj po moździe ! IMHO, Dekoral cienki, Dekoral słaby, słabieńki. Beckers ! Dwie warstwy, i jesteś człowieku, gotów ;) Yaworiusie, Twój adwersarz doprawdy, nie wie, co dobre :) Odpowiedz Link
huann o wybuchacha 18.01.07, 21:06 lonegunman.blox.pl/2007/01/Do-not-pee-on-my-wii.html Odpowiedz Link
huann Wiecie, jaka awaria???? :/ 19.01.07, 16:03 mapa.szukacz.pl/?&nc=52,06157&ec=19,81069&n=52,06125&e=19,85627&z=3&m=D%b1bkowice%20G%f3rne czyli: mapa.szukacz.pl W nocy uszkodzone zostało nasze główne łącze ze światem. Łączem zapasowym nie jesteśmy w stanie obsłużyć całego ruchu. Przepraszamy. Spróbuj za godzinę. Odpowiedz Link
vauban Re: Wiecie, jaka awaria???? :/ 19.01.07, 20:01 Może to dziwne, ale w Toruniu wcale mocno nie wiało ~:> Odpowiedz Link
finneznam Wiecie, jaka awaria???? :) 25.01.07, 12:06 Ci faceci to awaria kompletna, niektórzy. Najpierw, żeby mu dowód pokazać. Ale czego: miłości? Wielkiego Twierdzenia Fermata? On na to: osobisty. Oho, myślę, formalista mi się trafił. No ale dobra, kukam an co dalej. Dalej każe pokazywać płyny, to znów nie wiem o co mu chodzi, może to jakiś hydraulik, ale po kiego szukać pod maską, skoro w aucie płyn chlupocze, bo z wycieraczek się rozmroziło, a potem każe świecić światłami, no dobra, myśle, dyskotekowy typ, bo najbardziej mu się awaryjne podobały a najmniej cofania. a potem każe jechać po takim śmiesznym łuku z kijkami wzdłuż i myślę sobie: pewnie chce adrenalinki zażyć, slalomem śmierci między kijkami, a ten do mnie: o nie, nie, prosto proszę. No bez sensu: jak prosto - skoro po łuku? Ale jadę, myślę, może coś tam zgubił na końcu łuku, jak nie przymierzając na końcu łuku tęczy. Nie wiem, zgubił czy nie, bo kazał wracać, a dziwak już z niego wylazł całkiem, bo i do auta nie wsiadł, tylko uzewnętrzniał się i jakoś tak truchtał wzdłuż. Potem się zaczęła właściwa taksirajza, facet kazał jeździć tu, tam, pod górkę, potem w lewo, w prawo, rondko, zawrócić, zaparkować (to myślę: otduchniem, pakurim, ale gdzie tam), mignąć, odparkować, stanąć, ruszyć, ruszyć, stanąć, dwójka, trójka, czwórka, ledwie com rozpędził się a ten mówi że na bok, dwa pasy, to myślę głupi jakiś, no ale w końcu klient nasz pan, nie po to robię za taksówkarza, żeby pokazywać anse, no i ten dalej, wracać, sracać, stawać, ruszać, a licznik, panie, bije, czterdzieści minut już się tak kręcimy, no to wyglądam Dziada Borowego, zawsze to raźniej ziomala zobaczyć, ale gdzie tam, same pryzmy śniegu i syf, no ale potem myślę, że tak na własne oczy to Dziada ja Borowego nie widziałem, że może to on się tak każe wozić, zagaduję, on skąd jest, a on, że z Torunia, nastrój więc jakby siadł, bo Dziad nie z Torunia, no nic, kręcimy, kręcimy, acha, myślę - napiwek zostawi suty, bo miał życzenie specjalne, żeby te wszystkie kręcioły kamerować. No a teraz klimaks: Jak już go zawiozłem tam dokąd chciał (a chciał wrócić tam, skądeśmy zaczynali, dziwak mówię wam) - to czekam na forsę, co nie, a ten mnie z auta wyprasza, nagranie wideo przewłaszcza i tyle mojego, że śnieg wdarł mi się w trampki aż po pachy. no więc taksówkarzem jak już nie chcę być, tym bardziej że spora konkurencja, bo ledwie co mnie wyrzucił, to do mojego auta następny taksiarz właził. wszystko to raczej odbieram w kategorii be Odpowiedz Link
szprota tse, ce 25.01.07, 12:29 jakkolwiek wszystko przez elfów, nieludzi i wozaków (a w nocy do poduszki pochłeptałam sobie właśnie elfią krew, w ramach zastępstwa za zaginiony zakon feniksa, co był duży i niebieski i nie wiada, kto ma, rzecz pewna, że nie ja, bo bym już znalazła, ja nawet łysiaka z drugiego pokoju wywęszę), tym niemniej składam wyrazy. niechże będą złożone jako ser u Maginiak. Odpowiedz Link
dziad_borowy Re: tse, ce 25.01.07, 13:26 To Maginiak ma u siebie jakiegos anglikanskiego szlachciaca zlozonego? W pol? No no! Fiu! fiu! Dzierżżż!!! Odpowiedz Link
dziad_borowy Re: zawsze miała 25.01.07, 14:12 Pewnikiem trzyma go w komorce lokatorskiej. Albo w kilkunastu. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link
jejowannabe dziad_borowy napisał: 25.01.07, 17:50 > Pewnikiem trzyma go w komorce lokatorskiej. Albo w kilkunastu. fuj, to byłoby niezgodne z przepisami Ligi Polskich Serów o podstawowej komórce społecznej. w komórce lokatorskiej może być tylko ser z lady. Odpowiedz Link
szprota ser z lady 25.01.07, 18:20 jest prosty jak wędzony TWAróg z ziołami. A tu idzie o złożony ser. Na rękę RedNacza, jako i usty. Odpowiedz Link
huann Re: Wiecie, jaka awaria???? :/ 01.02.07, 00:24 ar ns4 = false; var ie4 = false; var ns6 = false; if (document.layers) ns4=true; else if (document.all && window.ActiveXObject) ie4=true; else if (document.getElementById) ns6=true; if ( !ns4 && !ie4 && !ns6 ) ns6 = true; var katalog = "./java/"; var F00=1 var F06=1 var F12=1 var F18=1 var LAST=18 var KON="03118" var Day=31 var Month=01 var Year=2007 var Wday=3 var Start_time=18 var FLength=60 var know_movie=1 var know_wwwmap=1 var know_dense=1 var start_time=Start_time; var kon = KON+".GIF"; var kon2 = KON+".gif"; var pocz = ""; var ns4 = (document.layers)? true:false; var ie4 = (document.all && window.ActiveXObject)? true:false; var czas_kon = ""; // końcówka zależna od wersji godzinowej ( "00","06","12" lub "18") var lang_kon = new Array(2); lang_kon[0] = "pl"; lang_kon[1] = "eng"; if (start_time < 10) czas_kon = "0"+start_time; else czas_kon = ""+start_time; var start_data = new Date(); // data prognozy pogody start_data.setFullYear(Year); start_data.setMonth(Month-1); start_data.setDate(Day); var czas = new Array(72); var kat = new Array(13); for (i=1;i<73;i++) czas[i]=false; kat = [false,false,false,false,false,false,false,false,false,false,false,false]; (...) ); } document.writeln("\""+nazwy[ii]+"\"];"); document.writeln(" "); document.writeln("n_y = ["); for (ii=0;ii "); document.writeln("n_x = ["); for (ii=0;ii "); document.write("ny_sort = ["); for (ii=0;ii "); document.write("ny_wsp = ["); for (ii=0;ii "); document.write("s_y = ["); for (ii=0;ii<43;ii++) document.write(s_y[ii]+","); document.writeln(s_y[43]+"];"); } //----------------------------------------------------------------------------------------------- //----------------------------------------------------------------------------------------------- function init_mgr_POL() { if (know_dense) { for (i=1;i Warning: pg_exec(): Query failed: ERROR: relation "umpl_home_2007_02_01" does not exist in /www/umpl/export/index2.php on line 79 Nie moge zaladowac ogladalnosci źródło: meteo.icm.edu.pl/ biedaczek :( Odpowiedz Link
huann Re: Wiecie, jaka awaria???? :/ 01.02.07, 13:40 też już. ale pogoda awaria jak najbardziej. ja chcę styczeń sprzed roku, ja chcę zeszłoroczne śniegi! a w ogóle rok powinien wyglądać następująco* : (kolejno: średnia temperatura miesiąca/ liczba dni pogodnych/ liczba dni z opadem śniegu/ liczba dni z opadem deszczu) styczeń: -10 /25 /5 /0 luty: -5 /10 /20 /0 marzec: 0 /20 /5 /5 kwiecień: +5 /15 /0 /15 maj: +10 /25 /0 /5 czerwiec: +15 /10 /0 /20 lipiec: +20 /25 /0 /5 sierpień: +15 /25 /0 /5 wrzesień: +10 /25 /0 /5 październik: +5 /15 /0 /15 listopad: 0 /10 /10 /10 grudzień: -5 /10 /20 /0 średnia roczna temperatura: +5 liczba dni pogodnych: 240 liczba dni z opadem śniegu: 60 liczba dni z opadem deszczu: 60 pokrywa śnieżna: od połowy listopada do połowy marca. uzasadnienie: bo tak oraz czy to naprawdę aż tak wiele?... *liczba dni w poszególnych miesiącach nieco zaokrąglona a tymczasem nic innego, jak: Odpowiedz Link
finneznam Wiecie, jaka awaria???? 14.02.07, 20:11 Mnie się zepsuł internet. No to chciałem zadzwonić i zgłosić. ale się okazało, że telefon też zepsuty. a potem (*), jak już telefon się naprawił i mogłem przez niego zgłosić zepsuty internet, to internet już też nie był zepsuty. złośliwość tepsy nie ma barierek. (*) po telefonie przez komórkę, całkowite połączenie, jak mówiło męskim młodym głosem BlueLine, jak za impuls lokalny, no i wyszło, że impuls w moim lokalu 3 zł kosztuje. to teraz pogadam darmową godzinę, żeby się jakoś zbilansysnąć. papa. Odpowiedz Link
szprota misie psu je 14.02.07, 20:43 zawżdy w weekendy, a firma lokalna, bez biura zlewy z abonenta i w weekendy można nagrać wiadomość. tak ze moj sposob naprawiania internetu to słanie pingow (pomaga podobnie jak mierzenie temperatury przy chorobie -czyli mnie bardzo), pozostawianie pięciozgłoskowcow na ich sekretarce i stary, dobry restart. Odpowiedz Link
finneznam misie nie po 27.02.07, 15:41 doba, że udało mi się o tak: wciskam guzik, alarm wyłączony, wchodzę do auta, zamykam auto, i co widzę, dioda alarmu się świeci, i co? i guzik, żeby wyłączyć, bolce opadają, dioda już nie świeci, wkładam kluczyk w stacyjkę, rozlega się alarm, więc co? guzik, alarm wyłączony, bolce na dół, więc co? guzik, żeby bolce do góry, bo muszę wyjść na dwór, czy może bagażnik otwarty czy co, ale otwieram drzwi i co? i guzik z tego, ręce opadają, włącza się alarm, i tak próbuję kilka razy, aż następuje zmęczenie pana stróża, który przychodzi mnie pytać czy kradnę własne auto, a ja na migi że nie, trudno gadać ze stróżem przez zaparowaną szybę jak co trzydzieści sekund syrena i błyski, potem stróż ma zmęczenie materiałowe, odchodzi, potem chyba męczy się alarm, wciskam wszystko wszędzie wielokrotnie, i robi się cicho, i tylko modlę się czy odciąłem sam sobie dopływ paliwa, ale nie, flaszka whisky jest, no to posiedziałem kapkę Odpowiedz Link
finneznam wiem, wiem 28.02.07, 06:41 też kocham rowery (gdzieś mi się zgubił kluczyk do blokady :) ale: na autobanę nie wpuszczą poza tym, tu proszę wybaczyć prywatę serio serio, wczoraj dowiedziałem się, co stało się z człowiekiem, który - a long time ago, in a place long time away, wprowadzał mnie (a potem mojego brata) do studenckiego domu: s24.pl/ireneusz_macias_nie_zyje-s19152.html?cktst=1 Odpowiedz Link